Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 958
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • о`майна лунна нощ е
Ах, Умбра, Умбра ... има бременни жени! Митковата питка ми изглежда убийствено. Ще нагризя монитора и ти ще си виновна! Поне тирамису ще ми докарат след малко.

# 181
  • UK
Споделям четири изключително фини златни колиета (плюс прилежащите им две сърца, две кръстчета, котва и буквата Ж), подарък за бала ми, които си стояха необезпокоявани по кутийките до скоро, но сестра ми решила да ги сложи на едно място всичките в кутията си за бижута, в резултат на което имам топка от четири изключително фини златни колиета (плюс прилежащите им две сърца, две кръстчета, котва и буквата Ж), с разплитането на която се занимавам в последния час. Simple Smile

# 182
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Дано не си като мен - по някое време, изпълнявайки такава задача, полудявам, и ако някой не долети набързо, изплашен от дивашкия ми вик, има опасност да ги накъсам на парчета.

ДОЙДЕ!

Явно не съм с всичкия си, макар и малко акъл, след като техника...представете си, просто кутия с чипове, нали така, може да ме накара да се разплача от радост.
А не е да не съм имала с какво да щракна до сега.  Heart Eyes

# 183
  • London, baby
Може ли такъв карък, точно днес да ми дойде. Хубаво, че количката се отлага. Mr. Green

# 184
Бременните да не отварят, болните да оздравяват!  Laughing

Правим зимно почистване, много добре ми действа. Сега тъкмо отивам да се огъзя с един парцал и да излъскам пода.

# 185
  • UK
УСПЯХ! Разделих ги. Без да скъсам нито едно от тях, нито да счупя каквото и да било около мен. Аз също се изнервям, но ако виждам, че не става. Иначе харесвам подобен тип дейности. На миналия първи март леля ми купила 20 мартенички от онея, дето са само два конеца и с някакви меченца в двата края. Тея меченца, с тея уши, така се бяха заплели... Връчи ми леля ми топката и каза "Разплети ги, ако можеш". Занимавах се сигурно два часа, но успях, разплетох ги до една, никоя не пострада. Simple Smile Ако не се получава обаче около мен настава Трета Световна Война, как така няма да ми се получи. Много нервна ставам. Simple Smile

# 186
  • Варна
Амиии, аз, таковата.... пия от обяд. Не ми се спи, а по процедура трябва. Само да ви пожелая запомнящо се посрещане на поредната година.
Ох, докато напиша 2 реда... Сега кафе ли да пия, да си легна ли?

# 187
Може ли такъв карък, точно днес да ми дойде. Хубаво, че количката се отлага. Mr. Green

И аз съм в кюпа, то си е за черпня, все пак повече от година липсваше. Важното е, че е рано за критическата, нека идва.

О! Фрида! О!Шипка!

Много се ядосах, почти бях на път да откажа гостито довечера, но няма как заради домакинята, сигурна съм , че се е постарала. От бяс наръпах един огромен дядо Коледа, но ми стана лошо. Детето не обича шоколад и всички упорито и подаряват, познайте кой намазва.

# 188
  • London, baby
VG, от рано си почнала да пиеш, да не забравиш утре цял ден пак да пиеш, щото празник.  Hug

Дещо, можеше поне да изчака до утре, ама пусто.... не пита.

# 189
Аз не съм в ред! ooooh! Това да си седиш на Нова година в къщи, е откачена работа. Не обичам да правя нещо тогава, когато някой каже, че трябва да се прави! Защо да трябва?! Аз пък ще го правя когато си искам. Един вид бунт или си въобразявам, че в мен е силата Mr. Green Затова пък отимАх муза да разглобя цялата батерия в мокрото помещение и да вържа най-накрая пералнята правилно, защото заради тази тъпа чешма сега са свалени за проверка водомерите (ако си спомняте одисеята и с тях) докато миУото подремва, щото така или иначе нямаше да поеме инициативата да го направи той. Обаче тя ми се опъна яко, по-точно едната и глава, иначе тъкмо всичко бях сглобила. Сега обаче, нямам вода в кухнята, в тоалетната и в пералнята, а мъж ми отиде до работата си, за да ползва там всякаквите инструменти и да отвърти това нещо, което сигурно никога не е било отвъртано (крана на топлата вода) защото просто никога не съм го ползвала, но гумичката му е изгоряла и то просто си пропуска топла вода. Тъй като студената е с по-високо налягане, избутва топлата през пропускащия кран и противно а всякакви физични закони, правилно вързаният топъл водомер, върти на обратно! До пристигането на новата година ще имам работещи чешми, обещавам!

# 190
И ние ще сме на Тирамису за десерт, ама от Билата. Е, нищо общо с Умбреното, ама... Домакинята там където ще сме готви също като Умбра, майстор, завъртяни, изпипани неща, но за днес се разбахме да е готово, защото просто аз нямам как да отвърна достойно на нейните приготовления... Embarassed

# 191
като изключим, че първо млякото изкипя, после го разлях, детето падна от колелото, другото се осра като никога не е било, майсторите дойдоха със седем часа закъснение, картофите се пекоха 4 часа и сега се доваряват в тенджера, нарязах тавата с ножа.... да речем, че ще приключа достойно годината.

# 192
  • София
Умброооооо!!! Искаш да ме разведеш ли! Пътуващият се  е качил върху монитора и го ръфа. Гледа ме лошо  ипита "Освен суровачки и маникюр, друго можеш ли да правиш?". Все едно някой друг изяде прекрасните ми меденки.
Направих много хубави суровачки. Ето ги. Споделих за последно тази година.

Весело изпращане-посрещане! Наздраве  и от мен!

# 193
Имелдиня, аз пък нивгаш не мож направи такива прекрасни суровачки! Хубаво да ви натупат децата утре Simple Smile .

Разместихме къщата, изчистихме, още малко и традиционно изпращаме старата година на чисто.

# 194
Браво, браво, не ви е срам, торти, маникюри, чистене....
А аз какво? Делът ми в новогодишната трапеза е торта с бисквити, лакът ми ще чукне една седмица, а детето от проклетия вдигна 39 и кусур. Изобщо винаги когато си мислиш, че няма как да е по зле, то пък вземе че се окъка докрай ситуацията.
.

Общи условия

Активация на акаунт