Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 993
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
че ми трябва спешно подарък за мъж!
Твоя мъж едва ли си пропуснала, а на чужд, една жена винаги има какво да подари. baby_neutral

# 241
Сериозно питам! Колега е на мъжа ми-има имен и рожден ден.

# 242
Ха да ви е честита новата иляду...упс...две иляди и девета  Laughing
Много здраве ви желая, другото ще си го набавите, ако не от Мол-а, то откъдето ви душа иска.

Изтеглих възможно най-добрата комбинация късмети от баницата - пари и бебе! Какво да кажеш освен ха дано!

# 243
Сериозно питам! Колега е на мъжа ми-има имен и рожден ден.
За нашите МОЛ-ове знам, че работят. Щото моят си подарък го купих на самата Коледа.
Провери, след 13 часа вече трябва да са на линия.

# 244
  • Варна
.АmriankА., на сайта на мола си пише обичайното работно време: 
Магазини, Детски център   10:00 - 22:00
Кино, Забавления, Ресторанти   10:00 - 04:00  newsm78
Обаче за по-сигурно може да идете след обяд.

Дядо ми имаше рожден ден на първи януари.

# 245
  • о`майна лунна нощ е
Аз пък съм именичка ... наздраве!

# 246
Споделям нормално посрещане снощи на 2009 год. гости като гости .
Не беше в никакъв случай тъпо , по скоро беше като всяка вечер с тази компания.
Аз се радвам , че най сетне мина 2008 год. , която ми беше отвратителна .
Сега гледам Вкуснотиите на Оливър и се вдъхнових за готвене на нещо италианско !!!
Моменталически по този повод сложих тенджерите за най любимата ми паста .
Та , така сега се разнася миризма на чесън , домати и босилек .. на мен ми харесва .
Искам да мога да готвя толкова добре колкото Оливър !!!Засега само се уча от него . Wink

# 247
Маркрит, ти с това влечение към италанските пасти и т.н. затова ли и тоз аватар си си избрала, аз много харесвах филмчето, в което играеше тази актриса - Италианско кафене ли се казваше или нещо подобно, дали го има някъде из нета....

Бейлис, наздраве, да си здрава и успешно излюпване на малко Бейлисче в розово  Grinning

# 248
Маркрит, ти с това влечение към италанските пасти и т.н. затова ли и тоз аватар си си избрала, аз много харесвах филмчето, в което играеше тази актриса - Италианско кафене ли се казваше или нещо подобно, дали го има някъде из нета....

Бейлис, наздраве, да си здрава и успешно излюпване на малко Бейлисче в розово  Grinning
Казваше се "Продавачки " и "Салон за красота " доколкото си спомням   , на лични ще ти пиша повече за филмите и т.н.  Wink

# 249
Гледам новогодишния концерт от Виена.
Прекрасно.   Simple Smile

# 250
Здравейте ,братчета прасенца, благодаря за пожеланията. Много мистично ми почва тая година. Как съм се върнала петнайсет Twisted Evil години назад, не знам. Снощи ядох пържоли, пък нали Дюкянки казват, че от тях се слабее и младее. Ама чак толкова. Изядох само две.

Добрата новина е, че имам повод да ям торта. Ето, едва от няколко часа съм на девет, а вече мечтая за въглехидрати. Лошата, че явно ще се налага да мина за втори път през сътресенията на пубертета, но тоя път се надявам да е по-леко, все пак имам собствен опит. А, за още една добра новина се сетих- с децата ще сме на един акъл, щастие и мир ще цари у дома, особено по въпроса с прекаляването със шоколад  Laughing

Честна дума, нямам спомен да съм си бърникала профила. Мистерия.  Laughing

ЧЕСТИТА ВИ НОВА ГОДИНА!

# 251
Изтеглих възможно най-добрата комбинация късмети от баницата - пари и бебе! Какво да кажеш освен ха дано!
Уф олекна ми. Сега разбрах смисъла на моя късмет. Всъщност ще гледам твоето бебе.   Grinning

Снощи си направих купа с късмети. Турих двайсетина, от тях само едно бебе имаше, и то за сестра ми. Как пък баш него нацелих. На пети отивам да си купя железни гащи.

# 252
  • UK
И аз се прибрах от село, не беше толкова лошо, колкото можеше да бъде. Весело си изкарахме, обаче се прибрах, а нашите останаха там. Баща ми обеща да прекара нет, със стария ми компютър, тогава може и да стоя повече, но така просто нямам какво да правя и издивявам.

# 253
За много години, честит имен ден на Тити и рожден на Елист!
Тия дни съм на Дискавъри и Екплорър, гледах за Сибир и за Монголия, все още искам да отида, нищо, че условията са озъбени, а аз дори чорапогащник за под дънките нямам, какво остава за туристически непромукаеми обувки и прочие екипи. Ще го мина културно с трансибирския експрес и толкоз.

# 254
Честита Нова Година! Много танци,здраве и наздравици ви пожелавам! Дано всичките ви мечти станат реалност!
Честито на празнуващите!

ДеЩоВиди,ку обичате да ми изпратите адреса си на лични за да ви пратя картичка при следващото си ходене до пощата.Ако има и други желаещи да заповядат! Grinning
Ние бяхме вкъщи с Хапка и фемили,3 броя усмихнати,подскачащи дечица не се спряха цяла вечер,дъртите също се посмяхме порядъчно Grinning
Поръчката от ЛаРедут пристигна,но само с дрехите,които поръчахме,без играта.Възможно ли е да пристигне по-късно,моля някой с опит да сподели,знам,че има отделна тема,но там мненията са доста противоречиви.
Къде е лимоненото Деси? Rolling Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт