Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 992
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Честита 2009! Желая на всички здраве и да постигнете най-доброто, на което сте способни в личен и професионален аспект! Искам да сте усмихнати, обичащи и обичани, спокойни и с вяра в добрия изход на нещата! Наздраве! Hug

За първи път запалих камината сама. Гледаме с Ния вече любимия Били Елиът и си пийваме коктейли. От баницата ми се падна здраве и бебе. А, дано! Simple Smile

П.П. Бе, тази КоткоТотка на лисица ми нагарча.

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 20:12 от Мишона

# 331
  • София
П.П. Бе, тази КоткоТотка на лисица ми нагарча
Май по зоология учихме, че лисиците са от семейство котки? Нямам спомени, пишеха ми 5 по милост за да не ходя на матура.  Вие кажете, по-млади и по-учени сте.

# 332
Тц. Лисиците са от семейство кучета. Там са всички видове кучета, вълци и лисици. Laughing Без нашия Волфи, разбира се.

# 333
За много години!
Здраве и щастие ви пожелавам!

Grinning

# 334
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=359666.0
Една Котка ми прилича на Лисица.

Отдавна го забелязах. Такова дупе не може да остане незабелязано.
Мария Лу, моите уважения, винаги се кефя на автара ти.

Охо, и темата са пернали. Там си беше направо в лисиния бял стих.

# 335
Не се хабете. Проницателността не е силната ви страна. Laughing

# 336
Ааа, знаеш ли как съм се захабил.

# 337
На мен пък кокоса ми прилича на Марето Mr. Green Може и да не е,но аз да си кажа Mr. Green(тук следва творческа пауза-покашлюване,изваждане от джеба на предварително подготвената и отредактирана тържествена реч Mr. Green и наместване на очилата за далечно виждане Mr. Green)
Честита Нова година,"Маре"! Mr. Green Hug Heart Eyes Желая ти много здраве,смях и студена бира,*****да ти прости,ако научи за писанията твои и да не те изрита на квартира Mr. Green На дърти години мис Свят около теб да шета,а подгласничките и да ти поддържат педикюра и приготовляват изискани мезета. Mr. Green

# 338

Тити, махнах бг накрая и си излезе нормално, ти как го намери тоя сайт http://1greengeneration.elementsintime.com/

пуснах в гугъл "чушки засаждане"  Mr. Green и той излезе на втора страница. После открих и други блогове така и това, което написа МГМ за функцията на гугъл, е явно вярно.

некви детективски търсения гледам. Аз открих отново своя любима потребителка, форумска легенда, други не ми трябват.

# 339
Фрида е пуснала готина тема в Красива мама, очаквам развитие Mr. Green

# 340
Анда и Кейси имат рожденици. Да са им живи и здрави и да са достойни наследници на майките си.   bouquet

# 341
  • Варна
Честит рожден ден на Ането и на Сами! Здраве и усмихнато, безгрижно детство!

Мисля, че ми омръзна да почивам. И да готвя, и да чистя...

# 342
И на мене ми омръзна да седя у дома от....болести. Даже днес се събудих с мисълта, че е неделя....и бях яко разочарована.
Отивам да изведа малък бес малко на шейна, да почне пак да свиква с разходките на по-студенко. Ма ако има начин да се опаковам в нестудопропускаем скафандър аз. Flutter

# 343
ЧНГ и от мен.

За 7ма поредна година от баницата ми се пада учението. Накрая ще взема да запиша нещо задочно в Нов български, че и аз да мога да се фукам с висше.

Поздрав с нещо  свежо. Много ми приличат на Black eyed peas и дори на Wyclef Jean.

# 344
За последните 2 дни ми се паднаха още 2 бебешки късмета  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт