Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 955
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • България-Швейцария
Не мога да не ви споделя най-новия метод за крадене на дрехи...
То хич не е за смях, но не мога да се сдържа Joy Joy Joy, изобретателен народ ooooh!
Хич не обичам да простирам навън, не го и правя от доста време, имало и защо, както се оказва.

# 391
Слушам си Боб Марли, седя си на терасата и си пууууша...както обичаше да казва Сопрана  Heart Eyes  Peace

# 392
Лека нощ на сърфиращите и добро утро на ранобудните Grinning smile3531 Иска ми се да ви поздравя и аз с някаква приятна песничка,но тоз компютър ми изпи силиците,нещо бан ли,що ли да ми треснат,та да се освестя Crazy Whistling Бъдете здрави,усмихнати и поздрави на Селтакис,ако милото ми забрани да сядам на айсиписито Mr. Green

# 393
Споделям,че тръгвам на работа Sad

# 394
Kaто баш ранобудницата тази сутрин у нас, съм се метнала да търся музика. Пънкарка съм в последно време. Даже британска индианка  Laughing Ето едни престъпно млади сладурковци.

# 395
споделям с вас сутрешното си кафе и факта,че вече съм се родила  Party вече съм голяма както казва мама  Laughing
хубав снежен ден на всички   bouquet Mr. Green

# 396
Честита ви година.
Вчера се прибрахме. След малко заминаваме.
Великолепно прекарана новогодишна нощ в Русе.

# 397
Джей, едва дочаках да се събудя и бързам да ти кажа, че снощи свалих уникален ънплъгд на Крис Корнъл в Швеция. Прави кавъри на Боб Марли, на Майкъл Джексън - Били джийн и тн.  200% го нямаш, но тук няма да минеш само с шише ракия  Mr. Green

# 398
Това моето детенце, да е живо и здраво, ще ми скъси жОвота. ooooh!
Събуди се в 4.30 поради авария в леглото.....и след 1 час въртене окончателно стана. ooooh!
Пратих ги навън с баща му, да му вземе малко енергията излишна., та да го тръшна-и мене си-в 12.30. Tired

# 399
Джей, едва дочаках да се събудя и бързам да ти кажа, че снощи свалих уникален ънплъгд на Крис Корнъл в Швеция. Прави кавъри на Боб Марли, на Майкъл Джексън - Били джийн и тн.  200% го нямаш, но тук няма да минеш само с шише ракия  Mr. Green

Не ми се фукай с този шведски концерт, щото го имам  Mr. Green

Ракия давам. Не се стискам. Имаме към 200 кила от тази година. Все ще ми се откъснат 2 литра от сърцето.

Насваляла съм си 4 Г музика. Сега ако успея и да я прослушам цялата. Тоз е симпатяга също.  Отивам да правя сърмички и чушки. Приятен снежен ден.

# 400
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!!!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ И МНООООГО КЪСМЕТ!!!

Jvd ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 401

Не ми се фукай с този шведски концерт, щото го имам  Mr. Green

Ракия давам. Не се стискам. Имаме към 200 кила от тази година. Все ще ми се откъснат 2 литра от сърцето.

Пу, греда!

Отивам да правя снежен човек. Приготвил съм един голям морков за нос. Направо огромен. ПО-голям дори и от Силата Която Държи Щангата. Но пък е по-мръсен  Mr. Green

# 402
  • Варна
Споделям, че снощи заключих мъжа си навън. Така е - който излиза по нощите, си носи и последствията. Поне е разбрал колко изобретателен може да е. След 1 час проби да ме събуди с всевъзможни свирки и намятани шишета по балкона, се изкатерил до 3-ти надпартерен етаж. Евала! Сега се чудя - плод на Ромеовската му любов ли е това или страх от безмълвните ми въпроси под мрачен поглед, къде е спал нощеска.
Също така направих извод за себе си - спа като тъпан.

# 403
  • Пловдив
Обичам сняг Simple Smile Мъжете отидоха да се пързалят с шейна, аз и бебето ги чакаме на топло. Всъщност и на мен ми се излиза, карат ми се ски.  Nature Snowman

# 404
  • До хладилника, който обичам
С детето излязохме и ринахме сняг пред блока - т.е. аз ринах, тя подскачаше наоколо. Изчистих съвсем прилично в замяна на една пришка на дланта, доволна съм от себе си и неподозираните си заложби.

После отидохме да се целим със снежни топки в близката градинка. Там един зъл трън от акация успя да ми пробие 2,5 сантиметровата подметка на ботуша, за да ме боцка, едва го извадих (със зъби...), за да не окуцея преждевременно; добре, че не бях обула ботуши с по-тънка подметка.
После обърнах (учтиво) внимание на един млад мъж с куче (чак след като последното клекна да пикае в снега), че това е градинка, в която е съвсем забранено воденето на кучета и кучешката е само на 50 метра от там, в резултат на което той се свъси и взе да квичи как такива като мен били все кисели и недоволни и да мрънка нещо за кучешката градинка, което пък съвсем ме озадачи. Веднъж, че си води кучето да пикае на ясно обозначената 'Без кучета' градинка, след това, вместо с грация да се извини и да се премести на кучешката полянка, която е съвсем близо, той на мен ми прави забележка, че му правя забележка... Изключително нагло е това, нямам нищо против кучета и собствениците им, но да си пуснеш кучето да пикае там, където си играят деца - пред очите ти! - когато кучешката полянка е на няма и сто метра и нищо й няма е меко казано грозно.

Сега съм в процес на преговори със съседите за съставяне на график за ринене на сняг, защото всъщност нямам намерение да го правя следващите 2 месеца отново, когато има още 7 апартамента във входа. Един дървен философ ми се издръвчи, колко било соц това с графиците и нима искам пенсионерите от втория етаж да ринат? Соц или не, това е общо задължение на входа, а пенсионерите си имат син, който - макар и шушумига - е съвсем годен да държи гребло за сняг, щом и аз мога. Отидох при въпросните пенсионери, които (включително за мое удивление, признавам) кимнаха еднозначно "за" графика, те ще си намерят човек...

Някой път дори моята добродушна натура не може да не се подразни от заобикалящите ме катили, прикрити под нормален външен вид.

Общи условия

Активация на акаунт