И през новата година, заедно ще е АПРИЛската дружина!!!

• 14 578
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Блонди, ша ма скъсаш от смях тез дни  hahahaМного ма кефиш Hug ама аз вече съм ти го казвала де!Елица е егати бонбона!!!И как да не я искам за снаха ми кажете Grinning ми аз трябва да съм луда!Ако съдя по доволната й физиономия,май кръвчицата ти е изпила hahaha не вярвам на твоите гозби от цвекло така да се кефи Thinking
Бибо не стой сега вперила поглед в муцунката на Дари да видиш резултата Grinning ще почакаш няколко дни Peace При постоянство има ефект определено!
Роска,незнам newsm78  Дани не е правил така досега!

Днес моя син се спука да спи Shocked на обяд 2 часа и следобед си легнахме двамата за още 1,5  Grinning По принцип за цял ден му се събират 2 часа сън на два пъти,ама днес кво стана незнам!Винена попара не съм му давала Grinning може от кашата на Милупа да е,за пръв път яде такава...много вкусна му беше!

# 256
За много години сладури! Да сте живи и здрави, вие и вашите семейства! Много радост, щастие и любов да изпълват домовете ви!  Hug

Благодаря от сърце на всички, които ми изпратиха картички за празниците! Много им се радвах!   bouquet

Честито прохождане на Марти!!! Хриси-писи страхотна новина! Честито!!!  Tada

Гергина (ex anilinda) писала ли е скоро във форума.... нейният малчуган толкова уверено пълзеше и от от преди месеци, че нищо чудно и той да е проходил вече...

Стискам палци и силно се надявам, Трансгалактическата среща да стане факт и след някой и друг месец да се видим наживо и да се повеселим  Wink

Честити рождени дни на doika и doly dog (къде се изгуби този образ  Rolling Eyes) Живи, здрави, много щастливи и обичани!  newsm59

Ели, Елено моме ти няма, няма пък си таковаш, таковата..... гледам на всяка страничка поне с по един пост се отчиташ, на Елица пюрета от цвекло готвиш.... че и каши ще й печеш.... малиииииии  Mr. Green Да вземе да се оправя това време, да тръгнем по разходки, че скоро очаквам стихове да пропишеш душо   love001

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 19:37 от galivo

# 257
Hrisi-pisi, браво на Марти - голям пъргавелко е той  Hug Имам еси вече и проходило априлче - как лети времето  Hug

Хелън-мама, направо ме разби с тая снимка  Mr. Green

Боянски, да ви кажа е много крив тия дни - голямо мрънкане пада - явно е от напиращите отгоре наведнъж 4 зъба., Вече двата пробиха, ама останалите 2 още го мъчат. А може и да е от това, че не е излизал вече 5 дни от вкъщи - ама много студено ми се струва  newsm78

За домашната каша от печено брашно - така и не се стигна до нея - не остана време, но другата седмица, мама пак ще е тук и може да пробваме нещо подобно. Но все пак - благодаря ви за съветите - може би няма да използваме обикновено брашно, а по-скоро някои от другите зърна , които сте изброили  Peace по-удачно ми се струва, ако има шанс да наддава повечко, малко ме стряска тоя факт, че той и без друго си е вече 9300   Peace

Миленаг, как си бе жена - по-добре ли е положението?

Щях да забравя - снощи сънувах трансгалактическата среща. Най- ясно си спомням Емма-та, абе Еми ти случайно да си с коса светлокестенява, подстригана на черта и с бретон  newsm78 Май така иглеждаше в съня ми - ей сега ще се разровя в снимките - дано да те намеря  Wink Бяхме в някаква голяма къща с двор, а после гледахме и кино, май нещо съм се смахнала  Wink

# 258
Емма, да ти кажа ей сега разгледах снимките в албума Априлки и видях, че съвсем не си си със светло - кестенява коса на черта  Wink
Явно доста се вълнувам на подсъзнателно ниво от тая среща, щом чак съм взела да сънувам  newsm78

# 259
Здравейте милички  Hug

Как я карате, дано да сте здравички  Hug

Ние събираме багаж и изнасяме всичко от вкъщи и приключваме с делата в България и затова не остава много време да пиша  Rolling Eyes

Добре сме, каката е малко болничка, дано да оздравее бързичко. Алекс е истинско слънце, опитва се да лази вече. Все още има 2 зъба и чакаме още 6 едновременно като му гледам венеца. Казва различни срички като па, ка, та и ба Simple Smile

Ей такива работи около нас  Hug

Хайде много целувки и да сте здрави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ще гледам да пиша пак тези дни   Hug

# 260
Здравейте,
Hrisi-pisi, сигурно е страхотно умиляващо да го видиш как прави първите си крачки малчо Simple Smile
Ние днес оставихме малката на баба й, и бяхме на боровец на ски, беше невероятно време, слънце, страшем сняг, абе голям кеф..ама ако знаете как съм се обездвижила, не е истина. После, връщаме се тук-някакви мъгли, ужас.
Момичета, как мислите за лишеите на бебка, доки й предписа някакъв кортикостероиден крем, който в аптеката ме разубедиха да взема, защото трябвало първо с нещо по-леко да я мажа..е да, ама не минава, някой ползвали ли е такъв крем?

# 261
  • Варна
Здравейте, мили мамииииии....! Hug

Аз не съм писала отдавна, но ви чета редовно. Не ми остава време да драсна някой ред, а и то няма с какво да се похваля. Захванала съм се със сто неща, и като седна на компа се чудя къде да прочета по-напред и какво да направя, та затова изоставам, но.... съм в час с нещата.

ЧЕСТИТО на рожденичките, да сте живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet
Хриси-Писи, браво на Марти, все така уверено да крачи напред в живота  Wink

Блонди, гледам откъм прическа мязате малко на нас. Нашата е 20-на косъма и всеки от тях се бори за независимост, сутрин като стане стърчи навсякъде... в това отношение на мен се е метнала. И аз като бебе, даже и до 5-6 клас имах много рядка и права коса, а като бебе даже ми е била бяла на цвят.
Зъбки - засега никакви изгледи, колко останахме в класацията за последно озъбила се мадама??? Laughing Laughing Laughing

Днес се захранихме с това,

така че от утре спокойно се мятаме на кухня, дано всичко е ОК. Напоследък Ина изглежда е глътнала топчица, такова коремче е отправила, че.... Но във вторник кантара ще покаже дали не е визуална измама, със сладък Дани и Сисе сме на консулация.

От утре също моя милост започва 90-дневната диета, та да видим до кой ден ще я докарам Laughing За всички, които са на моя хал, ето нещо окуражаващо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=30053.20

Лурдес, и ний сме така, имаме килим, но Ината винаги предпочита да лази извън него, както тук

направо ми е като парочистачка, намери ли най-малкото боклуче, веднага почва да чопли с пръстче и след това му тегли един език  Laughing, облиза ми балатума  Grinning Grinning Grinning. Ама набито око има, забелзява такива дребни боклучета, които аз не виждам.

Хайде, стига съм досаждала. Лека вечер или по-скоро нощ момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 23:07 от Alokazia

# 262
nikitto върни на предната страница /а и на тази/ и ще видиш колко неща сме изписали за въпросните кремове за суха и атопична кожа Peace отделно в един от последните си постове пуснах един линк към тема за Атопичен дерматит-как и с какво се лекува!Прочети я!Според мен кортикостероидните кремове са последната стъпка вече-като няма на къде Peace

# 263

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЧКИТЕ!!! Да са ни живи и здрави!

Ритка дано бързо оправите багажлъците, че като знам какво е, а пък вие и в чужбина чак ще ходите  ooooh! Да ви оздравява каката  Hug

Никито аз съм мазала 2 пъти с корикостероиди, минава много бързо, след това продължих с Ленола Фет за около седмица  и вече 6-и месец не са се появявали.(да не чуе дявола   Praynig)

Днес дадох за пръв път официално пюре с йогурт, за сега няма реакции, макар че аз съм голяма шматка и съм и дала млечна каша от бурканче още миналия месец, а сега гризка едни бисквити с мляко на Плазмон  Crazy

Най-накрая сварихме пилето, разфасовахме го, отделих бяло и червено месо. Кожата и дреболийте ще ги правим на супа за нас. Другото го пасирах и прибрах в едни контейнерчета по 100мл. Общо тва ми ти селско пиле излезе към един килограм чисто месо!  #Crazy  

Днес и дадох и мандаринка да яде. Wink

А и да ви се похваля, нали нямаме напредък с тая чаша с мек накрайник, че днес я пробвах да пие плодов сок от обикновенна чаша, ееее съвсем друго нещо. Пи с такъв кеф, много и хареса. Вече така ще и давам вода и сокчета Simple Smile

Ми това е покрай нас, утре мислим да излизаме към парка, че го дават слънце и положителни температури Wink

Сладки сънища и лека вечер  Hug

ПП-Еличка е страшно сладка, ама какво вампирче е само  Joy  Ина сладурина и тя вършее с пълна газ  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 00:03 от Aquariel

# 264
По никое време да се отчета и аз... Grinning

След като Хриси развълнувано ми звънна за първите стъпки на Марти реших просто да проверя дали Ава не може да застава стабилно на 2 крака без опора. И нашта хоп - 2 крачки съвсем сама!!! newsm44 newsm44 Много се развълнувах! Хриси Hug Hug Hug Няма да я насивам, защото според Ава не е готова още, ама беше голям майтап Heart Eyes

За яслите - мина учудващо добре. От 2те топ ясли в списъка ни сме на 1во място (!! bowuu) и без ред (?!?), но струва ми се с добър шанс Praynig Ще го мисля как ще стане номера. Аз почвам работа на 30 март. Може би ще търся гледачка на половин ден, щото мама може да я гледа следобед до септември.

Гледам, че сте обсъждали режими. Ава яде сутрин каша, а отскоро редувам и с попара (която хич не тачи). На обяд - редувам през ден зеленчуково и зеленчуково-месно пюре. Днес за 1ви път й дадох и десерт - плодово пюре. Следобед - плодово пюре. От няколко дни вкарахме и вечерно - зеленчуково пюре/каша. Въвели сме глутен, пилешко, пуешко, сирене, вода, и това е Grinning Суче горе долу след всяко ядене. Понякога пропуска. Сама си решава Grinning Вече гледам да я стимулирам да не иска обаче, защото ще трябва да свикваме за март месец само сутрин, вечер и нощем да се кърмим. Откакто хапва вечер не ми се буди по 100 пъти през нощта. Като количество яде сравнително малко, ама не си го слагам много на сърце.

Ава заспива само на ръце. Не че аз така съм решила и съм я научила. Просто няма шанс за друго за момента. педито каза, че трябва да я науча сама да заспива. Моля ви - ХЕЛП - как заспиват децата ви вечер??? А кърмите ли преди заспиване?

Иначе мъничето се научи да пляска с ръце като запея Хей ръчички хей ги две.... много е сладко Joy

# 265
Добро утро, заповядайте да се разсъните:

Ясмина, мила...Честит Рожден Ден! дано не е грешка

Бъди здрава, усмихната, обичана и обичаща! Весел празник!

# 266
  • Бургас
Добро утро!
Ясмина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet   bouquet   bouquet Бъди много щастлива и много глезена от цялата банда вкъщи Hug
Хелън, разби ме Mr. Green
Бъни, мерси за кафенцето Hug
Алоказия, радвам се, че се записа в диетата Laughing Аз съм много доволна, за 4 дни съм свалила 2кг., но ми е адски труден плодовия ден Tired
Верчо, браво на Ава Grinning
Ние днес сме на бебешки рожден ден с Дима Flutter
Дима заспива сама в кошарата, но трябва да няма никой друг в стаята и телевизорът да не работи. Оставям само лампата на терасата да свети и излизам. Ако сме легнали преди да е заспала, няма заспиване докато не се изтощи съвсем. Както преди заспиваше само ако телевизорът работи тихичко, така сега като усети чуждо присъствие или ТВ, се изправя въпреки чувала и започва да играе Crazy

# 267
Здравейте ,
  Ясмина-честито, нека днес е твоят ден!!! Всичко най-хубаво ти пожелаваме със Самуил!
  Честито и на всички именници-Тани, Татяни и др. производни!

Моят син го раздава нещо болен, от 3 дни е със запушен нос, вечер е ужасно ужасен ужас!!! В следствие на това по бързата процедура му поръчах помпата за нос за прахосмукачка......ама въпреки нея има какво още да се желае. И на своя глава му взех едни добавки на Аква сорс-зелена енергия и коластра и му давам и от тях, дано не стане някой сакатлък като не съм питала лекарката му. Но ако й се обадя пак и ми е ясно как ще ми каже да му давам Стодал и да му капя чай от лайка в носът, като и двете неща са вече до болка познати и недействащи в нашата къща. Много ми е смотано, вече колко месеца се влачим с тая кашлица и хрема, че ми дотегна.
 На всичкото отгоре Самуил нищо не яде, ама НИЩО!!! И като слушам Невена и Ава(аз горе долу по тях се водя, че по едно и също време почнахме захранването) как си ядат госпожиците, а моята претенция......честно ви казвам иде ми да го ударя. Грам не хапва бе, ама грам(и това прави даването на лекарства още по-трудно, да не кажа невъзможно)!!! Кърмата ми е започнала да понамалява, но има все още, а аз мисля да пробвам някое АМ (въпреки, че не знам колко ще го пие) поне вечер да му давам по малко, че като прочетох Верчо как Авичка е понамаляла буденията......да не е пък от глад???? И не ми се мисли как ще се приспиваме като спра с туй пусто кърмене, като за сега това е единствения вариант. Вечерите са някакъв кошмар. Ако щете вярвайте, ама от сега кроя пъклен план как да му го върна като порасне.
 Сега нещо в страни от темата-аз ви направих нова тема и малко...редуцирах списъка от майки на първата страница. знам че може би трябваше първо да се консултирам с вас и затова ви питам сега, преди да съм я пуснала дали сте съгласни. Има доста майки, които лично аз не съм излавяла да пишат тук, а ги има написани на 1-ва стр. Нямам нищо против, ама...не виждам защо да има километричен списък, при положение, че тук пишем доста по-ограничен кръг от хора. Сега да не помислите, че съм ги намалила на половина-нищо подобно. Но кажете все пак и вие какво мислите!
  Също искам да ви подканя да се разгледате и в темата за трансгалактическата среща-горе долу се пооформиха фаворити за хотели, остава и за датите да сме по-организирани(колкото и да е трудно)!
  Понатоварих ви с моите грижи рано сутрин и изчезвам. Весел и слънчев ден.

# 268
  • Popovo
Ясмина , ЧРД! Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма. Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна!

Роска, Гого си върти главата от доста време така, не се притеснявай   bouquet
Голди, нормално ми дойде преди, нормално ми върви и сега. Днес ще водя малкия на лекар и ще питам и за мен.
Георги заспива само на ръце или докато го кърмя. Голяма мъка ми е това преспиване. Понякога съм го друсала 15 мин. , а той спи 10 мин. Sick

# 269
Цитат
Момичета, имам въпросче - от няколко седмици Жики започна да си бързо върти главата наляво-надясно. Както си стои и започва едно бясно въртене. Вашите бебчета правят ли понякога така?
РОСКА оо това и ние го правим от има няма 2 седмици и аз бях в чуденка дали е нормално  Thinking

vercho ние заспиваме само на ръце и по никакъв друг начин ,само да я оставя в кошарата и се надава един силен рев.Кърмим се в 21.00 някъде за вечеря и после когато реши да заспива отново без Ц... нестава ,а това може и да е след има няма 1 час  ooooh!
И май ние се научихме да спим на спалнята двете защото се пробвах в кошатара и тази нощ ама работата нестана и пак си я взех при мен ,само незнам как ще се отучим и от носенето на ръце и от спането на спалнята  Whistling

Aquariel браво на вас ,вие май ще минете без тея чаши с меки накрайници  Heart Eyes ,и аз се пробвах да и дам от обикновенна чаша ама много се дави  и сега съм и купила ей тая на НУБИ с един междинен накрайник междъ биберон и чаша

Aquariel на това изречение под аватара ти много му се радвам  ,защото наще малките нали са адашки ,пък виж ти и мъжете се оказали и те адаши  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Сърцето ми се раздели на две, Габи и Васко![/color]

Общи условия

Активация на акаунт