В 8 се събужда;
9 часа - АМ 230мл.;
12.30-13 - зеленчуково или месно пюре с плодово за десерт - общо около 250гр.
после сън от 13.30 до 15.30 или в най-добрите дни до 16

между 16 и 16.30 - каша, грис или йогурт едно бурканче;
после игра

ако много огладнее преди 20 часа давам плодово пюре, което я засища за не повече от час- час и половина;
между 20 и 21 часа ни е последното хранене с АМ 230мл., като часът зависи от това дали е яла плодово пюре към 19 примерно.
Гледам, че повечето редувате каша с плодово пюре

Това е режимът ни общо взето, като покрай тия зъби имаше периоди, когато си искаше млякото и в полунощ, че и посред нощ. Но, да чукна на дърво, напоследък пак си спи по цяла нощ.
За яслите, при нас записването ще започне от април и вчера госпожите на Илчо ми дадоха надежда, че може да ползвам някакво предимство, тъй като той все още е в градината, а списъците за яслите излизали май месец, когато той още няма да е отписан. Дано успеем, макар че смятам да я пусна чак януари 2010, да се адаптира за месец-два, докато се върна на работа. Аз нямам избор. Ако не стане с яслата, ще трябва да наемам жена, а тук тарифите са такива, че цялата ми заплата ще отива за нейната заплата, което според мъжа ми обезсмисля търсенето на детегледачка. Така и така съм щяла да работя за детегледачката, защо пък самата аз да не съм си останела детегледачка

Емма, за заниманията си много права. Това го усетих още Илчо като беше бебе. Майка ми нали е детска учителка, е просто така, както тя умее да се занимава с децата, аз никога няма да успея. Те го разбират, между другото

Олях се, спирам