И през новата година, заедно ще е АПРИЛската дружина!!!

• 14 598
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
На 19.04. 2009 е Великден ,съотв предходната неделя е Цветница - предполагам ще отпаднат като варианти.

Тъй като болшинството от децата ще празнуват 1 вия си рожден ден през април, може да помислим за месец май като вариант, когато ще са минали личните празници.

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 22:48 от Lassi

# 76
Силви26 - добре ни дошла...

Ама кво става с тоз пусти газ...направо ми настръхна косата  CryНие сме само на газ - и аз като наана никакъв бойлер нямам дори! Ега си и политиката и световната конспирация...Съжалявам за политическата отцепка, ама сега в момента гледам Станишев и не ми се вижда много нормален тоз човек! някак си не ми вдъхва доверие! Къде ще мия дупЕто на ЕЛица...Положението наистина почна съвсем да ме стряска!!!

# 77
Къде ще мия дупЕто на ЕЛица...

Любезно ви каня у нас за дупемиене Laughing Близичко сме, може по търлъчки да доприпкате...

А как аджеба в Чехия и Сърбия предвидиха кризата и са се запасили с газ newsm78 Що пак нас ни изненада ?

# 78
Привет и от нас в този късен час  Simple Smile

Silvi 26, добре дошла  Hug

Виждам режими обсъждате. Да допълня и нашия.
в 6ч. или 8ч. - кърмене (ако е в 6ч. си доспива до 8ч., а ако се събуди в 8ч. направо ставаме)
10ч. - попара, кус кус, овесени ядки с плод, йогурт с плод и бисквити (но ако я кърмя в 8ч. го пропускаме това ядене).
В този интервал кратка дрямка, всеки път по различно време - половин час, максимум един.
12.30-13.30ч. - зеленчуково пюре с жълтък или сирене, или месно-зеленчуково пюре 190 гр.
В този интервал пак малко сън - половин , един час, час и половина максимум.
16.30-17.30ч. - каша, кисел, йогурт или плодово пюре с бисквити
Много игра и дундуркане вече към края докато стане време за баня.
20.30-21.30ч. - къпане и АМ 180-240 мл.
Искам да вметна, че заспиването е винаги на ръце, понякога с малко люлеене, но друг път с мнооооого. Сама не иска и това е  Crossing Arms

По отношение на постиженията до момента, искам да кажа, че Дари може да седи, в проходилката вече е много пъргава. Но не може да се изправя, не може да стои права ( краката и се огъват  newsm78 което ми е странно, защото в проходилката е добре), както и не може да прави крачки, не се друса. Има ли и други такива, че нещо взех да психясвам  Embarassedи май ще я водя на ортопед.

Уф, май и друго исках да пиша, но ми изфиряса от главата  Laughing
Лека нощ   bouquet

# 79
Здравейте милички,
влизам да честитя на днешните именници и да ви почерпя за утрешния ми имен ден!

Кофти работа това с газа, ние сме на локално парно и няма да ни удари, но колата е на метан и сега ще съкратим разходките. Чудя се до кога ще ни лъжат, че всичко е под контрол в тази държава и до кога пък ще им вярваме...

# 80
Мерси момичета за топлия прием!
Bibobibo искам да ти кажа да не се шашкаш!То и аз съм такава де,ама и Емма стои седнла стабилно и с проходилката е направо стрела,но и тя неиска да прави крачки и краката и се огъват!Също така необича да подскача както съм виждала,че правят много деца на нейната възраст.Но мисля,че не е проблем!Всяко нещо с времето си!
Ама я да напиша и нашия режим,нищо че сме новички!
8.30-9.00-попара
13.30-месно или зеленчуково пюре с жълтък
16.30-плодово пюре или каша иликисел или кис.мляко с плод и бисквита
21.00-АМ
През нощта не яде и вода не пие.Заспива сама-след банята пие млюкото и после я оставям в кошарата,намалям осветлението и затварям вратата.Това е! Simple Smile

# 81
Силви, добре дошла  Hug

Хелън, и ний сме от газифицираните домакинства  ooooh! и аз като гледах новините и почнах да си представям как ще си топля вода в бидон с бързовара (не че имаме бързовар и бодин де), а като почне и режима на тока, Бобката ще стои с космонавта вкъщи, а аз ще му топля водата за Ам-а и пюретата на мини газово котлонче (туристическо)  ooooh!

Тия хора на жълтите павета какво правят незнам, ама защо ни е комунистическо правителството се питам, като едни доставки на газ от братята не можем да си уредим  ooooh!

Лоша работа  Confused

# 82
Отече положението момичета с туй парно, направо в чудо ще се видим. Аз вече пускам духалката, щото парното уж е макс, пък то едвам е топло (по новините казаха че са го намалили ), в банята дето минават тръбите и беше сауна сега е студенооо. Кво ще правим незнам и ние нямаме бойлер Sad Дано успеят нашите управници да спасят положението и да не сее стига до спиране на парното и режим на тока, че ще се върнем едно 20-30 гд назад. Ненормална работа, ама за сметка на това пък увеличиха парното с 19%, нали го спират,  ще си го плащаме за тоя дет духа  #Cussing out

Ние тая вечер бяхме на консултация:

+3см (73), +600гр (9600), педи каза че сме малко над горната граница, именно заради това, вместо сутрин ще давам закуската (която почваме от този месец), като следобедно ядене, в смисъл: сутрин си е на кърма, на обяд зеленчуково пюре- задължително с месо, следобяд ги редувам 5 дена, 5 различни неща-попара, кус кус, пюре с йогурт (пробваме дали ще има реакция към млякото), плодово пюре и каша. И така всеки ден различно Wink

Каза да да давам вече домат, риба-като почна с калкан и ако няма реакция да давам и други, да давам и мандарини. Каза да си продължаваме да се кърмим и ако можем да закрепим с кърма до една годинка ще е супер за детето Wink Ми това е за сега, после ще пиша в табличката.

За РД-то и аз ммисля че май месец е по-подходящ, че всеки ще е зает през април. Simple Smile

Силве добре дошла!!!  Hug  bouquet

Лека нощ от нас майчета и дано руснаците  да ни пуснат газта че пак го дават да става много студено и незнам как ще се оправяме да знаете  newsm78

ПП-Не мога да не кажа, че сайта ни е просто страхотен! Има толкова клипчета и снимки и музика и инфо! Супер е, много ми харесва. Страшно ми е интересно да се ровя в него. А дечицата ни са просто невероятни! Hug

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 02:44 от Вятърно Звънче

# 83
Хм, Силви, велкъм-верно ли щерка ти се казва Емма???? Напиши повечко неща за теб, а също и кога ти беше термина и мерките на Емма-та. Е, тука вече съм пристрастна (както и към Елицата на Хелена-мелена).
  Това с газЪ е изключително несправедливо-не, че ме бърка, ама моя мъж след хиляда подканяния от моя страна най-накрая уж оправи радиатора на парното(да поясня как се обезвъздушава радиатор за който се интересува-като пробиеш с винтоверта (в нашата къща всичко се оправя или с винтоверт или със силикон-няма нещо, което да не  може да бъде поправено с тези 2 неща) радиатора и съответно водата дето е вътре е под налягане (ама НАЛЯГАНЕ ви казвам) и пръска като гигантска пароструйка в/у стената, паркета и де що свари и много бързо се завива един винт.......и накрая пак не е обезвъздушена системата, ама важен е опита!!!!) и сега няма парно....а уж варненското било на кюмюр-пълна измама!!!
  И аз дадох моите предложения за срещата.

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 09:03 от Анонимен

# 84
Най-накрая и аз да успея да се включа  Peace

Честита Нова Година! Да е здрава, мирна и спокойна!

Ние покрай ремонта и преместването не усетихме много от празниците, но поне сега вече ми е спокойно. Жики расте, прави си номерата, много е буен и див, все иска да хапе, да дращи, да скубе, да се бори, да лудее... абе овенче  Mr. Green

Режима ни е нямам думи просто. Сами се уверете:

7-8 сутринта - кърмене и събуждане (първо си посуква, пък после отваря очите  Grinning )
9-10 часа - кърмене и заспива за около половин час
12-13 часа хапва малко пюре зеленчуково или месно (по принцип изяжда около 100 мл)
14 часа - кърмене и заспива за около 40-50 мин.
16-17 часа кърмене
18-18:30 часа около 100 мл каша от бурканче (другите изобщо не ги яде)
20 часа къпане, кърмене и приспиване
21-21:30 часа - кърмене
22:30 часа кърмене
00:00 часа кърмене
3 часа кърмене
5 часа кърмене
6 часа кърмене

Е това ни е режима. Спи през деня по два пъти, за 30-40 минути. Вечер се буди много за да суче, едва сега се научи да хапва пюрета и каши, преди това не искаше да ги близне дори. Малко назад вървим със захранването, но пък все пак се получава.  Hug
Много е подвижен и див. Проходилка нямаме, той пълзи и вече се опитва да ходи. Зъбчетата са 6  Heart Eyes
Иначе е 10 килца и около 73 см.
Поздрави на всички и спокоен ден! Отивам да се разписвам в темата за срещата  Peace

# 85
  • Варна
Добро утро момичета - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ - ДА ИМ Е ЖИВО ИМЕТО И НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКОВЦИ
Ние също сме от тях - ДНЕС СТАВАМЕ НА ЦЕЛИ 9 МЕСЕЦА
мале - кога мина това време, а аз си мисля че Ники е още бебе Wink newsm78
почерпете се за наше здраве  newsm38
Емма  добави ни и нас в списъка на първа страница - бях с термин 15 април, но Николай е роден на 07 април - 3,400 кг и 52 см
Последните мерки и теглилки ще докладвам другата седмица, че сме на консултация чак на 13 януари, защото нашата педи е младичка и е  preggo - ще си има второ бебоче  newsm30 и не е редовно на работа - тя се опита да се скрие, ама аз веднага я разконспирирах  Laughing

# 86
Честит имен ден на: Ваняиван, ВаняМ, Иване, Ласи, КРИСИ, Танцен...

(хм, как така се случи, че пък всичките ви познавам! Явно много щъка таз Априлска дружина из страната  Laughing).

На Иван на Ивали, на Йоана на Несинеси, Ниночи и Анна_к и на Йоан на Арона и КрисчънИ на всички други!!!
Да сте здрави и много, много да се забавлявате!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Почерпете се и за здравето на мой Иван - все така да ме търпи и да ми е все такъв добричък!!!

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 11:03 от helenblondy

# 87

(хм, как така се случи, че пък всичките ви познавам! Явно много щъка таз Априлска дружина из страната  Laughing).

А и ти си поскитори, де, какво се срамиш да си признаеш...

Честито на месечинковците
  Hug Hug Hug

Ние за режим не може да говорим, има само някакви ориентировъчни часове...

Емма, това за силикона е много идейно., колко ли инструменти замества  newsm78  Wink

Силви, добре дошла

Леле, Роска, как издържаш цяла нощ на това кърмене бе????

А мамите 2в1 защо так ане се отчитат. Класната да се намеси, моля!   

# 88
Честит имен ден на всички ,които носят това име,пожелавам ви здраве ,щастие и късмет.

# 89
Здравейте!Емма,наистина дъщеря ми ти е адашка!И то дори с двойното М!Роди се 3.360 и 50 см.Термина ми беше на 29.04.,но на Емма не и се излизаше! LaughingРодих секцио по спешност.Ами това е!Питайте,защото не се сещам за друго.... Thinking
Искам да честитя на именниците,но немога поименно,мисля знаете защо....Толкова сте много,че незнам кога ще ви запомня... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт