97 СОУ "Братя Миладинови" в ж.к. Люлин

• 38 270
  • 92
  •   1
Отговори
# 30
нямам и представа защо се пишат глупости за 97 у-ще, ное е много по-добро от 96 и 33 говорим за горни класове, аз също съм учила в това у-ще, учителите бяха много добри професионалисти, що се касае за наркотици и др. защо си мислите , че в другите училища ги няма, но по мое време не е имало наркотици и др. такива глупости, продължава да учи там мой племенник и подготовката му е много по-добра от на деца в 33 и 96, също така е много добре подържано отвътре и отвън, най-добре оборудвано от другите у-ща.

# 31
Понеже темите се омешаха, а пуснах и линк към тази в другата, ето я и нея тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174152.0;all

Може да помогнат на вече търсещите за "новата реколта" първокласници догодина Simple Smile Аз тия двете май доста рано ги напусках с надеждата иемнно хора с първолачета да ми се отзоват с най-пресни впечатления Simple Smile

# 32
Редактирам, видях.  Blush
Ами, хубаво си беше училището още едно време, когато аз учех там, хубаво си е и сега, когато две от децата ми учат там.
Аз съм много доволна, не мога да се оплача от нищо.

# 33
Моля майките на деца-таекуондисти в 97-о да ми разкажат малко повече за административната страна на нещата!
Моята първокласничка тръгна с голям ентусиазъм, въпреки моя скептицизъм, и тъкмо се канех да свикна с идеята, и ето на - вчера ми носи някаква декларация, която ме хвърли голям душевен смут  Как ще ме карат да декларирам, че съм запозната с рисковете, че съм направила застраховка и прочие, като нито съм запозната, нито знам за каква застраховка и какви прегледи става дума?! Едно на ръка, че ни искат лични данни и на тримата, които само пръстови отпечатъци не включват...
---
Копирам въпроса си от друга тема и моля тези, които ще го четат по няколко пъти, да ме извинят, но така се надявам на повече отговори, преди да се налага да пускам тема. Естествено, паралелно търся и друга информация, вкл. контакт с въпросния Полицейски клуб, съответната Асоциация и пр.

# 34
Аз пък съм безкрайно разочарована от крайно несериозното отношение на въпросните треньори, и поради тази причина изобщо не пуснах сина ми там.  Crossing Arms

# 35
E, да, и ние приключихме с кариерата на таекуондисти Simple Smile Оказа се, че совите на са това, което са Simple Smile
Атакуваме плуването... Simple Smile

# 36
E, да, и ние приключихме с кариерата на таекуондисти Simple Smile Оказа се, че совите на са това, което са Simple Smile
Атакуваме плуването... Simple Smile

А, виж там каката ни ходеше преди, и мога да кажа, че съм много доволна от треньорите там (с изключение на Станкович, на който малко му остана да отида и да го хвана за гушката).
Но като цяло съм много доволна и от материалната база и от треньорите.

# 37
О, Джуличка, благодаря ти за информацията! Чудех се кого да поразпитам по този въпрос. Елица засега ходи само в часа по физическо, но е много въодушевена и иска да ходи поне още веднъж в друго време. Разбрах, че става дума за същата треньорка от часа по физическо, а тя много я харесва. Случайно ако имаш някакъв неин телефон, би ли ми го написала на лични?

# 38
Нямам, иначе с удоволствие, но мисля, че ако отидеш на място няма да ти откажат да ти дадат телефони. Peace

# 39
  • София
Здравейте! И ние наесен ще сме първолаци, фаворит ни е 97 засега. Моля, да кажете по колко деца са в една паралелка сегашните първокласници? Разбрах, че миналата година не са стигнали няколко деца за 4-та паралелка и са ги разпръснали по останалите 3, незнам доколко тази информация е достоверна, но ако е така стават много деца в една паралелка и не е добре за децата. 

# 40
Децата са по около 25 в клас, както и примерно в 96-о, доколкото съм чувала. Моето беше от несъстоялата се 4-а паралелка Simple Smile

# 41
  • София
Благодаря, Wilma Flintstone! Доколкото разбирам една от паралелките е основно от ромчета, което е много неприятен факт. 

# 42
Благодаря, Wilma Flintstone! Доколкото разбирам една от паралелките е основно от ромчета, което е много неприятен факт. 

Това пък от къде го измислихте?  Shocked

# 43
  • София
В момента в 97-мо има само три паралелки първокласници . като третата е сбор от по- палави и проблемни деца и най- вече с ромчета.

# 44
В момента в 97-мо има само три паралелки първокласници . като третата е сбор от по- палави и проблемни деца и най- вече с ромчета.

Боже, кой ги измисля тия глупости, не знам.  ooooh!
Какво значи "сбор от по- палави и проблемни"?!
Как пък го изчислиха това, преди да ги запишат, та ги събраха в една паралелка?
Знам, че не трябва да се ядосвам за глупости, ама....
  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт