София-ж.к.Хаджи Димитър,Стефан Караджа,Суха река и ДРУГИ :)

• 31 477
  • 318
  •   1
Отговори
# 45
ekaterina II , обикновено Х. Димитровските и околията ги раздавам аз. Те така и така ще са у нас, ще се разберем. Най много ако се наложи да мине някой да ги вземе от къщи  Peace
Danitkaaa , добре дошла  Wink

# 46
  • София
ekaterina II , аз съм тази с водораслите.  Wink Водораслите са на аквасорс. Какво друго те интересува ?
ами какъв точно вид,аз доколкото разбрах са няколко вида или греша,и наистина ли има полза от тях ето това ли са?http://catalog.bg/product.php?company=2059&id=2899

Да това са. Ами (да чукна на дърво) при моя син има ефект.
ina_bg ми е скайпа ако те интересуват подробности.  Wink

# 47
  • софия
Здравейте милички  Hug
Приемате ли и майки задочно от Хаджи Димитър....ах колко ми липсва кварталчетоооо
Но само да стане топло и май ще досаждаме много,много на баба и деди,че немога без моя вече бивш квартал.Ще следя темаата с интерес  Peace
и за мен е ве4е бивш квартала,оба4е много си го оби4ам и не мога без него,по4ти година не живея тук,а още ми е мъ4но.И аз 4акам с нетърпение да се затопли и да си идвам по-4есто.пи6ете къде се събирате по-4есто,надявам се да приемете и нас -ве4е бив6ите хаджидимитровки!

# 48
  • София
Здрасти, Yaya86 Simple Smile
Добре дошла сред нас Simple Smile Май само ние с Ekaterina II се шляем из градинките Simple Smile и Saxofone и тя обикаля улиците с малката Simple Smile,но скоро не съм я виждала, май още не се е върнала в София Simple Smile
 Момичета,ако наитина решите нещо за среща кажете. Може и в някой детски клуб да е Simple Smile

"но скоро не съм я виждала" - забелязвам, че да си ме виждате и да си премълчавате е нещо като редовна практика (да не назовавам сега други имена  Mr. Green) Направо ще се обидя.  Crossing Arms  Следващия път да ми се обадите!  Naughty

Иначе за протокола вече сме в Сф и скоро няма да мърдаме. Мъгливо е, но поне до магазин Европа ходим и малко се раздвижваме из кварталните улички. Умирам от скука и ако на някой му се скита, моля да каже. Предлагам превоз за съвместни разходки до Герена, Борисовата, Южния, Витоша, Jumbo или др.атрактивни за децата места, но важи за майки без колички, че няма място у багажника.
То всъщност сега е студено, но ми е мерак да зяпам на някоя ледена пързалка как се весели народа. Например тая на Орлов мост. Има ли я още?

# 49
Ми Саксофонке, дай малко джокери, с каква количка си, някоя актуална снимка за сверка. Може и да съм те подминавала и аз каквато съм блейка. Днес смятам да ходя в градинката с големимите дървета на спирката на 85 преди сточна гара...обясниг го страшно.
Хайде изчезвам, че Алекс сега ме черпи с ушкимска бира  Mr. Green

# 50
   Saxophone Simple Smile не съм се обаждала,защото все съм те забелязвала в неподходящи моменти за запознанство Simple Smile или малкия мрънка и бързам да се прибирам или пък пазарувам и разни подобни Simple Smile сетих се коя си едва след като се заприказвахме докато чакахме Сепаревска,когато малката ти беше със зачервено дупе ( ако помниш на терасата на поликлиниката,аз бях със синя количка Simple Smile

Шаманке, да не би да става въпрос за градинката зад училището,където улиците са еднопосочни? Тъкмо си мислех да накарам Екатерина да идем днес там за малко разнообразие Simple Smile
Може там да спретнем една импровизирана среща Simple Smile

# 51
  • София
Ето я Яна в количката - http://2.bp.blogspot.com/__6Uehv6R1sQ/SVAfCfqinnI/AAAAAAAAEgQ/Wr … ember+qna+015.jpg
.. и мен внай-дебелия ми вид  Mr. Green http://1.bp.blogspot.com/__6Uehv6R1sQ/SVAfDf9ByzI/AAAAAAAAEgo/6N … ember+qna+024.jpg

Ралица, спомням си! Ми да беше казала, че си ти.  ooooh!

Ние днес сме към Обб на Била да внасям пари за тениски и май чак до въпросната градинка ще пропуснем да идем. Ще се видим с една позната пък и смятам да напазарувам, а сега варя морков да давам за пръв път да видим дали ще го ще мойто магаре.

Приятен ден!  Hug

# 52
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте! Прощавайте, че нахлувам в темата ви  Hug

Искам да ви питам дали ви преведоха детските за декември(за тези, които получават)? Не живея вече в Хаджито, но по ЛК съм там и там подавам, съответно от там чакам  Crazy. Сега си погледнах, че последно на 16.12.2008 са ми превели.

Благодарско!

Няма значение вече, преведоха ги.

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 10:56 от (х)Гита Ог

# 53
ralitsa_t , това е градинката, бяхме там  Wink
Саксофонке, ще се оглеждам за вас  Hug

# 54
Шаманке ,ние с Ралито отидохме до там,но беше много заледено и пак си отидохме пред поликлиниката,знае ли някой дали тази Обб до била работи и в събота до обяд?

# 55
  • София
Никоя Обб не работи в събота и неделя. Ние имахме заем там и веднъж нямаше как да ходим в работен ден и им звънях по телефона и  просто няма банка ОББ в страната, която да работи събота и неделя. Глупаци!  #2gunfire Затова си харесвам аз Първа Инв. - имат си дежурни клонове и то не един.  Peace

# 56
момичета здравейте отново Simple Smile
искам да ви питам ако може да ми дадете съвет каква количка да взема защото бебо ще се роди през юни и не мисля да взимам такава със зимен кош Simple Smile
търсих доста и ми попадна една на чико  http://www.baby-market.net/a2/offers.asp?p=2106476&id=5168   , и ако може да я погледнете и да си дадете мнението Simple Smile
ако имате  други предложения с удоволствие ще ги приема , но само ви моля цените да са в рамките до 600лв Simple Smile и ми се ще да има и кош за кола  Laughing

благодаря предварително

# 57
yaya86 , аз ползвах Giordani G4, добра е, а и не е скъпа. Отделно ползвах столче за кола Нео Нато, е от тях съм много доволна, сега и седалката ни е такава. Нео Нато имат един хубав модел количка, не помня името, но е единствената по широка и с кош за кола май. Цената беше около 500 преди време.
Нооо, първата количка, която си взех беше Мак Ингланд втора употреба. Свърши ми страхотна работа, а после още две деца отгледа (на приятели) Та ако не те влече фишън визията, това си е една добра машина  Mr. Green

# 58
и аз карах със Мак Инглънд втора употреба,беше като нова след първото дете,свърши ни страхотна работа,тя е комбинирана и е много стабилна,малкия толкова много скача в нея,но си остана стабилна и сега влезна в трета употреба на наши приятели,само дето няма столче за кола към нея

# 59
  • София
yaya86, за мен този модел на Чико е най-добрия избор за лятно бебе.  Peace  Ако Ивана не се беше родила през зимата без да се замислям щях да си я взема. А така първо си купих Кенгуру Виктория (наистина много стабилна, удобна за бебето и проходима количка), обаче лятото като навърши 6 мес. я смених с по-лека и компактна, че с тия големи гуми ни заемаше половината багажник (а сме с комби). Докато този модел ще си го ползваш до последно. Хем е достатъчно широка за бебчо, хем като се сгъне не заема много място, хем е с кошче за кола, хем и цената е супер. Направо я взимай!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт