София-ж.к.Хаджи Димитър,Стефан Караджа,Суха река и ДРУГИ :)

• 31 495
  • 318
  •   1
Отговори
# 60
добре,това дете като се роди юни нали нали ноември-декември като се застуди ще бъде едва на 5-6 месеца,с лятна количка ли ще кара тогава,щото аз като гледам тази на чико си е лятна,според мен ти трябва някаква комбинирана ти си знаеш

# 61
  • София
Екатерина, количката не е лятна! Понеже много си я бях харесала тогава, говорих с много мами, които бяха с такава и мнението на всички беше че няма проблем да се ползва и зимата, но за по-голямо бебче, не за новородено. Въпреки че някои си я карат с кошчето за кола като е малко бебето, въпреки че аз съм против това.

# 62
Здравейте  Grinning
Да се присъединя към вас-от Суха река сме. Като гледам сме най-малки от групата  Embarassed-Лъчко е роден на 10.10.2008. Разхождаме се наред-из Суха река, Хаджи Димитър, парка Заимов  Hug

# 63
   Здрасти, Easy Simple Smile добре дошла.
   А за количката и аз да кажа нещо ( да не остана по-назад  Laughing)
Когато си избирах количка имах няколко условия, да е удобна за малкия, да е с по-големи гуми,за да не друса много из софийските улици и да не са двойни гумите,защото се чистят по-трудно.
   Не съм привърженик новородено да се разхожда в седалката за кола, все пак има извивка, а не е напълно легнало положение.Най добре са количките ,който си имат зимен чувал и в същото време стават и за летни като има махнеш чувалчето, което си го сгъваш някъде в гардероба Simple Smile
   Уауа86 ,сама трябва да прецениш,кое е най-добро според теб. Лично аз не бих я избрала, защото за по-студено време детето няма да е защитено отвсякъде само на едно одеялче не може да разчиташ,трябва да е покрито както са покривалата при зимните кошове, все пак още ще е малко Simple Smile
Първо бях с Cangaroo Vision, за зимата ми свърши идеална работа, но малкия добре наддаваше Simple Smile и ми стана ужасно тежко да я свалям и качвам до 3-я етаж,понеже нямаме асансьор Simple Smile После купихме на Chipolino лятна и супер лека, но и с легнало положение за малкия,за да му е по-удобно да спи навън  Simple Smile
  Най-добрия вариант е както казват Шаманкта и Екатерина - Мак Инглънд Simple Smile На Екатерина малкия Ивчо израсна пред очите ми в тази количка и видях всичките и предимства пред останалите и е подходяща за всички сезони и е доста здрава. На Екатерина и казвах,че има луноход,а не бебешка количка ( минаваше всякакви препятствия без никакви проблеми Simple Smile Laughing
   Упс май се увлякох в писането Joy

# 64
Плюс това, да ви кажа, правила съм социологическо проучване и по моето време, тоест преди година и половина-две, Мак Ингланд беше най разпространената количка за Х. Димитър  Mr. Green За Герена беше Чиполино, за Южния парк - Куини

# 65
КРАСИВ, УМЕН и ХИТЪР от Хаджи Димитър

хората са го казали и е доказано Wink не е важна марката, а удобството Simple Smile

# 66
  • София
Плюс това, да ви кажа, правила съм социологическо проучване и по моето време, тоест преди година и половина-две, Мак Ингланд беше най разпространената количка за Х. Димитър  Mr. Green За Герена беше Чиполино, за Южния парк - Куини
 Joy Joy Joy

Аз съм с Бертони. Съвсем обикновена е, евтина и много добра работа си ми върши. Харесвам си я, защото не е тежка, събира ми се в малкия багажник (че даже и на предната седалка на супер малката ми кола - това, ако се наложи) и досега не съм имала проблеми с нея, а е използвана много.
Все пак Маг Ингланд имат малко по-широк кош.  Peace

# 67
Мак Поздрав   Grinning

# 68
много благодаря мамчета Simple Smile
днес ходих до едим много сладук магазин до нашата Била и разгледах там количките , имаше една на чиполино (джема 3в1) но проблемът  и е там че летния кош няма лягнало положение и бебо трябва да е с вирнати крачета , което не върви някакси:)
 видях я и на живо чикото и честно съм очарована от нея защото коша има няколко положения за гръбчето , пък и нали ще сме летни бебоци и все си мисля че е по-функционална  от тази със зимния кош защото като стане студено все пак ще сме на 5-6 месеца , а пък е доста защитена с чувалчето.
Незнам има доста време , гледах в нета и всичко което ми хареса е около 1000лв а не мисля че си заслужават чак толкова пари за нещо което ще трябва за около година и половина .
За момента съм на този избор пък ще видим Simple Smile
А междудругото е доста лека  което ми е предимство защото съм на 2рия етаж Simple Smile

# 69
  • София
Здравейте
Да се присъединя и аз към вас . Ние сме от кв. Левски , надявам се да ни приемете

# 70
  • София
Здравейте
Да се присъединя и аз към вас . Ние сме от кв. Левски , надявам се да ни приемете

Добре дошла, аз също съм пришълец в темата (в Левски Г живея). Hug

# 71
  • София
easy,koteto_f  welcome

Я да ви питам нещо.  Grinning Кажете кой от детските клубове наблизо става за малки хлапета на около годинка. Че в това кофти време вече се чудя с какво да я забавлявам. И ми се ще да заведем хлапетата  да си поиграят някъде, а мамите на спокойствие да избистрим клюките.

# 72
Здрасти на всички  Simple Smile
Аз и Екатерина водим малките дяволи в "Олелия",когато е лошо времете,че иначе подивяват Simple Smile Но там няма какички и кафето не се пие на абсолютно спокойствие Wink, но все пак е нещо Simple Smile

# 73
  • София
Рали, а от залата за родители вижда ли се залата за игра? Разгледах снимките в сайта им, ама нещо не добих представа. А за абсолютно спокойствие и дума не може да става, то е ясно. Но поне да си поиграе на воля, без да се притеснявам че ще се намокри и омърля до ушите.

# 74
  • София
Рали, а от залата за родители вижда ли се залата за игра? Разгледах снимките в сайта им, ама нещо не добих представа. А за абсолютно спокойствие и дума не може да става, то е ясно. Но поне да си поиграе на воля, без да се притеснявам че ще се намокри и омърля до ушите.

Не съм Рали, но да кажа - вижда се. В помещението за хлапета има камера и на телевизор в другото си наблюдаваш, докато си пиеш кафето.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт