София-ж.к.Хаджи Димитър,Стефан Караджа,Суха река и ДРУГИ :)

• 31 555
  • 318
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,и аз се присъдинявам към групата  Peace  bouquet

# 91
  • София
ДОбре дошла, ♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣ !   bouquet

Ох, добре ме успокоявате вие. Иначе пробвах с Гербер. Яде два пъти и ще има и за утре. Нали пише отзад до 48 часа, значи ще става.... и като почна да смятам.. бурканчето е 80г, делено на 3 - по около 25г, от тях едва половината... значи по около 12г на ден ядем...  ooooh! Tired Rolling Eyes

А иначе морковите са си домашни от градината на свекърва ми.  Peace И крушите също.

Да ви питам изследванията за кръв и урина могат ли се направят някъде другаде наблизо, освен в поликлиниката? И да е по ЗК, де.

# 92
В блок 55В има лаборатория, работи с касата и е спокойно  Peace

# 93
  • София
Чудесно! Още утре ще отидем. Шаманке, понякога си ми много добър консултант   bouquet

# 94
 Wink и надобрявам с времето. А теб ще мога ли скоро да те ползвам за проба на една блузка? Тия дни като я прошия.

# 95
  • София
Ехо здраваейте и от мен Grinning!!! Надявам се мога да се запиша при вас Hug. Живеем в Суха река и бебо е почти на 2 месеца.  bouquet

# 96
  • София
Добре дошли на алекса и бебчо!   bouquet  Брей, колко нови бебоци! А едно време Яна беше най-малка....  Mr. Green

Шаманке, когато кажеш.  Hug

# 97
Ехей Алекс   bouquet Добре дошла!
Аз съм тук задочно ,хихиихих  Laughing
Така да питам за захранването,вие кога захранихте?
Беба е изцяло на АМ и мисля към 4 месец?И с какво почнахте де?

# 98
  • София
Захраних уж след шестия месец, ама до момента отказва всичко и спирам захранването поне за две седмици. Изтормозих се!

иначе реших да погледна от веселата страна на това неядене Simple Smile

# 99
Абе Сакс, я давай педагогически. Давай и в устата по нещо смачкано, колкото да усети вкуса и да предизвикаш интерес. Слагай я с вас на масата да ви гледа как сладко хапвате. Може да не я кефи яденето на пюрета.

# 100
  • София
 saxophone ей,че искренна усмивка. Grinning

# 101
  • София
Голяма чаровница е Яна! И като гледам каква е бузанка, явно достатъчно си хапва детето.  Heart Eyes
А тениската е страхотна! Важното е да не я насилваш, защото ефекта ще е точно обратен.
Защо наистина не пробваш педагогически. При нас това имаше ефект и не само че прояде, ами и вече не се налага да й пасирам всичко. Не можела да дъвчи... Ела сега да я видиш как омита всичко което й дам от моята чиния.  Grinning

# 102
Здравейте и от мен-вече се пренесохме при майка ми в Хаджи Димитър,по простата причина да ми помага,че с двамата сама до като си дойде таткото ставам  #Crazy
Теди е на 2год и 2мес,а малкия Марти е на 9мес
Ще ми е приятно да се запознаем с някоя от вас и като се стопли времето,а пък и като оздравеем да си пием кафенцето в някоя градинка

# 103
Здравейте и от мен, сега научавам че си имаме квартална темичка.
Ние сме от Суха река.

# 104
Мами от Хаджи Димитър-доволни ли сте от детската кухня Ози? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт