София-ж.к.Хаджи Димитър,Стефан Караджа,Суха река и ДРУГИ :)

• 31 555
  • 318
  •   1
Отговори
# 105
От Ози, горе долу, от Джуниър меню, хич ама никак. Но това беше преди месеци.

# 106
определено да за Ози,това е една от най-добрите кухни,и много удобни защто ако ти с налага да пътуваш някъде можеш да поръчаш само за няколко дена,1-2-3 не е задължително да е за седмица,имат си опаковки за еднократна употреба и не ти се налага да миеш бурканчета,понеже и това съм правила с Хер бебе,има и други плюсове сами ще ги видите

# 107
Къде се намира Ози и трябва ли да се запишеш предварително?

# 108
 Hug Добре дошли на всички нови мами и техните бебоци Simple Smile
   Аз започнах да захранвам 4-тия- 5-ия месец, когато се разбра,че АМ не му е достатъчно все си беше гладно детето. Запонахме със зеленчуково, после плодово,след това дойде ред на извара и попара и накрая месните пюрета Simple Smile
   Доволна от "Ози" , а и на Криско му харесва (макар че на него всичко, което става за ядене му харесва Simple Smile.Но наистина яденето е вкусно Simple Smile имало е доста случаи, само като помириша и на мен ми се дояжда Simple Smile

http://www.ozi-food.com/index.php?page=home
Аз се регистрирах през сайта им и от там си поръчвам,макар че и на момчето,което носи яденето му давам заявка Simple Smile

# 109
Благодаря ви за бързите отговори момичета!
Мисля да взимам храна на бебка от там като започне захранването!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 110
Ама то си поръчваш ден за ден ли? Какво ли няма да измислят.

# 111
не е задължително ден за ден това е направено за наше улеснение,ако искаш може и за месец да се запишеш,плащаш също може и не предварително а в деня в който ти я носят или дори могат да изчакат до другия ден,въобще удобна кухня,можеш сутринта на същия ден в който трябва да ти дойде яденето да им се обадиш и да прехвърлиш поръчката на друг ден ,ако си платил парите автоматично също преминават за другия ден

# 112
Ииии още един плюс на Ози, имат безмлечно меню. За тези, които още не им е въведено млякото или пък за алергични деца е удобно.

# 113
Здравейте мами. Аз съм от Хаджи Димитър.
Не съм писала досега при вас, но има един въпрос, ако може да ми помогнете с информация.
Имате ли представа дали има ортодонт в 18-та поликлиника?
Трябва да слагам шини на баткото, но съм с бебе и ми се иска да е в близост.
Та, ако знае някой, може и в близост до нашите квартали.
Благодаря!  bouquet

# 114
 Whistling ехо къде се изгубихте всички  Grinning
я кажете измислихте ли нещо за Свети Валентин или пък за Трифон Зарезан Simple Smile нещо по-различно от ежедневието ни. Аз все още съм в процес на мислене, но нищо свежо не ми идва в главата  Grinning

# 115
  • София
Пък ние освен 14 и годишнина ще имаме през март, а нямам никаква идея, при все че и бебето нямам на кого да го оставя. Confused
Някоя мама да живее на Ботевградко шосе случайно?

# 116
  • с трима мъже :)
МАМИ, къде да си заведа детето на плуване. Искам да водя Алекс на плуване или някакъв спорт за развиване на телесата, че сме много слаботелесни, ама да не е супер далеко от нашия квартал. Вие къде водите вашите деца?

# 117
  • с трима мъже :)
Пък ние освен 14 и годишнина ще имаме през март, а нямам никаква идея, при все че и бебето нямам на кого да го оставя. Confused
Някоя мама да живее на Ботевградко шосе случайно?

Ние сме точно като вас и затова те разбирам напълно. Все още нямаме планове, нека питам моя мъж довечера и ако не ходим никъде, ще ти пиша пак тука - може и да ти направя услуга за вечерта  Simple Smile

# 118
И аз искам да запиша на спорт моето дете,, ама на Герена нищо интересно няма, а плуване най-близо Спортната палата. Но като се сета около17ч. за задръстванията на университета, а и с това бебе май за никъде не сме.

# 119
  • София
С плуването положението е много сложно. Миналата година се бях ентусиазирала да търся басейн с инструктор за моя син, тогава беше на 6г. Оказа се, че почти никъде няма школи за толкова малки деца. Открих 2 басейна, но и двата са далеч. Единия е закрития на Дианабад, дригия беше в някакъв хотел в Ст. град. Тъкмо се наканих да го запиша, даже ходих да оглеждам басейна на Дианабад и той взе че влезе в серия от разболявания и плуването отиде по дяволите. Това инфо мога да дам, макар и малко старо ...

galaUSA добре дошла на родна земя.  Hug
Как беше при бомбите ?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт