Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната тема на дискусията?
Какви са основните теми и конкретни теми, обсъждани в публикациите?
Кои са някои от основните емоции, изразени в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната тема на дискусията?
-
Какви са основните теми и конкретни теми, обсъждани в публикациите?
Основните теми, обсъждани в публикациите, включват споделяне на лични преживявания, поздравления за юбилея на форумната тема, изразяване на благодарност към участниците и съживяване на спомени от минали срещи и събития. В публикациите се обсъждат теми като споделяне на опит от участие във форума, поздравления за юбилея на форумната тема, изразяване на благодарност към участниците, споделяне на информация за пътувания и преживявания, обмен на мнения относно ваксини, споделяне на лични преживявания и интерес към филми и музика.
-
Кои са някои от основните емоции, изразени в публикациите?
В публикациите се изразяват емоции като радост, благодарност, носталгия, любопитство, загриженост, учудване и съжаление. Участниците споделят радостта си от юбилея, изразяват благодарност към темата на форума и другите участници, споделят лични преживявания и се интересуват от състоянието на другите.
-
Какви са някои интересни факти, които се споделят в публикациите?
-
Съществува ли заболяване като това във филма с Брад Пит, където човек се трансформира от възрастен в дете?

Останаха ми 2 по арабски и един по англ. - лесна работа 

сигурна съм че страда,да ти го опаковат и изпратят обратно веднага с куриер 
аз кога ще ям толумби и ще пия боза и на сладка приказка да се присламча, ние от Варна не сме ли хора а? 
,ще прахосмуча апартамента, прибера чините и чашите от снощното гости и какво друго .ммммммм ами нищо то деня току виж се изтъркалял..........а за протокола няма да меся че не умея но мога да ида с менците за вода 

МУФИДА и КОННИКОВА КАТЕ от сърце ви пожелавам много да сте здрави и толкова сълнчеви усмивки да имате като този днешен слънчев зимен ден, верни другарки около вас и много, ама много да сте обичани!!!!
освен това той живее с двама палестинци и мамата си джаса! започвам диетата на дюкан от днес и косъма ми се е доизправил:))))) добре,че само 4 кила искам да елиминирам:) хайде после,ако ми хрумне още някоя глупост пак ще си я кажа хахахахах 
Щом е за толумбички и боза, нареждам се първа. 

В тази връзка- дано не пребързвам със заключенията , но мисля , че ние вече сме по- добре- 2 нощи спим малко по- добре , хремата отшумява, само малко кашлица още...Поръчах от БГ какви ли не помощни средства- Клеева тинктура, физиологичен разтвор, разни екстракти, имуностимуланти , дано не ни се наложи да ги ползваме вече...

Не е работа да си жена..