100-тна юбилейна- керванът 100 години пропътува, но не желае с вас да се сбогува

• 31 806
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • Paris, France
На Муфида и на Катето пожелавам най-веселия и радостен рожден ден. Да сте живи, здрави и много щастливи. За Катето и едно сладко бебенце.

Ние сме добре. Нищо ново, но не ми остава време да ви чета, че мъжо виси на компа. Вече даже се е научил да влиза в темата. Зарадвах се, че започва да учи български а се оказа, че по цифрата 100 я налучквал.

# 196
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МУФИДА И КАТЯ М. !!

Пожелания за много здраве и щастие и за ималите поводи за празнуване през последните дни  newsm51
Хора, вие не спите ли, бе!!! #Crazy  Laughing
Катенце, в сесия съм вече ама повечето изпити ги взехме  Grinning Останаха ми 2 по арабски и един по англ. - лесна работа  Laughing Само по арабска история трябва да почета и граматиката да преговоря.
Някакви новини от Амал?
Близнаците, как е малката героиня? Цунки и за двамата  Heart Eyes
Времето е хубаво и ние сигурно ще прескочим до Ксилифор. Малко децата да потичат и поиграят на чист въздух  Grinning

Лек и слънчев ден с много усмивки за всички  smile3525 newsm51 smile3525

# 197
Честит рожден ден, Муфида.
Здраве, лично щасте и дълги години радост с любимите внучки

Честит имен ден на всички именнички (със закъснение) всичко най-хубаво

# 198
Добро утро,

Започвам неделния ден с добра новина..Изпращам ви всичките на процедури за красота...

Ама всичо по реда си ! Ако се сещате още преди Коледа ви бях задала едно въпросче - с какво свързвате името Тимбукту (Тамбукту). Имаше 6 участнички, и шестте са победителки, защото въпросът беше зададен така, че да изисква субективен отговор 'с какво свързвате...'.

Забележка: (понеже се наложи да си изтрия съобщенията, че имам ограничен лимит, моля ви простете ми, ако пропусна някоя победителка и я заменя с някой друг, само помня че бяхя 6!!!

И така - златните  медалистки са:

newsm44
Дтти, Саратед, Невена Виролан, Кълбовидна мълния, Делта Делта, Дезърт Принсес

thumbsup newsm44  thumbsup

smile3501

Тимбукту не е измислено място, град с такова име наистина съществува, и то световно известен някога...но някой друг път ще ви разкажа за него. Сега едно резюменце на отговорите, всичките много интересни и изпълненеи с носталгия към миналото. Само нашите географки Невена и Теди споменават за истинското Тимбукту, останалите го свързват с детска книжка, рибен ресторант, детство, приключение, горчивина по  нещо изпуснато безвъзвратно...

И така, каква е наградата?

Една седмица в спа хотел Лутан, Саудитска Арабия. Това е хотел само за жени, така че, арабелки, можете да захвърлите фереджетата и да се порадвате на лукса и многобройните процедури за красота, които предлага хотела. За да е пълен купона съм решила да позволя на всички останали съфорумки да се присъединят за един уикенд. Повече подробности за хотела тук
[/color]

Two Hearts      smile3525 Two Hearts

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 10:38 от Monsoon_rain

# 199
  • Варна
  брей, много е сладко това котенце, че и порастнало. Аз пласирах Абасчо на мама и баба
Кате как ти даде сърце да го оставиш милия котак  Tired сигурна съм че страда,да ти го опаковат и изпратят обратно веднага с куриер  Crazy

САБИНКЕ,само да стане по-голям деня, и ще ядем толумби и боза  Laughing

не е честно  Crossing Arms аз кога ще ям толумби и ще пия боза и на сладка приказка да се присламча, ние от Варна не сме ли хора а?  Tired за успокоение ще отида в спа центъра на хотела на Ди тя поне мисли за нас  smile3534
Днес смятам да се отдам на медитация пред пи си тУ изразяваща се във виртуална разходка в любимите ми сайтове,гледане на н-броя филми и прехвърляне от една кълка на друга,междувременно ще пусна една пералня........може и две ще видим  newsm78,ще прахосмуча апартамента, прибера чините и чашите от снощното гости и какво друго .ммммммм ами нищо то деня току виж се изтъркалял..........а за протокола няма да меся че не умея но мога да ида с менците за вода  Peace
Мина ми през ума че Амал вече има бебка  Crazy дали е вярно  newsm78 кой ще каже ......

# 200
  • Varna
Добро утро, Сладкодумки, Simple Smile
Да цопна и аз уж рано сутринта, че съм се успала днеска заради котарака Laughing
Първо да почета рожденничките със техния рожден ден  bouquet МУФИДА и КОННИКОВА КАТЕ от сърце ви пожелавам много да сте здрави и толкова сълнчеви усмивки да имате като този днешен слънчев зимен ден, верни другарки около вас и много, ама много да сте обичани!!!!
Кате Конникова сънувахте можеби заради това което снощи прочетох от тебе. Сън преди 12 часа на обяд не се споделя така, че по късно ще ти го кажа Simple Smile
 Hug Hug Hugна всички момичета, че не смея да ви спомена име по име да не изтърва някое, че е много неприятно. И аз все още се обърквам като Марийчето но вече усещам, че се оправям Laughing
Браво на Мансунчето всички ни е изброило и е много мило да си прочетеш името Heart Eyes
Благодаря ти Мансунче Hug
Бягам Дами за някой имуностимулатор да взема, че снощи ни уплашиха сас Австралийския грип.

# 201
па чакайте и аз да кажа нещо:) само ви чета и несмея да споделя скучния си ден:) сабудих се и веднага се пресегнах още със затворени очи да включа компа,защото сте ми станали мания вече:) сега се блъскам в издирването на апртамент,но нещо не намирам подходящ,а имам 10-ина дена срок:( в противен случай трябва да живея на моя обожаем в апартамента,който е меко казано неприветлив......бе направо си е дупка,та дрънкааааа  Joy освен това той живее с двама палестинци и мамата си джаса! започвам диетата на дюкан от днес и косъма ми се е доизправил:))))) добре,че само 4 кила искам да елиминирам:) хайде после,ако ми хрумне още някоя глупост пак ще си я кажа хахахахах

# 202
Добро утро, мили арабелки   bouquet

Честит Рожден Ден, Кате и Муфида!

Любимите ми цветя са лалета, поздравявам ви с няколко кофи от тях!

Катето Мар. пожелавам ти безоблачно семейно щастие, по-зряла и спокойна любов и възможно най-скоро един карамелен малък сладкиш!  Hug

На Муфида желая още дълги години все под ръка с рожденика от онзи ден! Много здраве, сили и енергия да се радвате на внучките!   bouquet

Със закъснение поздравявам и за имените дни двете ни арабелки   bouquet

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 12:38 от Latea

# 203
Само набързо се включвам да кажа

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МУФИДА! МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!

Зло да те забрави, както аз забравих да те поздравя по нощите. Embarassed

# 204
Пиша в отделен пост, че с честитките много огромен щеше да стане.

Кате, Сабина, Теди, Ди, всички, хайде среща! newsm18 Щом е за толумбички и боза, нареждам се първа.  Naughty
За друго не можете да ме накарате толкова лесно да се измъкна от нас, хич не обичам да ходя напред назад. Темерут съм от класа!

Ди, какви сънища само.  #Crazy Натоварваш ли се като ги сънуваш? Аз много се разстройвам от подобни сънища, събуждам се нервна, притеснена, все едно наистина ми се е случило.
Линкът за дамския хотел не ми се отваря, антивирусната ми го спира.  А картинката с хабибито и малкия зоопарк...  Heart Eyes Снощи преди да си легна я видях.

Мария, не се тревожи, с времето ще научиш имената и ще свързваш всеки с нещо. Всеки май е минал през това. Редовно висене по  нощите в темата гарантира висока успеваемост.  hahaha

Дина, Теди много прибрани и едновременно с това технични тези деца. Тук филийка, там бутонче.  Mr. Green

Либра и аз ще следвам твоята програма днес! Ще гледам и да поуча малко, но ми се очертава голямо прехвърляне от кълка на кълка пред компютъра. Ако пак не ми дойде някоя генилна идея. Мен те ме сполитат изневиделица.  hahaha После не мога да се отърва, като реша, че ще правя нещо и мир не ми дава. Все едно светът ще свърши.

Желая ви хубава неделя. Такава каквато на вас ви се иска - слънчева, дъждовна, мързелива, динамична, пазарна, кулинарна...

# 205
Latea  да сигурно:) аз затова винаги чета имената на всички и се опитвам да си запаметя в хард-а:)) после чета кой какво е писал и така....Simple Smile

# 206
    Привет от слънчев Бахрейн  Grinning Тук наистина е много приятно ,слънчево  и без вятър последните 2-3 дни-противно на прогнозите , че много ще се застуди , но и  за това има време...

Вчера не можах да се разпиша, но от сърце пожелавам на Катето Мароко да е най-обичната , най-уважаваната и винаги подкрепяна жена-от мъжа в своя живот и това да е последният Рожден ден , на който все още сте двама конници , а не трима , четирима и т.н.Много прегръдки от мен и Дани Hug Hug Hug

Честито на патерици и на Муфида! Да си много здрава и все така млада и обичана съпруга , майка и баба на тези прекрасни госпожици!!!

Мария- желая ти успех с квартиротърсенето LaughingА също и дано успееш да се качиш на Боровец за един хубав уикенд с хабибито!Колкото до списъка с изискванията към теб- не е толкова страшен- аз си представях 2 страници от какви ли не ужасии... шегувам се разбира се , но ние тук често се шегуваме  с това , колко зле ни третират половинките според някой много компетентни хора Mr. Green

Делта Делта- какъв е този грип? То ясно от къде идва , но в какво се изразява?Да  ни пази Господ дечицата , че вече толкова много се навъдиха , измъчиха се малките душички Sad В тази връзка- дано не пребързвам със заключенията , но мисля , че ние вече сме по- добре- 2 нощи спим малко по- добре , хремата отшумява, само малко кашлица още...Поръчах от БГ какви ли не помощни средства- Клеева тинктура, физиологичен разтвор, разни екстракти, имуностимуланти , дано не ни се наложи да ги ползваме вече...

Сабинка- аз също не знаех за ръчичката на Йоанка- малката душица къде се контузи? Добре , че ще махате гипса!Да я гушнеш от мен , ама и Теди да не се разсърди! Heart Eyes

Ди- не ти завиждам за сънищата - наистина са уникално странни , а предполагам е и много натоварващо да сънуваш небивалици... Относно моя сън за сватбите , незнам как да го тълкувам , но вчера не закъсня една неприятна новина... баща ми е безработен от повече от месец(и понеже не сме в перфектни отношения, научавам със закъснение)Проблема е ,че има 2 заема от банки и просто ума ми не побира как ще се оправи...

Деси, Теди- със сигурност книга може да се напише за небивалиците и уникалните хрумвания на малките да си служат с предметите на големите  Joy Joy Joy Аз намерих 20 Бахрейнски динара на топка смачкани е кофата за боклук завчера, а мъжа ми си намери кредитната карта в Dream Box-a отпред нали има слот за карта...ама така е като си оставяме портмонетата навсякъде.Храна още не съм намирала на странни места по простата причина , че той не я пипа даже- тя хапе храната , нали знаете Joy

Аз днес правя Лунната диета- само на вода , плодови и зеленчукови сокове и чай с мед за 24 часа Wink
  така , че Кате Ш.- просто ме побъркваш с тези картофени кюфтенца , пък ако ще и разпаднали се , толумбички , баклави и т.н.  Stop
   Шехи- събирай сили и после наведнъж- хоп- следващата част на пътеписа! Много чакащи има Но- "The goog things come to those who can wait!" Wink

Много сте писали снощи наистина!пак ще трябва да чета- че одеве набързо...
  Поздрави на всички!

# 207
Дина ти направо ме успоки наистина:) аз всеки ден слушам от тези "компетентни" хора какви ужаси ме чакат и точно затова и дойдох тук:) да проверя каква е истината:) за съня ти-ето това е означавал сигурно:) ще се оправи баща ти:) и аз с моя не съм в много добри отношения,ама това е адски дълга и гадна тема:)

# 208
Здравейте момичета!  Simple Smile

Минавам само на бързо да ви кажа едно селям и бягам.   bouquet

Чела съм по диагонал , доколкото разбрах имало е много празнуващи.

Честит рожден ден на Катето! Кате, пожелавам едно сладко марокано-българско юначе в дома ви да заплаче. И да свършат всички проблеми с майка ти!   bouquet Hug

Честит рожден ден и на Муфида! Пожелавам ти много здраве, живот без ядове и мъки и много щастливи дни със сладките ти внучки!   bouquet

Честит имен ден Ясмин ! Пожелавам ти здраве, късмет и светли дни!   bouquet

П.С. Простете ми наистина не ги знам. Всъщност кои имена имат имен ден?  Thinking

Сабинка И аз съм пропуснала случката за Йоанка. Дано по бързо прекара всичко милото!  Praynig Hug

Дина иЗпрати ни малко слънце насам. Тук е голям студ!  Confused

Мунсън Мерси за страхотната награда. Много съм щастлива. Макар и виртуално се почуствах поласкана.  Simple Smile Моят отговор беше рибен ресторант.

П.С. Сега се сетих. Скъпи ли са из арабските страни тези услуги в козметичните салони?  newsm78

Кате Шилан Пий някакви болкоуспокояващи. Аз единствено така издържам в първия ден.  Sick Не е работа да си жена..  Naughty

Аз в последни дни имах малко неприятности. Дядо ми прекара лек инфаркт, но Алхамдуллиллях сега добре. Добре, че се е усетил  навреме, че не му е добре и го взеха веднага в болницата. Много се уплашихме.
На всичкото отгоре май пак се разболявам. Боли ме гърло, кости, глава, стомах всичко.  Sick

Оплаках се на бързо, а сега бягам! Успешен ден ви пожелавам!   bouquet Много прегръдки на всички ви!   Hug

# 209
Добър неделен ден и от мен!
Муфида, Кате, да сте живи и здрави, да се осъществат плановете ви и да се радвате на една успешна година!  bouquet
На всички именнички, пожелавам да им е благословено името!  bouquet
Мелани, Рейн, днес се надявам да има време за копи и пейст и преди всичко за писане преди това.Стискайте ми палци да свърша всичко,запланувано за т.нар. ми почивен ден  Crazy
Дезърт, дано гърлоболът да е от бързо минаващите! Пий чай и стой на топло! Praynig
Деси,Дина, Теди, много прибрани тези вашите деца, все така да ви помагат в разчистването  Joy
Дуа, Рейн и другите сънуващи, и аз съм много емоционален човек и сънувам много. Знам,че да сънуваш починал,а той в действителност да е жив значи,че са му умрели греховете. По принцип не е на лошо. Аз имам много силна интуиция и сънищата ми много често са предвестник на неща,които предстои да станат. Не мога да ги спра или предизвикам да се случат, но мога да съм подготвена.
Дезърт, моите наблюдения са,че въпросните услуги не са евтини. Разбира се, аз имам наблюдения основно от курортните места,но като цяло цената зависи от самата процедура, консумативите и т.н. Като стана дума за процедури, понеже не мога да стигна до хотела на Рейн, вчера бях на масаж тук. Много съм доволна и от цената (само 25лв за  едночасов масаж на цяло тяло), и от масажистката.Направо ме обезкости. Имах голяма нужда, защото гърбът и вратът ме боляха, и в комбинация със здрав сън,днес съм като кукуряк Crazy
Дина, лунната диета и аз съм я правила преди.Добра е.Най-малкото защото е прочистваща и разтоварваща. Щях да те помоля да ми пратиш датите на лични,но може би има разминаване между "вашата" луна и "нашата"  newsm78
Сабинка, Теди и Йоанка пак избиха рибата с пожеланието си за лека нощ  Joy

Общи условия

Активация на акаунт