100-тна юбилейна- керванът 100 години пропътува, но не желае с вас да се сбогува

• 31 797
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Това с "бума" не е при всеки за съжаление...

# 226
Да, така е, за съжаление.  Confused

Момичета, одавна се каня да ви поканя в едно малко предизвикателство, понеже тук има доста любители на мозъчните гимнастики. Та ето условието, което е съвсем лесно и естествено не съм измислила аз. (Откраднах идеята, но много ми хареса)

Пускам една снимка на известна личност от миналото или настоящето придружена със съвсем малко информация. Първият, който познае, пуска следващата снимка. Така докато ни омръзне. Simple Smile

Ето моят избор:

Владетел, управлявал до преди близо 30 години. Завършва образованието си в Цюрих. Покрепя независимостта на Бахрейн. Женен 3 пъти и има 5 деца.

Успех   bouquet

# 227
За съжаление няма да имам много време да се включа и в тази игра - играя в оригинала и това ми е предостатъчно.Но с интерес ще следя отговорите  Peace

# 228
http://www.cosmopolitan.bg/novini/videonews_50_0_1_0.html  вижте на какво попаднах и просто не се сдърбах да не го покажа Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 229
  • по пътеката
красавице, кажи какво има на видеото? при мене не се отваря!
деске, докато не  е свършил деня, за мама муфи, 4естит рожден ден, все така да младее и хубавее и мъдро да бабинува!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 20:44 от marsy

# 230
Latea, това не ли шаха на Иран Реза Пахлави?

Мария, почнаха ли да те плашат с "Не без дъщеря ми"? Ако не са, няма да закъснеят...откъде беше твоя принц, че съм пропуснала тоя момент...

# 231
Марси,Hot arabic men - тъкмо по твоята част  Mr. Green

# 232
Честито на всички, които са имали поводи за празнуване   bouquet  bouquet Много здраве, щастие и късмет!

Латеа, това ми прилича на иранския шах Мохамад Реза Пахлави  Thinking

Интересна игра  Peace има подобна в пътешественическия форум.

Олди пренесох се в Канкун  Simple Smile много живописно разказваш.

П.С. Докато пиша видях че и Монсун го е посочила...

# 233
Ди, Ани   newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Ди се е справила първа, ако приема, нека да покаже нова снимка!

# 234
  • Varna
Добра вечер Ladis!!!
Латейка благодаря, че ни светна тука за лимоните и вит С. Тъкмо ми напомни за вълшебната "лимуната" на Бате, че и за болно гърло помага Hug Щтом си сънувала баба си ще срештнеш човек когото отдавна не си срещала. Поне със мене винаги така се случва. Аз бях много близка със моята бабичка.
Латейка тоз човек не е ли Шаха на Иран бе?
БЛИЗНАЦИТЕЕЕЕ а бе таз Йоанка от сега като е метнала боичките какво ще правите по нататъка? Ти оставаш без боички а тате и започва работа на 2 места Laughing Как съм се смяла на това, че приличала на маймунче Grinning Да ти е жива и здрава и никакви гипсове повече Peace
Лека да ви е нощта момичета Hug Hug Hug
Old Sport-златно перо имаш-отдавна те чета  bouquet

# 235
  • по пътеката
това заглавие го видях, но при мене  проксито не ще да отвори плейера му и не мога да го видя! ух, язък, щом е  горещ момъкът, ама  то вси4ки такива  са, не дай боже да отпусна скайпа!

# 236
Марси, те затова са ти го ограничили,знаят те каква стока си  Joy
Делта, мерси! Blush За мен си ново присъствие тук и не знам нищичко з атеб, но ще следя и ще вляза в час  Peace
Латеа, вярно,че е шахът това - познат ми беше,но не ми се ровеше  Tired Виждала съм сватбените му снимки май  newsm78

# 237
Monsoon_rain   хахахаах аз този филм го знам много отдавна,а книгата още като тийнейджърка съм я чела. даже го имам и в момента на компа. само мама ме плаши с него....другите явно не са го гледали хихихиии. мойто хабиби е от сирия:)

хот меновете са много хот:))) пратих ги и на сестра ми да изплакне поне око:))) а тя ми вика:"стига ма,мръсницо,нали си талибанска жена"Simple Smile))))

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 21:41 от maria_grigorova

# 238
  • по пътеката
олди, видях го , проксито е суперско!гледай какво гледали нашите моми!

# 239
Ето малко повече инфо, ако на някой му е интересно:

На бг: http://bg.wikipedia.org/wiki/Мохамед_Реза_Пахлави

На еn: http://en.wikipedia.org/wiki/Mohammad_Reza_Pahlavi

С третата му жена, от която има 4 деца:

Общи условия

Активация на акаунт