100-тна юбилейна- керванът 100 години пропътува, но не желае с вас да се сбогува

• 31 794
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Ех ти няма да го видиш,Марси..не съм се съмнявала,че ще намериш начин  Joy
Мария, забележката на сестра ти изтрепа рибата  Peace

# 241
Ех ти няма да го видиш,Марси..не съм се съмнявала,че ще намериш начин  Joy
Мария, забележката на сестра ти изтрепа рибата  Peace

зле ли е? Sad малее тя в шеговито-добронамерен тон го каза. не е против връзката ми и даже го харесва.

# 242
Мария, а как се разбират хабибито и детенцето ти? С вас ли ще го вземеш, ако живеете заедно?

# 243
Мария, а как се разбират хабибито и детенцето ти? С вас ли ще го вземеш, ако живеете заедно?

те не са се виждали още,защото сина ми живее при баба си,а и мисля е рано още. сами виждате,че не съм на ясно какво става с мен:)))) той също има дете,но то е в сирия.ами....ще обсъдим тези теми,когато му дойде времето,но засега ми се вижда много добре настроен.даже като че ли откакто разбра,че имам дете ме прие по-близка...дано не се лъжа. аз даже му предложих,ако иска да си вземе детето тук...ще му помагам.

# 244
Мария, може би не ме познаваш достатъчно, но ще ти кажа,че имам силно развито чувство за хумор - затова се разхилих на забележката на сестра ти. Прозвуча ми ужасно смешно  hahaha

# 245
Мария, може би не ме познаваш достатъчно, но ще ти кажа,че имам силно развито чувство за хумор - затова се разхилих на забележката на сестра ти. Прозвуча ми ужасно смешно  hahaha

а и аз имам добро чувство за хумор и точно затова се осмелих да я пусна хахах.....ние редовно се хилим с тази смешка:)))

# 246
Latea, друг път май ще си трая, че много трудно измислих коя да е следващата личност.

Още нещо, от Пропертис се вижда откъде е взета снимката и понякога може да показва направо името на личността, затова сваляйте снимките на вашия комп първо и им сменяйте заглавията...

Ето я:

Жена - политик, политическата си кариера гради не в своята страна. Едва ли има човек, който да не знае фамилията и:

# 247
Sonia Gandhi  Peace

# 248
Машалла на Алба!
Чакаме следващата снимка.

За който не знае: Соня Ганди е италиянка, жена на бившия министър председател на Индия Раджив Ганди. Взема активно участие в индийската политика.

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 22:58 от Monsoon_rain

# 249
  • София
Здравейте дами,
Чак сега смогнах да седна на компа.. WinkА гледам вие сте се развихрили, като в доброто старо време Grinning
Шехи,много се радвам , че си отново тук със завладяващите разкази и със свежото чувство за хумор Heart EyesС кеф четох разказа, а пък с какви очи снимката гледах...  Wink
Да ви се похваля, пословично известните напоследък в темата раирани кифлички днес се произведоха хипер успешно и у нас... PartyСамо не падайте от стола, нали сме петима, съответно дозите бяха цели  четири...Плънките бяха различни -  солените с кашкавал, със салам и с кайма, а сладките  с течен шоколад....Като се има предвид, че от доза излизат около 16, с прости сметки ще достигнете до общия брой...Само дето в момента в една от тавите се въргалят остатъчни 10-15 бройки...другото го няма BlushГолеми лами, голямо чудо..  Rolling Eyes
Латеа, хубава идея за играта със снимки на известни личности...  bouquetЯ какви сме всестранно развити тук в тази тема Crossing Arms- познаваме редица туристически дестинации, известни личности, забавни задачки с размах решаваме...Няма като нас, нали?!Особено пък толкова срамежливи и без самочуствие hahaha
Мария, голям екземпляр си, в добър смисъл! Grinning
Шилан, по-горе Деската ти е дала универсалното лекарство за нормализиране на нещата..
 Wink Ако пък и с този лек не стане, лелките арабски ще са на линия да помагат в отглеждането на дребосъка, по-състрадателни са от твоя шеф! Mr. Green
След толкова хилеж и майтапи е ред да споделя и малко терзания.... CryВчера ги коментирах с Латеа в Скайпа.Иде реч за следното..Нашата кака я поканиха по линия на вокалната група за участие във фестивал за млади изпълнители на популярна песен във Франция през май..От тамошна страна поемат храната и нощувките, а за изпълнителят остават единствено разходите за път...Далаверка пълна, спор няма.Но, винаги има и но, нали?! SadСтава дума за пътуване с рейс, без придружители отстрана на родителското тяло, а само с  вокалните педагози и то за около 5-6 дни.Та тук идва проблемът...Нашият тати, не че съм го питала, но знам, че ще е против цялата тази история..От една страна, разбирам донякъде евентуалните му доводи, аргументи и прочие против, но от друга усещам нещата като пропилян шанс и голямо разочарование за самата нея..Та още не съм питала...Не събирам кураж, много съм слабохарактерна май Blush
Ама да съм честна и със самата себе си, няма и аз да съм спокойна така..Това не е да идеш на ски училище на Витоша!Принципно не съм майка-квачка, ама все пак... ThinkingНяма угодия май Wink
Амал,новинки има ли? GrinningАко все още не, то желая ти леко, безпроблемно раждане на принцеската  bouquet
Пак се отнесох...Поздрави на всички! Heart Eyes
ПС Тъкмо да отговоря на Ди и ме изпревариха, Алба Peace

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 22:50 от sarated

# 250
sarated   и аз се радвам да те видя  Hug

# 251
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=167483

моми4ета вижте на какъв ник попаднах сред новите потребители-дали няма да е за нашата тема newsm78

Кой ще пуска следващата тема  newsm78,който и да е да помоли Дивиана да отключи предната тема за да може да изкара от там старите теми,в тази се е полу4ила грешка и не излизат като линкове

спорти и аз искам в Мексико Crossing Arms

теди според мен ти попитай баща им-нищо не губиш,но и аз не бих си пуснала детето така

# 252
Леле, заплеснах се тук и изпуснах да се поровя в загадката.  doh doh (Поздрав за Теди с този емотикон, тя мисля ще се сети защо Wink )

Алба, браво! Давай! Чакаме с нетърпение   bouquet

# 253
  • София
Деси,
Линковете към стари теми в настоящата са редактирани от Дивиана! Peace
Забравих в предходния пост да ти кажа, че Дреби е много готина така..Всяко зло за добро!  bouquetА каката каква прическа си избра? newsm78

# 254
здравейте мили дами
и аз изплакнах око (тъй като тази вечер съм мома мисля че ми е позволено)  newsm09
да ви кажа че тази вечер в бургас беше организирана сбирка на арабите и техните семейства и ние бяхме там
от родата на мъжо бяхме само ние и единия му брат другите не дойдоха (явно не се сметнаха за араби) Simple Smile
та добре си прекарахме само дето на диджея нещо му куцаше работата и не пусна арабска музика цяла вечер, но пък не може всичко да е ок нали
Simple Smile
аз продължавам да се рова в нета и отвреме на време ще ви хвърлям по едно око да видя дали ще се раздвижите тази вечер или геройте са уморени
много цлувки на всички

Общи условия

Активация на акаунт