100-тна юбилейна- керванът 100 години пропътува, но не желае с вас да се сбогува

• 31 803
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • In a surreal moment!

Честит Рожден ден и на майката и бащата на Деси !
Муфида , да сте живи и здрави с половинката и подкрепа на прекрасните си внучки !

Ясминка - да ти е честито името !   bouquet

Ехее....много празнуващи имало тези дни ...

Мария - предаването е много интересно , гледала съм малко . Като разбереш кога ще се излъчи записа свиркай да гледаме ....и успех с протала , много ми е трудно с протеиновите дни ....изнервям се - чудо !

# 211
Кълбовидна Мълния   оле ужас! и аз много се изнервям от диетката...като болна съм направо! ще стискам зъби...готова съм психически:)) иначе ще ме снимат във вторник...възможно е и на същия ден да ме пуснат. който иска да пробва да гледа във вторник вечер по канал 1 в 19.00 ч мисля започва. аз съм мария григорова или тошева (незнам с коя фамилия ще бъда). мале сигурно от камерата ще изглеждам дебела:((

# 212
  • Varna
Монсунче, благодарско за наградката Hug
Най сетне да стъпя на Саудитска земя, че само на брега и бях защото когато бях там пусто бяхме комунисти и не ни пускаха ама не ги беше срам да ми се обясняват колко съм beatiful всеки ден Laughing
Такмо ще видя някоя тяхна Принцеса Simple Smile
Дина за този грип казаха, че идвал изведнъж със всички екстри на грип и много висока температура. Не помагали първите дни и антибиотици, така, че споменаха за имуностимулатори та по леко да искараме.
Тази клеева тинктура знам, че е вълшебна, много помагала на дечицата. Така, че трябва да мятаме имуностимулаторите и да се молим за дечицата!
Десерт като те слушам какво и как те боли да не си пипнала грипа Sad
Със толкова много хора около себе си като нищо,но дано не е грипа
За всички Фараши  bouquet  bouquet  bouquet

# 213
ох чувствам се,като отшелник...на някакво доброволно заточение съм:( но поне има ефект. наща лИбоФ с моя хубавец май набира скрооост:) днес ми се обади два пъти и единия път ми каза уж под формата на леко майтапче,че ме обича,а сега като се обади най-сериозно с въздишка даже каза,че вече много му липсвам,а не сме се виждали от 33 часа  Party  май момичета ще ви правя компаниа по-дълго време,отколкото до преди няколко дена си мислех хахахаха....казах му да ми търси работа на боровец,но не съм съвсем сигурна това добра идея ли е,защото не е лошо един да си стои в софия и да поддържа фронта тук,че на боровец е сезонно:(

# 214
Момичета, какво е това форумско чудо не знам. Пак епидемия като с пералните тръгна.  Confused

Легнах да спя следобед някъде към 14. Имах 3 сънища и трите много тежки. А по принцип почти никога не си помня сънищата.
Особено първият беше истинско мъчение. Сънувах баба ми, която почина преди 3 години и половина. С нея бяхме невероятно близки,  с майка ми и баща ми наравно я обичах, да не говорим, че по характер бяхме много подобни. Толкова много ми е помагала и ме е напътствала, както никой друг. Дълго време не я бях сънувала. Молих и се и ѝ се мятах в краката на сън да не ме оставя. Тя обаче си тръгна иказа, че не можело да остане. Винаги съм си мислела, че искам да намеря някой да ме обича както нея - безрезервно, желаейки само доброто ми и мотивирайки ме.
Събудих се разплакана и задъхана, със сърцебиене. Заспах и сънувах пак странен сън и накрая трети. Събудих се "пребита" емоционално.

Кате ШШ, мислех си защо не пиеш 2 валериана като ти е тежко ПМС-то и не можеш да спиш. Малко ще се успокоиш и сънят сам ще си дойде.
Дезърт и всички други с грипни неволи, много витамин С и цитруси е оправията на грипа. При грип драстично се намаляват аскорбиновата и лимонената киселина в организма, заради метаболизма на вирусите. Те прекъсват т. нар. цикъл на лимонената киселина (важен процес в организма). При приемането отвън на тези киселини, цикълът се възстановява и оздравяваме по-бързо.
Само да кажа, понеже на някой може да му хрумне да попита - не само лимоните са богати на витамин С, дори не са най-, също червени и зелени чушки, киви, броколи и т.н. А другите цитруси като портокали, мандарини не са така богати, но имат лимонена киселина. Те.е цитруси не е равно на витамин С.

Научихме това във втори курс от един колоритен асистент по биохимия, до сега работи безотказно. Възстановяването е осезаемо по-бързо. Само не пийте поливитамини. (Хранителни добавки с всички есенциални за организма витамини) Та са здраво състояние, не за болест и не са препоръчителни при грипни състояния.

Удари ме музата съвети на килограм да раздавам, дано не съм ви отегчила.  Blush

# 215
Хайде да се разпиша и аз , че сега е спокойно в къщи, Йоана в момента се гримира ( баща и одеве и купи нови детски гримове ) ама така се е наклепала, като маймунка е, червилото и е до брадата и нослето  Crazy но важното е , че Теди и вика- прекрасна си , ще се оженя за теб  Joy

Иман  Hug броим дните ние до свалянето на гипса с Йоанка или както тя казва - още съвсем малко и крачето ще ми бъде свободно и ще мога да тичам и скачам както преди  Heart Eyes Много  Kissing Heart и на вас , много е готин Тарик с дълга коса , как мина разходката, забавлявахте ли се ?

Амалче а така, влизай тук та дори и на прибежки, че всички те мислим  Hug

Мелани на прекрасни места живеете  Flutter със Жозев и Мари  Heart Eyes

Снежна писах ти на лични, радвам се, че съм помогнала с кремчето, за бебо .

Делта много си готина , кефиш ме   bouquet и наистина си много слънчева жена  Simple Smile както казваше Дезърт  Hug

Кате много спиш  Simple Smile или пак ви нападнаха гости  newsm78 днес за обяд и аз сготвих картофени кюфтенца , яйцата обаче не ги пестих, майка ни беше тези дни на гости и ме зареди с домашни яйчица  Wink

Момичета преди няколко дни нали питах за рецепта за базбуса, една мила мама от темата   bouquet ми прати рецептата и клипче към нея , и вчера я направих , като за пръв път ми се получи много добре и съм много доволна   chef  снимка обаче нямам защото нямах батерии за фотоапарата , но ще я правя пак защото мъж ми много я хареса, уж не обичал грис а излапа за отрицателно време няколко парчета, Йоанка също си хапна с кеф, а Теди хапна само една хапка и отсече- аз това рошавото няма да го ям  Crazy но и той не е много по сладкото де, на него му дай да хрупа моркови, зеле, карфиолче, ябълки.....

Лека вечер на всички   bouquet

# 216
Латеа, присъединявам се към съветите като дабвям и киселото зеле - изключително богато на витаним С и широко разпространено точно сега  Peace Аз залагам и на много пресен сок от портокали  Peace Превантивно - по една доза осцилококцинум седмично. Движение и чист въздух, както и добри мисли!
За да те разсеям от странните ти сънища, те връщам там,където се запознахте с твоето хабиби.... Hug

... 2-ра част
Митническият контрол е бърз и ефективен. След преминаване на гишето дебне изненада – светофар определя дали да си отвориш куфара за проверка или не. За хората преди мен (основно испанци) свети безотказно зелено. Когато обаче идва моят ред – хоп червено. И после иди,че им вярвай,че всичко било на случаен принцип.Случаен друг път!Но поне и руснаците от опашката зад мен стават жертва на случайността и разпищолят куфартите си. Аз няма какво да крия, но затварянето на куфара е трудно, да не кажа невъзможно. Със сетни сили, почти качена върху количката, дръпвам ципа и победоносно се затътрям към изхода. От всички колички задължително ми се случва да избера леко дефектната и този път не правя изключение - все наляво върви...
Посрещат ме, натоварват ме на един климатизиран минибус и поемаме към хотела. Залез, палми, мракът загадъчно се спуска. Любимо усещане за безтегловност – не знаеш къде си, колко точно е часът, нетърпелив си да видиш и усетиш всичко. Животът започва наново!  newsm68
Започва и постоянното пресмятане колко е часът вкъщи, за да не звъннеш,когато вашите са си легнали и спят трети сън.   smile3552
Утрото ме посреща с безгрижно синьо море, снажни палми и безкраен плаж, посипан с най-белия пясък на света. Канкун ме зове!
Август е – гореща влага изпълва въздуха. Влажността е висока, дрехите лепнат по тялото,затова колкото по-малко дрехи имаш върху себе си – толкова по-добре. Всички масово се придържат към това неписано правило.  sweating
Първа среща с мексканската кухня – любов от първата хапка. Поднасят ми Маргарита във висока чаша със захарен венец...
Следва плаж – пясъкът е мек и гальовно полепва по краката ти. Водата е топла като прегръдка. Колкото по-топла обаче става, толкова повече това е знак за наближаващ ураган. Затова и всички са нащрек. Службите следят сателитните снимки постоянно. В разгара на ураганни сезон сме. Приключението няма да закъснее....Но сега сме на плажа, слънцето прогонва всички грижи, живееш за мига...

Да онагледя малко материала:

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 18:31 от Old Sport

# 217
ох, момичета, за нищо не ставам,едвам се влача да отида до WC, такива болки . Голямо наказание е за мен тоя период, поне 10дни преди това започва да ме боли, и след това 2-3 дни пак боли  Confused   Като имах шефка ме пускаше да се прибирам в най-критичните дни, ама сега някак си не върви на шефа да се обяснявам, не че като ме гледа как съм се свила и не разбира какво ми е  Embarassed

Дезърт
, не ми помагат особено болкоуспокояващите. Ама не издържах и глътнах 2 волтарена, облекчи доста.

# 218
ох, момичета, за нищо не ставам,едвам се влача да отида до WC, такива болки . Голямо наказание е за мен тоя период, поне 10дни преди това започва да ме боли, и след това 2-3 дни пак боли  Confused   Като имах шефка ме пускаше да се прибирам в най-критичните дни, ама сега някак си не върви на шефа да се обяснявам, не че като ме гледа как съм се свила и не разбира какво ми е  Embarassed

Дезърт
, не ми помагат особено болкоуспокояващите. Ама не издържах и глътнах 2 волтарена, облекчи доста.

щом редовно се измъчваш с това мислила ли си да вземаш антибебе? по принцип от него не боли. ако искаш консултирай се с лекар.

# 219
момичета да ви благодаря първо от името на майка трогната е  Hug Heart Eyes
АЗ днес бях в една  градинка с едан приятелка също бг-и тя има дъщеричка колкото Даяна,тя ги събираме от време  на време,а деня беше хубав и слън4ев,после минахме през една фризиорка,да дооправим главата на дреби-резулатата е в подписа,а и едната кака си смени при4еската
Бързо оздравяване на болните Praynig
катенце като спретнеш едно бебенце  и няма да те боли Grinning

# 220
Мария, противозачатъчните са хормонални таблетки - т.е. за да ги приемаш с цел лечение е задължително да си минал през хормонални изследвания. Това и ти препоръчвам, Кате. Не се мъчи така - не е нормално по десет дни преди това да не си в час. Отиди се прегледай.Не е само въпросът за болката. С хормоните шега не бива. Съвсем добронамерено ти го казвам  Peace
Деси, на Даянка късото и отива много - още по-лъчезарна изглежда   Peace

# 221
Олд, по сума ти лекари съм била , няма спасение. Предписвали са ми противозачатъчни, наистина никаква болка не чувствам тогава, ама ахмед като разбра и ми се накара, че са вредни  Confused
 a освен болките, да не ви разправям за нервите, като експлузив съм, всичко ме дразни, избива ме на рев и истерия..
А представям си каква критическа ще карам някога.....имало случаи на полудели жени

ooooh!

отивам да се мушна под юргана и да оплаквам късмета си ....

# 222
Old Sport    да знам за антибебето и затова казах да се консултира с лекар,защото наистина не е нормално чак такива болки и толкова продължителни. трябва да потърси облекчение по някакъв начин.аз самата ползвам такива таблетки и наистина не ме боли,когато ги вземам,но са ми изписани от лекар!!

дтти   дреби е много сладка така:) Flutter

Шилан & Шиар  незнам колко са вредни....наистина на листовката дават ужасяващ брой странични ефекти,но те и на едни капки за нос изброяват много такива. уж ,който взема антибебе има по-малка вероятност да заболее от рак на гърдата,както спестяват и излишни страхове от забременяване,но това тук си е за всеки индивидуално. аз например не съм никак готова (материално) за още едно дете сега.....я си лежи под юргана:))))  Hug

ох немога да се зсържа и ще ви покажа какво ми казва един мой приятел в сайп-а...много ме изнерви! омръзна ми ежедневно да слушам тези неща! единствено с вас имам вече общи теми! гледайте.

ti ne6to si pobarka
otidi tam da jivee6
niama da ti e priatno
 osobeno za jenite
vi6 za majete e po dobre
jenite tam niamat nikakvi prava       #Cussing out  #Cussing out  Whistling

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 19:31 от maria_grigorova

# 223
Кате, противозачатъчните не са като едновремешните, от които се пълнееше, порастваха ти мустаци и прочие. Разрови нета и накарай мъжо да прочете. Не е въпросът само в болката, а в регулирането на хормоните. Това е много важно. Друг вариант са билките - предписани от специалист и пити по правилната схема  Peace Да се изкаже и медицинското лице Латеа   newsm78
Мария  Peace

# 224
Да си призная не ми се пишеше, ама виждам, че ми спрегнахте името, та реших да не се крия като партизанка.  bowuu

Спроти, имаш право.  Peace "Не са като едно време." С много много по-ниска доза хормони са, в резултат на което значително намалени странични ефекти. Хормоналната доза е минималната способна да предизвика подтискане на овулацията. (Това е механизмът им на действие) За това има различни видове, подходящи за различните възрасти и хормоналните нива, съответстващи на това.  След хормонална контрацепция по-лесно се забременява и броят на многоплодните бременности е по-висок, заради подтисканата преди това овулация. (Получава се един вид "бум"). По време на прием цикълът се регулира, в следствие на подобреният хормонален баланс.
Определено непрепоръчителен метод за контрацепция е при жени пушачки, както и жени с разширени вени или фамилна обремененост с такива.
Не се наемам да заема позиция, че са универсална панацея за тежък ПМС, но в много случай са най-удачният вариант. Тук идва тежката дума на гинеколога.  Peace

Ако има други питанки, ще помагам, ако мога  Blush   bouquet

Паркирам се да гледам Нотинг Хил. Много ми е любим. Ще го дават по bTV. Не ми е хоби да гледам ТВ, но с удоволствие ще гледам този филм.

П.С. Спорти, като те четох се върнах почти една година назад, спомнх си как пристигнахме на летището в Канкун.  Heart Eyes Как кацнахме късно през нощта сред палмите и слязохме от самолета в този тежък, влажен и много горещ въздух. Така искам отново.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт