Зимна Сливенска тема - 33

• 22 024
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Поли, внимава какво си пожелаваш, може да ти се случи по-рано от колкото очакваш !

# 166
...така е момичета  Wink И мен ме гони безсънието още.Ама да знаете - малки деца, малки проблеми  Sunglasses
После ще се молим това да са ни проблемите, свързани с тях ooooh!

Лунке, значи днес е деня да дойдеш и да се запознаеМ  Heart Eyes

Поне на мен много си ми харесва на срещите - говорим си за децата, минаваме през темата за мъжете и после за....други неща Joy
А и човек си почива няколко часа - поне аз де Grinning

# 167
уфф почти всичко съм купила вече,така че да излиза по бързо...само да мине тоя пуст февруари Simple Smile

# 168
Кате, Честит Рожден Ден!!! Да си жива и здрава, много обичана жена и щастлива майка!!!

София и тя почти не е спала, един зъб я замъчи към 2 и заспа чак към 6.  ooooh! Още спи и няма намерение да се събужда така като я гледам, но след малко ще я вдигам, защото трябва да излизаме.

polina87, сега му е времето да ходиш по купони и по срещи, да се забавляваш с пълна сила  Joy, после ще имаш оправдания от рода на "Няма на кой да оставя бебето...". Така че не му мисли ами взимай корема и идвай.

# 169
Гледате ли часът на мама...нямало съвременна майка която да се страхува да ходи на зъболекар.....АЗ ЗНАЧИ НЕ СЪМ СЪВРЕМЕННА....

# 170
puzzle   бОже какви купони и срещи,не съм се забавлявала и отпускала откакто съм забременяла....излиза ми се,танцува ми се,пие ми се манично...и ми се пуши....всичко ковто правех вече не го правя....

# 171
puzzle   бОже какви купони и срещи,не съм се забавлявала и отпускала откакто съм забременяла....излиза ми се,танцува ми се,пие ми се манично...и ми се пуши....всичко ковто правех вече не го правя....

И защо не си го правила?Проблемна бременност ли  Confused
Аз нито с единия, нито с другия съм спирала да се забавлявам...В 8-мия месец с ВИки такива танци съм кършила на морето  Mr. Green
И пъзелчето е права - взимай корема  Joy и идвай - така ще се запознаеш с много хора и ще се обогатиш от нас  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 172
ами така ми казаха в началото,че съм с двурога матка и ще трябва само да лежа за да успее да се задържи бебчо и аз от 11седмица само лежа и почивам...и вече съм откачила,а пък да ти кажа проблеми не съм имала(да чукна на дърво де) само в 16 седмица ми се откачи малко плацентата,инъче от тогава се чувствам супер...ама почивам

# 173
..значи довечера те чакаме  Hug

# 174
Гледате ли часът на мама...нямало съвременна майка която да се страхува да ходи на зъболекар.....АЗ ЗНАЧИ НЕ СЪМ СЪВРЕМЕННА....

Тцъ, това предаване не го гледам, водещите ми идват малкооо.......по-любезни отколкото може да понесе сутрешното ми настроение.  Whistling

# 175
xixixixixi moje da se kaje Simple Smile))
uff da vi kaja 4esno neznam dali 6te moga da doida...sram me e  newsm78 , moje bi na sledvashtata Stuck Out Tongue

# 176
  • Под Сините камъни
Добро утро и от мен.Първо да честитя на рожденичката.                                           
Честит рожден ден Кате.Да си много здрава и щастлива!

За срещата ще се постарая да дойда.Пъзелче ти кога смяташ да тръгваш?

# 177
  • Сливен
     Здравейте и от мен.Честити рожден ден,Кате.Да си жиза и здрава.Да си мнооого щастлива и мъжете да те слушкат и да те обичат   bouquet.
    За довечера и аз няма да мога да дойда  Cry.Сигурна съм, че ще си изкарате супер,както винаги.
   Желая ви усмихнат ден  Hug

# 178

Честит рожден ден, Кате!!!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 happy bd

# 179
           КАТЕ ,Честит Рожден Ден!
Желая ти здраве, късмет и безброй щастливи мигове с любимите хора!
    newsm51                                                                                                                 

Общи условия

Активация на акаунт