Зимна Сливенска тема - 33

• 22 018
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Кате, честит рожден ден   bouquet Бъди много здрава, щастлива и обичана! Пожелавам ти да направиш още много, много хубави торти Wink
Луна, дано да се оправяте бързо  Praynig
Пожелавам ви хубаво изкарване, момичета! Наздраве   cheers

# 196
Добро утро, момичета! Laughing
Как мина срещата???
Хайде на кафенце!!!

# 197
Добро утро и от мен!  Luna, мерси за кафенцето! Срещата мина страхотно, на мен много ми хареса, момичетата са много готини, а никак не бяхме малко  Laughing  Хапнахме от чудесната торта на Катя която съм се зарекла да опитам да направя  Simple Smile                                                                                                                                                                                                               Хайде чао  от мен засега Hug

# 198
Добро утро.
И аз да кажа, че срещата мина чудесно. Бяхме повече от 20 човека, което никога не се е случвало до сега. И май новите момичета бяха повече от старите кучета  Mr. Green Радвам се, че се престрашиха и се присъединиха, и дано продължат да идват по срещите.
А аз пак да благодаря за хубавите цветя, които получих. Даже и на сватбата си не получих толкова много цветя, колкото вчера  Grinning
Дидке, давай снимките да видим. Аз вчера цял ден си разнасях фотоапарата в чантата и накрая една снимка не цъкнах  ooooh!

# 199
  • Сливен
    Добро утро,купонджийки.Разбрахме ,че е било страхотно.Качете снимки,знам че Дидка е правила.
   Весел и усмихнат ден.  Hug Аз да се захващам за работа.

# 200
Добро утро.
И аз да кажа, че срещата мина чудесно. Бяхме повече от 20 човека, което никога не се е случвало до сега. И май новите момичета бяха повече от старите кучета  Mr. Green Радвам се, че се престрашиха и се присъединиха, и дано продължат да идват по срещите.
А аз пак да благодаря за хубавите цветя, които получих. Даже и на сватбата си не получих толкова много цветя, колкото вчера  Grinning
Дидке, давай снимките да видим. Аз вчера цял ден си разнасях фотоапарата в чантата и накрая една снимка не цъкнах  ooooh!
Взели са ти акъла! Mr. Green

# 201
Добро утро  момичета, аз не дойдох,ама мъжа ми като се прибра от работа и като му кажах много ми се скара че не съм дошла,следващия път съм първа да знаете,как прекарахте?

Дидке ти каде живееш?

Има ли някой от Ново Село?

# 202
Добро утро, мацки  Wink

Срещата наистина беше забавна, ама всички "нови" бяхме първи, а "старите кучета" закъсняха до една! Аз цъфнах първа с мъжа ми и той много се изнерви за това  Twisted Evil
Дано не сме объркали плана на Катето, че аз дойдох и с мои приятели, и бебета, и татковци та стана голяма навалица  ooooh! Като пристигнах и викам на сервитьора да присъедини още една маса, а той ми отговаря, ама те са 10-12 човека само! .... е накрая и четвърта маса сложи човека Mr. Green
Кате, тази нощ сънувах тортата   party023, давай линк с рецептата, че няма да мога да спя довечера  Rolling Eyes
Поли, защо не дойде ? Naughty

# 203
ами де да знам  Миме,мен малко ме е срам....мъжо вика давай да вървим....ама аз...сега съжалявам

# 204
Здравейте , добро утро и от мен  food010 почерпете се с по едно сутришно кафе, срещата беше наистина интересна, чакам снимкииииииииии Laughing

# 205
  • Под Сините камъни
Ех както винаги сте си изкарали страхотно.Аз пак не можах да дойда ама мъжо поел ангажимент да ходим на гости и съвсем изключил, че имахме среща.Другият път съм там каквото ще и да става.Айде давайте снимките, че и на мен ми стана любопитно.

# 206
ами де да знам  Миме,мен малко ме е срам....мъжо вика давай да вървим....ама аз...сега съжалявам
Абе, другия път ще се подкрепяме взаимно.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мина ли ти проблемът???

# 207
Милена, аз мразя да закъснявам обаче трябваше да довърша тортата и за това закъсняхме снощи. Никакъв план не сте объркали, много се радвам, че се събраха толкова хора Simple Smile Ето тук има рецептата и малко обяснения http://ekaterinap.multiply.com/photos/album/1/1#47 (само че рецептата както е записана е за кръгла торта, т.е. по-малка, а за правоъгълна увеличавам продуктите).

# 208
Ami mina mi,toi moq me izvede malko na vazduh na van i se poopravih Simple Smile)))

# 209
Ami mina mi,toi moq me izvede malko na vazduh na van i se poopravih Simple Smile)))
Първо бебе ли ще ви е?

Общи условия

Активация на акаунт