Септемврийски мами вече се събрахме, някой даже сърчица видяхме!

• 15 116
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро! Hug
Наистина момичета радвайте се,че нищо не ви боли и не ви се гади,че е много неприятно.Гаденето се появявакъм 6-7 седмица,за притеснилите се. Mr. GreenАз умирам от глад този път и като се наям и ми става лошо.Няма угодия. Crazy
Още не сме казали на родата,подозирам обаче,че ще има шокирани. Party

# 226
  • София
Ние казахме отдавна, още в деня на положителния тест. Не се шокираха, приеха го съвсем нормално, защото всички знаеха, че планираме второ дете. Дори бих казала, че никой не изпадна в еуфория от новината.  Laughing За разлика от първият път, когато цялата рода и от двете страни рева - и мъже и жени. Сина ми е първи внук на нашите, на свекърите, първи правнук на прабаба си /старшата свекърва  Mr. Green/, отделно свекърва ми има две сестри и брат, които нямат деца и те се радваха наистина много. Пък на изписването - леле майко....не съм виждала толкова сълзи от щастие никога.

# 227
  • на последния етаж
Привет и от мен в тази мрачна сутрин (заради времето единствено)  Mr. Green !
Ние също още не сме казали на родата, само на на някой друг приятел, които обаче се справят с разпространението на новината доста успешно! Аз вече нямам търпение да дойде заветната дата 02.02., че да взема и аз да видя мъничкото същество..... За щастие нямам абсолютно никакви екстри, като гадене, повръщане или дискомфорт, единствено болката ниско долу се обажда от време на време.
Какво решиха мамите мераклийки за спорта? Аз възнамерявам да се запиша на йога в Гаятри студио (на Коперник и Шипченски). Желаещи?
Хубав и усмихнат ден ви желая!

# 228
 Добро и от мен. Hug Ох, anita29 все едни хубави кафета слагаш, ммммм Shocked
 На мен също ми става адски тежко като съм много гладна и като хапна дори мъничко, снощи щях да умра от болки в стомаха. И точно след половин час нищо нямаше, луда работа. Сега съм на работа, но по път за насам ми беше много кофти, гади ми се, а сякаш не мога да...... Хапнах мъничко и още повече.
Таман се бях притеснила защо не ми става зле и ето  Rolling Eyes
В понеделник ще отида за първи път на преглед, дано всичко е ок, та после и аз да се цопна със снимчица сред вас   newsm44 rotfImao
Лек ден

# 229
Ехооо как сте днес. И в Пловдив е мрачно. Дребчо и баща му излезнаха навън малко, а аз се понаспах тази сутрин. Хапнах си хубавко сега пих си хапченцето и седнах да ви видя.
Ники аз нещо май съм изтървала ти защо си с две чакащи линиики? Гледам едната е за едно бебче другата за близнаци  newsm78.
Момичета някоя от вас пие ли витамини ( извинявам се ако е коментирано ) че аз за сега съм само на фолиева киселина, пък лекарката нищо не спомена.
При мен от екстрите гадене все още няма но ме понаболява коремчето от време на време ( понякога и по силничко ) , а също така и гърдите, чувствам ги натежали и ме понаболяват и те.
Ние сме казали само на моите родители за бебо, на останалите по нататък смятаме да съобщим.
Още нещо исках да пиша но не се сещам  Blush после ще дописвам.
Анита благодарско за кафенцето.
Аз минах на чайчета, че с кафето всеки път се изкушавам за цигара а не бива, та така скъсах и с двете неща, ама виртуално ще си взема...

# 230
  • София
Клара, прословутите близнаци са на единият ми брат. Те обаче нямат компютър вкъщи, и по-добре, че нямат де, че тя постоянно е с проблеми около бременността и ако чете ще и стане ощо по-лошо. Та за цялата нужна информация разчитат на мен, като аз прецеждам всичко негативно. По този повод милите постоянно не знаят в коя седмица са, вадят едни джобни календарчета и започват голямото броене и смятане от миналата година до сега -  и ме помолиха да сложа и тяхна лентичка за да ги информирам.

# 231
Ясно ники, лека бременост тогава и на тях им желая ( как се водеше съпругата на брат ти - хич ме няма с роднинските връзки ). То да ти кажа понякога май наистина е по добре да няма комп, едно че си спестяваш негативните истории и не се наплашваш, друго е и самото облъчване ( за случаите когато се седи много пред компютъра - в случая като мен ).
За спорта щях да пиша одеве. Мисля да се запиша на йога за бременни, ако малкия и баща му са благосклонни и се занимават докато ходя. Но това ще стане по нататъка след 15- 16 седмица.
Бягам сега да мисля какво да готвя че довечера ще ни идват гости...

# 232
  • София
Благодаря, Клара! Ще им предам, те много се радват на такива пожелания! Снаха ми е /май/, и аз съм зле с тези връзки.
Бебетата са им много дълго чакани, а тя получи абсолютно всички гадни екстри, дори вече веднъж беше в болница, вчера я изписаха. Не стига, че физически е доста зле, ако имаше достъп до цялата информация по форумите - направо ще се скапе и психически. Те искаха да си купят лаптоп наскоро, но проведохме наистина "сериозен" разговор и се отказаха поне докато не стигне в последните седмици.
Аз като ще имам гости и не знам какво да сготвя винаги минавам с кавърма в омлет - вкусно, лесно и ефектно.

# 233
Да и аз така задушени месца със картофи под някакъв вид, ама понеже все тва правя, та викам днес нещо по така да врътна.
Кавърма в омлет в смисъл правиш си първо месцата и ги завиваш в омлета така ли Blush.
А за бебчетата гадничко е много така, но ще се справи снаха ти, а после ще и е двойна радостта. Гушни я и от мен и и кажи нищо да не я плаши  Hug...

# 234
  • София
Да, нещо такова се получава. Ако искаш ще напиша тук точната рецепта за приготвяне на месото - от една механа в Мелник ми я дадоха, става много вкусно.

# 235
Оф, аз цял ден се чудя какво да ям. Около мен е пълно с каква ли не храна и вече откачам Crazy Колегите май започват да се досещат, защото построянно дъвча нещо
Искам и аз да видя снимките Rolling Eyes На кой трябваше да пиша, за да искам парола и потребителско име?

# 236
Ники. дай моля те рецептата, че вече ми се дояде като слушам колко е вкусно, да мога да сготвя тия дни Simple Smile
just-me за да разгледаш снимките мисля че не ти е нужно потребителско име и парола, а само влизаш от линка на първата страница. Иначе ще ти изпратя на лично съобщение името и паролата, ако не са я сменили Simple Smile

# 237
just me: Mojesh da pishesh na valkata78 za parolata za Albumcheto.

# 238
  bouquetЗдравейте и от мен в този мрачен ден!
Аз съм една нова септемврийска мама(с два положителни теста newsm78,но без лекарско потвърждение Thinking) и много се радвам да се запозная с вас.
Вчера ходих на доки ама май нищо не разбираше,защото като и казах,че имам два положителни теста тя ми каза да не се безспокоя,защото скоро щало да ми дойде #2gunfire.Взе ми вагинален секрет и ми каза,че имам инфекция,която да лекувам с Полижинакс,да се пазя като бременна и да отида при нея след 15 дни да ме види на ехограф #Crazy
На някоя от вас случи ли и се подобно нещо като много се надявам отговора да е "не",защото съвсем ще се отчаям от българските лекари.
Хайде чао засега от мен,приятен ден и леко бременеене Heart Eyes

# 239
 Момичета, а на вас яде ли ви се туршийка? На мен постоянно ми е в главата. Мезенца също ми се похапват.  newsm64Кажете какъв лосион за тяло използвате, за да не се получат после стрии. Казаха ми, че се използвало също мас, но не мога да си представя в жегата да се омажа едно хубаво с мас  Rolling Eyes Shocked

Общи условия

Активация на акаунт