Септемврийски мами вече се събрахме, някой даже сърчица видяхме!

• 15 110
  • 308
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И нашия се радва, показахме му къде е бебето и сега ми сочи корема. Иначе навън не му давам да се доближава до количките с бебета. Като беше малък много мразех някое по-голямо цялото оплескано с пясък да дойде да ми пипа бебето, а майката да не реагира въобще. Веднъж с една приятелка такъв скандал заформихме, че дълго време ни помнеха на тази площадка. Затова го научих да не ходи по количките.

# 271
  • София; Дружбето
А добро утро Mr. Green
Писна ми да пиша инкогнито, аз съм Just-me, приятно ми е

И аз много мразех да ми пипат бебето преди и никога не съм разрешавала на Миша да пипа чужди бебета навън. Затова пък дечицата на нейната възраст ако си ги хареса пада гушкане яко Grinning

# 272
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
tsveta приятно ми е да се запознаем WinkИ мерси за кафенцето и закуската.
И аз не давах да пипат Алекс,и сега мразя като му се радват и като започнат да му щипят бузите.Иначе вече му казахме,че ще става батко и че ще имаме бебе.Казах му,че бебето ще дойде лятото,а той ми отговори "Чакай първо тати да си дойде от работа и тогава да идва бебето" GrinningМисля,че още не разбира за какво точно говорим.Но има време до тогава.
Аз съм постоянно гладна.Но само като видя ядене и ми се повдига.Не мога нищо да хапна. Sick
Ники и моя син е малко като твоя.Като се заиграе с някоя играчка 2 часа може да не мръдне,а телевизия може цял ден да гледа.Но понякога е такъв инат,че като поиска нещо,ако не стане на неговата започва да хвърля играчки.Но това се случва рядко.
Лек ден на всички.После пак ще пиша. Hug

# 273
  • Габрово
anita29 , ако гаденето ти е нетърпимо можеш да си купиш лекарството Cariban- частният ми доктор ми го изписа преди и снего се родих. Сега съм го поръчала на един познат в Испания да ми го донесе. В Испания поне ако не друго имат хубави лекарства за всичко, а като ти ги изпишат с рецепта са направо за без пари. Но пък иначе са некадърни докторите им и тва си е. Наште пък са кадърни, но комерсиални до немай къде. А и след казаното от zasmyana тотално се отвратих отя тях.
Днес тук времето е пролетно и като се наспи малката духваме навън по разходки.

Слънчев ден ви пожелавам   Nature Sunny:

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 10:41 от valkata78

# 274
Здравейте момичета. За дечицата гледам сте си говорили. И моето мишле е много послушничко. Кротичък е и си се заиграва сам. Има само едно нещо което леко ме притеснява. Не знам защо започна да прави така, но като се боричкат с баща си и уж на игра понякога хапе по силно. Случвало се е и както си обикаля да дойде и да те гушне и както си те гушка изведнъж да те гризне. Мисля си че е заради зъбите това не знам. Ако някои има идея как мога да го отуча ще се радвам да сподели...
tsveta мерси за кафето   bouquet.
Мъжо и детенце пак са навън. Аз тази нощ не можах изобщо да мигна, та сутринта си поспах кажи речи до 11. Пия си сега чайчето и ще почета книжка сигурно.
Хубав ден на всички  Hug...

# 275
  • Испания и Стара Загора
*clara* и Алекс имаше такъв период когато хапеше.И то само баща си.Мен ме захапа само един път и му се скарах,от тогава само като му кажа "Не" и сам спира.Обаче сега има друг навик.Само да ме види права и се засилва и ме блъска с глава,като овен.Обикновено ме цели в корема.Обяснявам,дори онзи ден го пляснах по дупето,обаче няма ефект. ooooh!Но мисля,че и това ще е временно. Peace
valkata78 мерси за лекарството.От обикновена аптека или от парафармация се купува. newsm78
Леле,момичета,толкова ми се гади,че 2 часа правя една картофена салата,с почивки,че иначе не издържам. Sick

# 276
Добро утро и от мен! Joy  bouquet
Аз днес се излюпих чак в 11 ч. ShockedСпах като къпана Mr. GreenСЕга като го казах това,се сетих за един стар виц...ама ще взема да го кажа Mr. GreenЕдин стар човечец си говорел с внука си и замечтано му казал:"Едно време,като бях на твоите години,след секс спах като къпан.Сега на тия ми годинки вече,като се изкъпя,спя като е..н!" Joy
tsveta ,крайно време беше вече да се появяваш тук като регистриран потребител PartyАма какво кроасанче си тропосала самооооо eat
Момичета,кажете ми,на някоя от вас появяват ли й се киселини вечерно време?Аз с първата си бременност бях така и като гледам,сега ще е същото SickНаправо не се търпи...А като започне и да се окосмява бебчо,тогава какво ще правя,не знам-още повече са и са по-нетърпими...Че и каквато съм разсейка,съвсем забравих да попитам лекаря си за някакво подходящо лекарство за киселини.... newsm78Имам и още един странен въпрос.Аз по принцип си правя бразилска коламаска на интимните части и се чудя,дали има някаква опасност по време на самата процедура за бебо?То какво ли да му стане-все пак е само дърпане и малко болка,а в самата кола,доколкото знам,няма опасни химични елементи,които да има опасност да проникнат подкожно..... newsm78Някоя от вас наясно ли е?

# 277
  • Габрово
Анита, от обикновенни аптеки май се купува- потърси листовката му в нета ако искаш. Недей да търпиш щом имаш възможност да си купиш ефикасно лекарство. Аз опитах какво ли не, донесоха ми бисквити с джинджифил от Англия, купих си някакво л-во "Emil" което доктора ми препоръча и чиято листовка звучeше доста обнадеждаващо, но нъцки Sad Днес поне като никога гаденето е поносимо и ще мога да си подам носа навън, защото обикновенно нямам сили и да изведа детето. Абе направо тези от вас, които нямат тези екстри са благословени и може само да се радват.

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 12:37 от valkata78

# 278
Здравейте, мамчета!

Аз все още не съм сигурна дали съм бременна, но в понеделник ще разбера!
Болят ли ви коремчетата и кръста? Мене доста... това ме притеснява! Моля Ви, пишете ми това нормално ли е.

# 279
Здравейте, и аз да се присъединя към вас Simple Smile с надеждата тази ми бременност да е успешна и всичко да е наред Simple Smile В седма г. с. и няколко дни съм.
Лошо ми е по цял ден, но засега не повръщам, дано да ми се размине. Ако съм вкъщи, добре, мога да си полегна, но като съм на работа....то е мъчение Simple Smile

zasmyana, и аз си правех кола маска, но като забременях пробвах и откачих от болка #Crazy толкова не ме е боляло досега. Чела съм, че не е много добре, заради болката, която можела да предизвика контракции. Но това е само едно от мненията - негативно. Ако ти понася добре, прави си я, няма да навреди на бебето. Мене ако не ме болеше така, и аз щях да продължа, поне докато мога сама Simple Smile (защото аз се научих сама да си я правя).

Ianita28, корема и кръста боли понякога при бременност, но може и от най-различни други причини да е. Тествай се и дано да си бременна Simple Smile

# 280
Момичета, минавам само да се поразпиша тук.
Гледам доста сте изписали, но не мога да ви чета. Много ми е зле и съм на легло. От 3 дни съм с постоянно гадене и повръщам всичко, което сложа в устата си (включително и водата). Има ли някоя сред вас изнемощяла като мен, да сподели някой съвет да си облекча малко положението, че не се търпи.

Ники, гледам рецепти споделяш. Нарочно не я дочетох сега, че няма да я оценя по достойнство, но като ми мине гаденето, веднага ще я забъркам тъз твойта гозба  Hug

tsveta, имам странното чувство, че се познаваме.
(Ходехме заедно на училището за бременни на сп. "9 месеца", само че аз бях в ноемврийската група, а ти в януарската с Ивонска. Последния месец преди да родя се присъединих към вас, понеже вече нямаше никой от моята група. Надявам се да не се лъжа, но по принцип съм физиономистка и мисля, че си ти момичето, за което те мисля.)

Момичета, дано скоро се оправя поне малко, че ми липсва компанията ви.  Hug

# 281
сънито ,Ianita28 ,,добре сте дошли,момичета    bouquet
Ianita28 ,аз по това разбрах,че съм бременна още съвсем в началото,преди всякакви закъснения и тестове-именно по тези болки ниско долу в корема и в кръста!Ха дано си права и да чакаш заедно с нас едно прекрасно бебче Hug
Съни,аз сама не мога да си правя коламаската-имам усещането,че няма да се получи така перфектна,понеже аз не търпя каквото и да е косъмче и се правя гладка като бебе Mr. GreenХодя при една много добра и внимателна козметичка и тя ми прилага някаква коламаска за по-чувствителен тип кожа,която не боли толкова.Аз всъщност именно заради това си отнесох въпроса тук-да не би наистина самата болка да причинява някакви контракции newsm78Ох,ами ще отида другата събота,пък каквото,такова.Тя ми беше казала,че нямало проблем при бременност да се прави тази процедура,но знам ли....

# 282
TRINITI ,за жалост аз не мога да те посъветвам с нищо SadМога само да ти пожелая да се оправиш колкото се може по-бързо и да те видим сред нашите редици отново във форма Hug

# 283
  • София; Дружбето
TRINITI аз съм била, само че бях руса до скоро Mr. Green Живот и здраве тази година пак там
Аз чистих до сега, готвих и ще се опитам да сложа дребната да спи. На мен ми е едно сънено, но на обяд не мога да спя, дори да съм ужасно изморена Crazy
Тринити- за гаденето изписваха някакви хапчета, но е най-добре да се посъветваш с лекар по този въпрос. А за болките - нормално е да боли коремът ниско долу от разтягащата се матка, но отново е най-добре лекар да се изкаже  Peace

# 284
  • София
Здравейте и от мен,
Аз успях вече и да направя една разходка Grinning. Времето е супер и изобщо не ми се прибираше. Обаче нешто се стреснах от това, че единия крак ми изтръпва. Това ми се случваше, когато ми идваше. Все едно започва от единия яйчник и така трогва по крака. Thinking ooooh!. Май много се шашкам и постоянно си мисля за най-лошото. Свикнала съм да вървя пеша километри и сега ми е неестествено Whistling
Чао за сега! Hug

Общи условия

Активация на акаунт