Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 169
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
  • София
  food010  добрютро  Laughing

Ммилена аз всеки път като се сетя за този филм и се лепва една глупава усмивка на лицето....помня, че малко поплаках първия път, но като цяло толкова положително се заредих....мога да го гледам безброй пъти......
Направо си ви представих по Витошка... Laughing

Марго - дано да се оправите бързо от ледената топка  Hug

Бубче - сигурно е период, Миташки и той от време на време се хваща с рев за крака ми сутрин, и винаги ми обяснява, че мама няма да ходи на работа, даже стигаше дотам да гони лелята  Shocked, с идея, че като си отиде, ще остана аз.

Елфче - стискаме палци - всичко ще е наред  Hug

Снощи Миташки пак ме изненада - сутринта каза, че иска баница, понеже видя една реклама, аз купих през деня ( от тези готовите малки банички, с които се краде време...) донесох ги вечерта, и като извадих пакета - Миташки със светнал поглед " О баници Бела"..... Joy ...ние вече сме жертва на рекламата......

айде приятен ден от мен  Heart Eyes

# 151
  • у дома
bebon, Честит Рожден Ден! Много усмивки, здраве и късмет! Целувки от Ния, мама и тати!!   newsm51

преди време бяхте коментирали за "бе"то, та и аз да вметна. обясняваме на Ния, че това е грозна думичка и не се казва. вече рядко я споменава, а пък ако аз или баща й се изпуснем с "бе", диването веднага вдига пръст и ни прави забележка, че тази думичка не трябва да се казва, "нали?"  Joy Mr. Green

днес съм на вахта с Ния до 14часа  Whistling въобще не е сигурно, че от понеделник яслата ще работи  ooooh! ooooh!

относнотоо детските градини - няма да коментирам  #2gunfire #Cussing out

Margo, Elwing, marulka, Elli  Hug Pouh   Joy  hahaha Joy

# 152
  • софия
ели,клеевата тинктура,когато я използваш за в носа я разреждаш с 10мл. физиологичен разтвор  и вътре капваш 5-6 капки от тинктурата. и слагаш в нослето по 3-4 капки по 3 пъти на ден.
аз от делно и давам сутрин разредена в сокче по 4 капки.дава се по 1-2 капки на година живот  Rolling Eyes..
тоест,ако тръгна да си капя за мен,ще падне капане  Crazy Laughing
казват,че може да се ползва от бебчета на месеци,но аз лично не бих пробвала,защото това си е все пак прополис  Rolling Eyes с алкохол  Laughing
найа с нейните алергични реакции първо я тествах,защото мед не й бях давала и после започнах да употребявам  Peace

# 153
Добро утро!

ЧРД на бебон!

dani777k, абсолютно подкрепям Марулка... Wink Грехота да не направите поне още едно.... Wink

Вст, напълно те разбирам...Гого така прави фебрилните гърчове - спира да диша и се отпуска...наистина е ужасно и трябва много да внимаваш...просто не знам как можеш да го предотвратиш... newsm78

bubcheto15, и Гого има такива моменти, но забелязах, че когато има интересно занимание спокойном и казва чао мамо и влиза в апартамента на баба си, т.е ако й взимаш някакви нови книжки и при много големи истерии й ги даваш... newsm78 Не че е много добър вариант, но все пак...

Валка, пиши как е Али?  Sad

# 154
  • София
Привет!
ЧРД на Бебон и от мен! Много здраве, любов и късмет!

Валка, как сте наистина? Дано вече е отминало  Praynig
Марго, много неприятно случка. И сестра ми бяха я целнали в окото като малка с една огризка от ябълка  Tired , но всичко беше наред също. А за оцеляването с трима мъже - ще трябва да се справя, няма къде да ходя  Laughing

# 155
Здравейте, радвам се, че не сте ни забравили- мен и моите индианци  Hug Не знам кой питаше за нашия татко дали не си идва. Ами идва си- на 3-4 месеца за по 10- тина дни. Много е трудно така.   Tired Да е жива и здрава майка ми, тя отнася голяма част от грижите по децата Hug
От вторник и ние сме болни. Много. Като измерих температурата беше 39,3*  Shocked И съвсем не бях сигурна, че не е и по- висока- младежът открито недолюбва термометъра Naughty Болница, лекар, антибиотик. Разстройство, температура повръщане...
Дано да се оправяме бързо, че не ми се мисли.- Аз съм на работа, а майка ми направи милион чудеса , за да си сменя смените Sad

И Виктор като Миташки на Пух е любител на баницата от рекламата. Не ми се мисли какво зомбирано поколение расте- с толкова много телевизия /срам ме е да кажа, че малкият бяс не мога да го откъсна от "попмютъа" /компютъра/. С баткото налагах ограничения- не повече от 1 час, а с този... оттървах му края.

# 156
  • софия
чрд и от мен,бебон  Hug!

# 157
И ние сме в групата на любителите на реклами, точно същата баница поиска и Вики вчера като я видя на рекламата. Simple Smile
Val_stef, хубави съвети са ти дали момичетата, само да добавя - внимавай да не изглеждаш разтревожена и изплашена пред Али.Реагирай с усмивка и спокойствие (колкото и да е трудно понякога).Дано бързо да преодолеете проблема. Peace
Как е Али сега?
Vst_80, дано бързо да го израсте Лори и повече да не ви се случва.А за това, че си повтаряла да дъвче, правилно си постъпила, мисля че това е едно от решенията на проблема.Като се храни и напомняй да дъвчи. Hug Peace
Bubcheto15, и при нас ги има тези моменти.Но аз се върнах на работа когато Вики беше на 3 месеца  Tired  Confused , така че като цяло е свикнала, че сутрин излизам и отивам да работя и следобед се връщам при нея.Въпреки това понякога не й се ще да ме пуска, тогава баба й (когато се гледат с баба си, иначе сега с яслата е още по лесно, харесва й там и ме отсвирва от вратата  Simple Smile) я залисва с някоя играчка, почват да пеят или да четат книжка.Когато е заинтригувана от нещо по-лесно ме пуска.
Четох и в едно списание такъв съвет - да заведеш детето в работата си, да му покажеш къде работиш, какво, с кой.Така децата се чувствали по-спокойни, защото "работа" за тях вече не е някакво неопределено място, а конкретно такова.Знаят къде си, с кого си и така.Можеш да пробваш. Peace
Е, Вики сега пък понякога иска да идва в офиса с мен... при шефа Simple Smile.
MamaMargo, бързо да се оправя Ники. Peace
Elli78, аз също съм много доволна от клеевата тинктура.Дани вече ти е обяснила как се приема.А за толкова малко бебе можеш да питаш д-р Михайлов - в този форум:
http://mama.btv.bg/forum/viewforum.php?f=8&sid=565eeeda6be41 … 3125c0c4f51959232

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Bebon!  bouquet

# 158
Здравейте  Hug
Благодаря още веднъж за подкрепата  Hug
Не съм ви чела назад, че имам големи проблеми с нета  ooooh!, а и ме мъчат едни Пижо и Пенда  Laughing Ще гледам да ви прочета /ако имам връзка  Crazy/ и да се включа по-адекватно  Peace

Бебон, честит рожден ден   bouquet
Валка, много ви мисля  Rolling Eyes Hug

# 159
  • София
ЧРД Бебон   bouquet

# 160
bebon ,Честит рожден ден!
Очаквам да се вкючиш с нетърпение било то от София или от Варна  Hug  bouquet

Ники вече смени цвета от син на лилав ,така че оправяме се,много ни помогна да налагаме мястото с пакетчета черен чай.-,веднага дръпна оттока.
Сега прилича не сполучлив боксов играч,ужас ,горкото.
Баща им ги гледа и двамата и вече е порядъчно изнервен,аз бачкам днес и така.

Валка кажи нещо за Али наистина,че я мисля  Rolling Eyes

Ваня да покажеш пижо и Пенда че да ми се оправи настроението,и може ли пак линк към сайта ти че май го загубих с перинсталацията на компа  Rolling Eyes

# 161
Привет Laughing
  Моите зверчете заспаха Wink и ми остана малко лично време Winkто вече ми е много кът Crossing Arms
 Единственото място където релаксирах беше банята,но и там вече не мога да остана сама Mr. GreenСамо докато се съблека и Наско е готов с мен да се къпе CrazyДнес уж скришом влязох и докато си наглася водата,вратата се отваря и той ми вика "идвааам"  hahahaТа сега се чудя до кога ли ще се къпем заедно newsm78
 dani777k ,Ember много ви благодаря за отговорите Hugа и сайта много ми е полезен има доста въпроси,които са ми полезни PeaceНо вярно,че прополиса не е много за бебе Wink в първият момент не съобразих това а и алкохол Thinking
  MamaMargo така растат децата,добре,че се оправя бати Heart Eyes
Бебон,честит рожден ден и от мен!
  Отивам да лягам Laughing лека нощ и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 162
  • гр.София
Бебон, Ч Р Д ! Хайде,разпиши се някой ден Simple Smile

Вст, Валка Hug, мълча си и ви мисля-съвет не мога да дам.

# 163
Здравейте отново  Laughing Аз използвам да ви прочета докато заспи Лори, а тя като я гледам няма скоро намерение да го направи.

Дани, да ни се похвалиш после с новата придобивка, пък гостите да си гледат работата  Wink Аз съм любопитна  Embarassed
Ади, нашата лекарка каза даже да ги задържа до 5-6 години, ама хитрушката ме издебна онзи ден  Laughing Каза да не й давам и зрънчо, че можело и от него да се задави, ама това ми е по-трудно да го направя, че тя много го обича и като гледа от другите дечи;а и няма начин.
"р" и ние не го казваме, "в"-то различно - казва без проблем Ваня, но пък и дода /вода/  Laughing
Дани, вчера гледах някакви Блондинки по Фокс - точно така си извикаха асансьора и много се смях като се сетих за Найата  Laughing
И аз си представих доста ясно шопинга на Марти  - голяма е сладурка:love:
Марулче, мерси миличка  Hug То аз си го изживях повече от Лори. Тя на петата минута беше забравила, а аз не спах две нощи  ooooh! Мед и аз не съм давала още  Rolling Eyes А за Дани, Мошето и семката  Mr. Green и аз подкрепям мнението ти  Laughing
Марги, миличка, много гушки за теб и твоето геройче  Hug Добре, че не е нещо по-сериозно, пък синините ще минат. Като разказа за градините се сетих някои преподаватели в университета как се превъзнасяха по този тип обучение и колко ни го хвалеха. А аз пък така и не можах да го приема, особено като ни показваха снимки с едни гадни матраци по земята, дечицата с пантофките отгоре и масите с остатъците от храната им над тях  Sick Ама то може да си е в мен проблема  Laughing
За баничките - Лорката не ги харесва много. От няколко дни се опитвам да я накарам да пробва и лютеница, но тя ме гледа с такова отвращение, че направо падам от смях. Тя е месарка - дай й шунка и е доволна  Laughing
Блан, тъкмо щях да пиша, че ми изчезна пак някъде  Hug
И аз все чакам Валката да се включи - дано да се успокояват нещата при тях.

Марги, ето ги измъчените ми Пижо и Пенда  Laughing http://picasaweb.google.bg/vstlis/wulikF?authkey=H9-TxA9HVFA#5296831652545749378  Дано успеят да те зарадват. А иначе за другото - цъкни на www в подписа ми  Peace

Лелеее, какви ги наработих  ooooh!

# 164
Браво Ванче,голяма красота  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт