ДАвай си го спокойно.А за банани и доомати Нана е права- те съдържат хистамин и затова не трябва да ги даваш сега.Какво съдържа тоя Дурацеф
Виж листовката ...Чисто информативноИ най-важното- не се шашкай
ДАвай си го спокойно.А за банани и доомати Нана е права- те съдържат хистамин и затова не трябва да ги даваш сега.
Виж листовката ...Чисто информативно
Дурацефът е цефалоспорин, антибиотик при който много честа реакция е уртикарията и обрива. Ако не сте давали на Ивчо друг път антибиотик от тази група и не сте сигурни че няма свръхчувстителност към тях, това е много възможаната причина за сътоянието му. Перитола също е противо алергичен и се дава против анафилактични състояния, което най-грубо казано са точно проблеми с дишането в следствие на алергична реакция, така че за това са взети мерки и не бива да те притеснява
Спазвай си лечението, следи детенце да не яде алергени и се оправяйте бързо
,но него не съм го пробвала в/у найа
....
И Ивчо е от склонните към алергия по принцип, ама досега така не е ставал, само един път след прием на Нурофен му избиха пъпчици, но със сироп Кларитин оправихме нещата. Иначе мисля че и ние сме пили от този АБ.
Валка дано се оправи малката
,от вазрстаа е моя постояно варви и ми светва лампите.bubcheto15 малката е твое копие
.Ами това е от слан4ева Испания 6те се вклу4вам
. marulka_s 4естита радост
,и аз 6те ставам леля на моми4енце през уни.

.Мен лятото ми спря някакъв чичка с не много ново "Пежо " да ме заговаря и да ме води на кафе и вчерта се "надувах на Даниел,че ме заговарят по улицата"(естествено леко украсено) пък чичкото хич не беше "лъвче" и хич не беше за хвалба.
А за лепенките - чудех се дали да не ги пробвам и аз, че зимата съм постоянно със запушен нос и не мога де дишам