Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 167
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
Спинки,ксизала е антихистаминов препарат, подобно на зиртека,който при това е много добър PeaceДАвай си го спокойно.А за банани и доомати Нана е права- те съдържат хистамин и затова не трябва да ги даваш сега.
Какво съдържа тоя Дурацеф newsm78 Виж листовката ...Чисто информативно
И най-важното- не се шашкай Hug

# 181
  • София
Спинки, Ина също е на диета заради алергии, моят съвет е не заменяй Ксизала, това е най-добрия и пречистен антихистаминов препарат за деца, още повече ти е назначен от двама лекари Peace Дурацефът е цефалоспорин, антибиотик при който много честа реакция е уртикарията и обрива. Ако не сте давали на Ивчо друг път антибиотик от тази група и не сте сигурни че няма свръхчувстителност към тях, това е много възможаната причина за сътоянието му. Перитола също е противо алергичен и се дава против анафилактични състояния, което най-грубо казано са точно проблеми с дишането в следствие на алергична реакция, така че за това са взети мерки и не бива да те притеснява Hug Спазвай си лечението, следи детенце да не яде алергени и се оправяйте бързо Heart Eyes

# 182
  • софия
да,ксизала даже някой казват,че бил по о.к от зиртека  Peace,но него не съм го пробвала в/у найа
за домати ми го казаха първия път в токсикологията в пирогов,че може да и давам,а аз бях  Shocked,но след,като ги попитах,не е ли опасно,за това,че съдържат хистамина,ми отговориха категорично-не!
после я водих във втора градска при пола абаджиева-тя е завеждаща детското отделение и е алерголг.тя също ми каза,че мога да давам домати  Peace

# 183
  • софия
да взема да ви разкажа и аз какво ми се случи днес,за да се посмеете,за моя сметка
реших,че след,като някой от нас ги налагат мъжете им  Laughing,няма срамно да ви кажа аз днес какъв шок преживях  Rolling Eyes
бях на фитнес и след това отидох да пия по една кола със собственика на фитнеса(това е важно,за историята,за да не си помисли някой гост,че се дуя...просто той познава повечето хора които ходят там и си лафи с повечето)
та нещо се заговорихме,за една мацка и аз му разправям "да,бе,сетих се,коя е!тя е малка."
той ми вика "какво,малка?!на 21 е" и аз започнах да се смея и му разправям,че от гледна точка,че аз октомври ставам на 34,а той на 44 си е много млада.
от там той ми разправя,че днес едно 20г. лъвче във фитнеса докато си тренирал се заговорил с него и му казал "ей,тази дъртата(това в случая съм аз  Mr. Green)с кеф бих я....!ще дам всичко от себе си!"
аз седя на стола и ми се отпи и кола и чудо...и се чудя да се чувствам поласкана,че 20годишен блед юноша иска да ме прави хепи,или да се депресирам и да си запазя час,за някое и друго ботоксче  Thinking Joy....
смяяяяяях...,ама през сълзи  Crazy

# 184
  • София
Мале, страшно ми звучат разказите ви Rolling Eyes Дано не се случва при никой пак!  Praynig И Ивчо е от склонните към алергия по принцип, ама досега така не е ставал, само един път след прием на Нурофен му избиха пъпчици, но със сироп Кларитин оправихме нещата. Иначе мисля че и ние сме пили от този АБ.
Марулка, честита ви радост!  Hug    bouquet
Дани,  Joy  Hug

# 185
Здравеите сладурани не сам се разписвала одавна.Много са пораснали вси4ки де4ица и са толкова хубави.Ние сме на градина и сега пла4и много за мама,но само сурин днеска слу6ал много.Дани смях се много с твоя разказ JoyВалка дано се оправи малката  Peace,от вазрстаа е моя постояно варви и ми светва лампите.bubcheto15 малката е твое копие Peace.Ами това е от слан4ева Испания 6те се вклу4вам Peace. marulka_s 4естита радост  bouquet,и аз 6те ставам леля на моми4енце през уни.

# 186
  • гр.Добрич
Благодаря ви момичета за съветите. Тази вечер водих малкия при още една лекарка, ноято винаги ми е давала добри съвети. Според нея обаче, е малко вероятно да мине само с Ксизал и Перитол. Тя предписа Преднизолон по схема, за да се насити организма. Мъжът ми отишъл да ги купи, но аптекарката го уплашила много, че са силни лекарства и сега се чудим дали да даваме Предизолон. newsm78

Дани, все по-често се замислям за възрастта си и все другите ми се струват възрастни, пък аз все за малка се мисля. Grinning

# 187
Spinki това е пак Урбазон, но на таблетки. При такава силна алергия е удачно да се пие по схема за по-бързо изчистване на обрива. Понеже Ивчо е на Инсулин си чети внимателно какво пише на листовките за съдържанието на захар в лекарствата. Специално за Урбазона няма проблем, но за сиропите не съм много сигурна.

Аз и утре съм на работа. Нямам търпение да приключи тази седмица. Tired

# 188
  • софия
тованещо по-различно ли е от метилпреднизолон?
ние него също го пихме по схема,но как беше точно  newsm78...май 3дни-3т.,3дни-2т,3дни-1т.,може обаче и да не е така  Blush

# 189
 Марулка-честита ви голяма радост.
Спинки-дано бързо се оправи Ивчо. Praynig
Дани-четох поста ти и на мъжът ми............Умряхме от смях........Мисля ,обаче че трябва  да се радваш на комплиментите на "младото лъвче"  Peace .Мен лятото ми спря някакъв чичка с не много ново "Пежо " да ме заговаря и да ме води на кафе  и вчерта се "надувах на Даниел,че ме заговарят по улицата"(естествено леко украсено) пък чичкото хич не беше "лъвче" и хич не беше за хвалба.  hahaha

# 190
  • София
МОМИЧЕТА, СНОЩИ КЪМ 22.30Ч СТАНАХ ЛЕЛЯ НА МОМЧЕНЦЕ. СЛАДУРЪТ СЕ РОДИ ЗА НЯМА ДВА ЧАСА И НИ ОБЪРНА НОЩТА НА ДЕН. ПОЖЕЛАВАМ НА ЦЯЛОТО ВЕЧЕ ЧЕТИРИЧЛЕНО СМЕЙСТВО ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ, ВЛЮБЕНИ И ЗДРАВИ Heart Eyes

# 191
Добро утро  Hug
Бубче, страхотна новина за начало на деня  Laughing Честито, мила, да е живо, здраво и много усмихнато малкото мишленце  Hug

Ние днес сме будни от 4 ч.  Crazy - татито така хъркаше, че не успяхме да мигнем и двете  Tired Не ми се мисли какъв купон ще е до обяд  ooooh!

# 192
  • гр.София
 ВСТ,като видях,че си писала толкова рано,си викам-какво ли е станало.
 Рекламират в последно време едни лепенки за нос по ТВ.

Бубче, Марулке-ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ !

Днес съм на РД без домочадието и ми е много приповдигнато.
 София се е омацала с мед в момента. Държи сама да си маже филията.

# 193
  • София
Бубче, честито ти племенниче!  Hug  bouquet
ВСТ,като видях,че си писала толкова рано,си викам-какво ли е станало.
 Рекламират в последно време едни лепенки за нос по ТВ.
Joy А за лепенките - чудех се дали да не ги пробвам и аз, че зимата съм постоянно със запушен нос и не мога де дишам  Rolling Eyes Само че не съм убедена, че стават за бременни.
Блан, приятно изкарване. Искам и аз ...........  Laughing

# 194
Честита радост на Бубчето и Марулка! Да са живи и здрави малките ви племенничета!
Честит рожден ден на Бебон, със закъснение.   bouquet
Спинки, пожелавам ви скоро да премине обрива и да разберете от какво е.  Hug
Мис, премахна ли компютърния вирус?
Дани, аз бих се зарадвала на младото лъвче.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт