Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 165
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Честита радост на Бубчето и Марулка! Да са живи и здрави малките ви племенничета!   bouquet  bouquet -присъединявам се и аз към това пожелание

Ади,след като 3 пъти ме нападаха "гадните" висури,най-накрая всичко е наред,благодаря ти  Heart Eyes Peace
Блан,да си изкараш супер на РД и после ще чакаме да разказваш  Peace
Абе мацки yanast,не трябваше ли да ражда тези дни или нещо се бъркам  newsm78

Иначе при Даяна повръщането и висока температура+разсройство минаха,ама от вчера пък адски кашля и нослето много и тече  -дано да се оправи до понеделник,че иначе ще трябва пак да отсъствам от работа   Simple Smile
Дано това да е последното ни боледуване за тази зима   Close
Пожелавам ви приятни почивни дни  Hug

# 196
  • София
Абе мацки yanast,не трябваше ли да ражда тези дни или нещо се бъркам  newsm78

Трябва, ама още не е родила. Има около 20 дена до термин  Wink

# 197
Ей,къде се изгубихте всички Rolling Eyes
  Бубче,Марулка,да са ви живи и здрави племеничетата и да са голяма радост за всички!

Хайде чайче от мен Laughing
 Ние и двамата с моят мъж сме сополиви Sad,дано поне децата устискат Praynig
Ще отивам да си направя път,че няма къде да се стъпи вкъщи Crossing Armsголяма лудница е ooooh!

# 198
  • София
Привет!  Simple Smile
Ели, много на място ми идва чайчето - и аз съм болна  Tired Дано бързо се оправите с таткото и не го лепнат сладурите! При нас засега Ивчо удържа фронта, дано и занапред  Praynig
Мис, и вие да се оздравявате!  Praynig
При нас нищо ново. Да ви питам как "лекувате" МНОГО червено дупе?

# 199
  • софия
бубче,честито  Grinning!да е жива и здрава  Grinning!
аз нещо обаче май съм пропуснала  Thinking...сестра ти не роди ли скоро?
елфче,колко червено ?аз съм мазала и с дефламол  Peace

# 200
  • София
Добро утро на всички

При нас също нищо различно от ежедневието. Аз съм дежурна и вчера и днес по 15 часа работа. Кало е командирован при баба си и дядо си. За съжаление вчера започна да покашля и има задни сополи. Засега с Т не сме се сдобили. Ще го видя довечера като поприключа с новините.

Елфче - много червено дупе с крем Здраве. За няколко часа всичко е ок. Поне при Кало много помага.

# 201
  • София
Мерси  Hug Знаех си, че мога да разчитам на вас! За дефламол не ми беше хрумвало. Адски червено е, направо до кръв  Rolling Eyes И стана така много бързо, за минути с наакано дупе, нали все още правим тая работа в памперса Tired Здравето не е ли като Бочко? Той изобщо не му помага  Rolling Eyes Уф.
Нана, дано се оправите бързо!  Praynig
И аз се чудех Бубчето за кой се хвали, явно или предния път, или сега е родила снаха й примерно  Rolling Eyes

# 202
Здравейте  Hug
Всички болнички да се оправят бързичко  Praynig Hug
Елфче, при Лори се случи един път същото - буквално за минути стана толкова червено, че на места имаше кръв. Много я болеше  Peace Тогава се оправи само с Дефламола  Peace Бързо да му мине на сладуркото, че е много неприятно  Hug

# 203
  • гр.София
 Здрасти, и от наше село Grinning

Ей,Нана,страшно информбюро си Simple Smile (за Янаст) Значи скоро чакаме първото бебе за 2009 г.

Елвинг,какво ти е? Пази се,де Praynig

# 204
  • София
Мерси  Hug Знаех си, че мога да разчитам на вас! За дефламол не ми беше хрумвало. Адски червено е, направо до кръв  Rolling Eyes И стана така много бързо, за минути с наакано дупе, нали все още правим тая работа в памперса Tired Здравето не е ли като Бочко? Той изобщо не му помага  Rolling Eyes Уф.
Нана, дано се оправите бързо!  Praynig

Не същото. Бочкото е със смрадлика. Здравето не е. На Кало също Бочкото не му помага много много, но със Здраве резултатът е налице.

Блан професионален дефект  Mr. Green

# 205
  • София
Мерси, Нана! Ще взема да пробвам и с него. Тя свеки даваше такъв акъл, ама нали не й вярвам много-много  Blush
За Янаст и аз знам, нали сме в един кюп  Wink , а и шпионирам февруарките редовно  Whistling Blush
Блан, не е нещо кой знае какво (надявам се) - само ме боли гърло, ама това ми е достатъчно - предпочитам носа ми да е като река, примерно, отколкото да имам гърлобол - това го мразя най-много от всичко Confused Затова си трая и за среща. Че май само аз ви подканям  Thinking Ама ми се иска да се видим преди "събитието"  Blush Rolling Eyes

# 206
  • София
Да внеса малко яснота Simple Smile Август месец роди етърва ми - жената на брата на мъжа ми Mr. GreenСега роди моята първа братовчедка, и в двата случая не е сестра ми, нея я чакам да се реши,като гледам как обичам тези бебета, нейното дай Боже ще го уморя от любов Joy
Елфче, аз червеното дупе го лекувам със Судокрем, защото Здравето е с много цинк и има подсушаващ ефект, който в случая с раните, които й се получават на Ина не е препоръчителен. В Судокрема също има цинк, но и много овлажняващи и подхранващи съставки, които омекотяват подсушаващия ефект Peace

# 207
  • София
Не налучкахме значи  Laughing - за роднините на Бубчето.  Simple Smile Иначе мерси за съвета  Peace Точно и аз това се чудех - дали в този случай е добре да се изсушава кожата, че даже и пудра взех, ама още не съм го ръсила  Crazy

# 208
Здравейте момичета.
Днес реанимирам след дългата и натоварена работна седмица. Вечер заспивах толкова бързо,че чак не помня какво съм говорила последно. Mr. Green Дори днес следобед дремнахме задружно цялото семейство. Утре почивам,но съм си поставила някои задачки да свърша.
Поне вече вървя към оздравяване, че цяла седмица кашлям като дърт пушач.

Елфче дръж се и не се давай на настинките сега. А няма ли да ни покажеш коремчето? Praynig Иначе червено дупе аз мажа с крем-Бочко или Пенатен ( това имам в момента). Ако вече има и ранички мажа с Пиоктанин. Помага, но внимавай че цапа доста. След няколко измивания на дупето се почиства. Пудрата изсушава и не е за препоръчване. Дефламола съще е добра идея.

Честити племеничета на Марулка и Бубчето!

# 209
Здравейте мацки! Честита Нова Година!
Знам, че съм за убиване, Whistling не съм писала от не си спомням кога. Ама ви чета от време на време. Много се радвам,  че всички сте добре и има нови бебчета! Разгледах и снимките, всички дечица много са пораснали и са станали още по големи сладури Heart Eyes Ние сме добре аз карам магистратура и работя до обяд в университета, малкия ходи на градина и много му харесва, за което съм много щастлива, за парите които плащам ако не му и харесваше незнам какво щях да правя. Незнам дали съм ви казвала(видях, че говорите за градини), но тук държавни градини няма, всичките са частни докато започнат училище на 5. И най-евтината за след 2 год е към 130$, нашата е 170$ Rolling Eyes ама пък е много хубава и чиста и ми е близо, колкото по голямо е детето цената пада. Марио се адаптира много по бързо от мен макар и да съм била доста пъти тук още ми е малко криво, като го взема от градина ми говори само на английски, събота и неделя малко обръща на български. Не мога да повярвам, че за 5 мес научи английски, на мен ми отне почти 10 год. Laughing Баща му му говори на испански, но него само го разбира и казва някоя друга дума, но ние м/у нас си говорим на английски. Надявам се да ги говори и трите някой ден. Тук сега е малко хладно сутрин си е направо студено 15с, към обяд става около 25с. Чакаме другия месец да ходим на плаж вече. Ето малко снимки да разгледате:  http://cvetyab.multiply.com/photos 
Ako някой ползва фейсбук да ми пише, аз съм по цял ден там Mr. Green
Чао обещавам да съм по редовна Stop Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт