Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е уникалното в изречението „Дебел арабски бара лебед“?
Какво е палиндром?
Как се нарича дума, фраза, изречение или число, които се четат еднакво отпред назад и отзад напред?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е уникалното в изречението „Дебел арабски бара лебед“?
-
Какво е палиндром?
-
Как се нарича дума, фраза, изречение или число, които се четат еднакво отпред назад и отзад напред?
-
Какво е кус-кус и как се приготвя?
-
Каква е обедната загадка?

. Живот и здраве август ще съм в Дамаск 
Не се преработвай чак толкова! 
Леко раждане още веднъж ти пожелавам 
Какво ли е взела тогава от баща си?!
Вчера татко й звъннал и тя отдалеч го започнала с обработката, докато накрая стигнала до същината..Естествено, първоначалната му реакция била резервирана,да не кажа даже отрицателна, ама след сполучливо изиграния етюд пред камерата на Скайпа отстрана на щерката и на място проронените крокодилски сълзи, омекнал май...И казал, че ще коментира детайлно нещата с мама.
Ама ще го отложа този разговор до следващото ми отиване в Атина, на 4 очи.., а не по телефона и нета.Време до май така или иначе има. 
Реално погледнато, тук в София курсове има, при това водени от добри преподаватели от катедра Арабистика в съответния факултет на СУ, но нито имам нужното време за посещаването на такива, нито намирам за съвсем приемливи таксите за тях..
Добър ден и този ден.