Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е уникалното в изречението „Дебел арабски бара лебед“?
Какво е палиндром?
Как се нарича дума, фраза, изречение или число, които се четат еднакво отпред назад и отзад напред?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е уникалното в изречението „Дебел арабски бара лебед“?
-
Какво е палиндром?
-
Как се нарича дума, фраза, изречение или число, които се четат еднакво отпред назад и отзад напред?
-
Какво е кус-кус и как се приготвя?
-
Каква е обедната загадка?

И аз от утре ще се пробвам на лека диета, че това зимно тъпкане взе да ми се отразява.

А за рейсовете - наистина не зная...
Но сирийската фирма превозвач, Зайтуни Турс например, би могла да даде подобна информация, тъй като същата фирма поддържа автобусни линии от Дамаск до Аман...Мога да ти намеря телефона на офиса им в София.
Ще разчитам на това с разумни доводи да го убедя в правотата си! 
Та така...Но с която и диета или режим на хранене да се захванеш, желая ти успех!
Колкото и да не ми се вярва, че ще се намери, но нищо не се знае какво може да се случи на човек.
Дано и нас ни огрее такава свекърва без значение дали ще е турска, муслимка да е пък каквото ще да е. 

,кожата ми станала една призрачна, восъчна, лицето изпито, очите уморени.... 

Обаче да кажа,че с разделното не се гладува -яде се колкото искаш,но просто определени храни не се комбинират с други и така се усвояват пълноценно от организма 
- леле ама откъде извадихте тази грамадна ножица, по малки нямате ли , сега внимателно режи, гледай да не ми резнеш от кожата, че моят татко е тук и ако стане нещо с моето краче ей сега ще го извикам
радвам се за вас.