..::Имаме 102 чифта арабски пантофки, за да посрещаме скъпи гости::..

• 22 481
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета!

Не съм ви чела повече от седмица, така че, моля, да ме извините.  Praynig

Наистина имам много задачки, гледам колкото се може повече неща да свърша. Нон стоп съм в нета, но време за форума не ми остава.

Желая ви успешна седмица на всички, повече късмет и вяра! Hug Hug Hug
Извинете ме, че не се обръщам персонално Embarassed, но ще трябва много да изброявам. Всички до една заслужавате внимание.   bouquet

# 181
Съншайн, добре дошла отново!

Саратед, отново шестица!

Латеа, съжалявам да чуя за отлагането...Дано няма повече спекове.

ДТТИ, голямата ти щерка ти е одрала кожата...Можеш ли да дадеш линка към уроците по турски?

Олд спорт, значи и ти си студентствала в Пловдив...дали не сме се засичали някъде? На мен също ми беше любим град и всеки път като се прибирам в България намирам време да отскача дотам поне да се пусна по главната и в Стария град...

Мария, имаш ли основателна причина да се чустваш така, или те тресе пмс-а? Дано е второто.

Делта, аз имам съвсем малко опит в Родопите, но ми беше достатъчен да се уверя в неповторимата им красота. Ходила съм до Девин и Триград, а от там с кола до Ягодинска пещера и останах поразена от красивата природа по пътя към пещерата...Имам и няккави крайно мътни спомени от екскурзии през ученическите години...

Лека нощ! Сънувайте в красиви цветове!
[/color]

# 182
Monsoon   незнам....не е пмс,но и причината ми не е тотално основателна. абе просто предстои раздяла с любимия и се чувствам несигурна:(

# 183
Добро утро, арабелки   bouquet

Хайде на хубавото кафенце  Grinning. От кого ще е днес закуската  Grinning?
Деси, и аз съм в този курс - всичко си записвам прилежно, но на изпита не се явих  Embarassed
Мария, мисли позитивно и за хубавите моменти с твоето момчета и ще си оправиш настроението   bouquet
Лек ден на всички    bouquet

# 184
добро утро момичета:) аз се отправям към работата. хубав ден на всички!   bouquet

иман  благодаря...ще се опитам да следвам съвета:)  Hug

# 185
  • Varna
Добро утри на всички момичета Hug
Много е приятно персонално да ви спомена обаче ме е страх да не пропусна някое от момичетата.
Gunaydin на момичетата от уроците по Турски WinkАз прескачам често там обаче не се обаждам Blush
Момичетата със арабски ще трябва да ми кажат как е добро утро на арабски. поне това да знам. Е знам малко думички но кой незнае особенно думата м усака а тя си е баш арабска или пък кебаб които са дошли чрез турския у нас.
Иманче, много сладко туй кафенце. Точно такова пия у дама със същата пръчица канела Hug Жива и здрава да си такова и във леглото да ти поднасят Simple Smile
Благодаря ви момичета, че сте харесали какво съм писала за Родопите, но аз попрекалих със описанията а не е тука темата за Родопите за което пак се извинявам. Ако има нещто да ме питате давайте на лични и за други места ще ви кажа.
Със пожелание на за много весел и много слънчев ден Дами Hug
Марийче горе главата. Щто ми се чини, че може би си мислиш неправилно. Недей така мила, не си мъчи душицата Hug
Съншайн, четохте преди и ако искаш вярвай много ми е радостно за тебе.   bouquet

# 186
Добро утро      bouquet

Иман, мерси за кафето. Ето слагаме закуската Simple Smile

Мария, както са ти казали, горе главата и повече хубави мисли.  Peace Не си създавай проблеми и тревоги  сама, ако няма причина за това.
Къде се изгуби Eye of Ra? Сетих се, че много одавна не е писала.
Делта, кой като теб... домашно кафенце с пръчица канела. Ми да ти кажа завист ме обзе.  Blush На мен даже млякото ми е свършило.  Mr. Green
Момичета, къде са тези уроци по турски?  newsm78 И аз искам да надникна...
Сядам да уча.  Да видим дали ще сполуча.  smile3529

# 187
  • по пътеката
добро утро със затворени о4и! латеа, мижам да знаеш! днес ен се работи да знаете, нито шие, нито се реже, а така да видя кой ще впрегна в пдобни дейности в къщи! аз ве4е я свърших но про4етох току що, като не знам нали не се брои! децата били се раждали белязани! Thinking
та днес не е ли петльов ден? #Crazy newsm78

не съм казала добре дошла на  беба момо! Peace
латеа, до кога са ти изпитите?

# 188
здравейте и от мен

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366298.0;topicseen

това е линк към темата
ние тази ве4ер за първи път спахме като хората ,елхамду лля,откакто се разболя Даяна,тя дори още не е станала

делта добро утро е сабах алхер като 2рото х е доста твърдо
а за мусака за първи път 4увам 4е е арабска дума-ту кв Сирия дори таков ядене няма

мелани имаш ли паролата newsm78

# 189
  • София
Здравейте дами,
Закусчици и кафенца се раздават тук, какви сте ми оправни и уредни! Heart EyesБлагодаря ви!
Монсун,радвам се ,че съм познала отговора на загадката!Сега е мой ред, подходящо за понеделнишкото начало на седмицата, да ви предложа малка обедна мисловна гимнастика в същия стил.Тъкмо  ще ви се  поопресни мисълта преди да се заемете с изучаването на турски, арабски или съдържанието на медицински тухли... Mr. GreenКой с каквото разполага за зубрене! hahaha JoyЕто я и задачката:

От вас се иска с преместването на само 2 клечки да направите квадратите 4 на брой.Решението го давайте с описание на действията, нужда от чертеж няма...
Мария,какъв е този негативизъм, дето прозира в поста ти.. newsm78Я бързо да се ухилиш и да забравиш лошите мисли! Naughty
Някой да е във връзка с Дуа и да знае нещо за бебката и Амал? newsm78Дано всичко е ОК! Praynig
Съншайн,добре дошла обратно в редиците на арабските хубавелки, леки хахавелки... hahaha Joy  bouquet

# 190
   Здравейте и от мен!

Страхотно кафенце Иман! Мерси! Ти на какъв ден си днес от диетата? Аз вчера започнах от начало , издържах успешно на млечни продукти и то сравнително малко като количество, днес мисля да съм на  зеленчуци newsm78Още не съм яла нищо освен кафета и чаша топла вода...

Марси , тъкмо снощи приключих точно с такива  дейности- рязане , щиене - окачах новите пердета и трябваше да ги скъся малко... Та добре че каза , иначе можеше пак да намеря някаква подобна дейност , както ме е хванала музата Wink

Между другото в HQ на авиолинията има организирано събиране на всякакви помощи под формата най- вече на дрехи , одеала и други подобни необходими неща за Газа. Събрах доста неща от вкъщи и утре мъжо ще ги занесе - така се започна и основно почистване и пренареждане на всичко що е шкаф гардероб или скрин в къщи- тръгнах да търся подходящи неща за там и вече 3-ти ден нареждам... колко буклуци изкочиха пак , а уж периодично правя чистка- много мразя да съм затрупана с предмети (станали вече ненужни).

Ауууу , Латеа - чак сега видях закуската WhistlingНадявам се наистина вече да се наредят нещата при теб!

Делта - аз също ще се възползвам от предложението ти за информация за Родопите , но по- нататък. Първо трябва да убедя една групичка от хора , че е за предпочитане да си вземем вила на планина лятото, отколкото на море ( при положение , че ще сме 4 семейства с много малки деца- 3 от тях по на 6 месеца Laughing)

Миме- оправи ли се настроението? Не ги предизвиквай сама нещата- дишай дълбоко и търси колкото се може по- приятни занимания , за да разсееш тези мисли!

Съншайн- много хубави новини от теб- добре завърнала се и дай Боже всекиму късмет и щастие!

elidivka - абсолютно същите отзиви и от приятелката ми за филма- само дето те и двамата с мъжа и си поплакали накрая , а и почти цялата зала Cry Аз още не съм се престрашила да го гледам , макар че го имам...

Ди , как е съня на бебчо сега? Спи ли по спокойно вече?

Кате  Мароко- много щеше да ми приятно да съм на твоя полет Hug

Деси, Теди Hug

Моят мъж трябваше да се прибере тази сутрин от Лондон , но полета им е канселиран , заради  лошо време- не разбрах добре , но май и сняг валяло  ConfusedХари, радвате ли му се на снега или искате топличко вече?

Момичета дайте идея за подарък за Св. Валентин... изчерпана съм от към идеи newsm78

# 191
Ето и от мен отговор с клечките. Не ми се пишеше, рисувах, въпреки забраната.  Mr. Green

Ето така става. В червено са преместените клечки, дано схемата се разбира.  Peace

# 192
при мен схематане се вижда/тази на латеа/ затова ще обесня -махаме едната кле4ка най крайния десен квадрат ,и едната от най-горния ляв квадрат и допълваме квадрата над 2рия долен-така стават 4

# 193
ДТТИ, благодаря за линка. Винаги съм се старала да запомням думи и фрази на турски, макар че нямам кой знае каква връзка с Турция.

Саратед, изпревариха ме, докато се чудех как да обясня отговора без да го нарисувам....но май има повече от едно решение...ох, не всъщност не съм сигурна за повече от едно.

Дина, бебчо спи по-добре напоследък. newsm30 В Англия наистина вали сняг, току що една дружка по скайпа се беше вдетенила тотално, че от 3 години не била виждала такъс сняг (3-4 см), а властите обявяват вече бедствено положение, децата не ходят на училище, проблеми с транспорта, отменени полети, и предупреждения, че ако излизате в снега имало по-голяма вероятност да ви нападнат с нож!!!Не ме питайте за тълкувание на последното...чуто е по радиото...

# 194
Като прилежна студентка имам време за губене.  hahaha За това ето една задача от мен, за да продължим с мозъчната гимнастика.  ooooh!

Имате 4 топки, идеални сфери, външно както се досещате, не се различават по нищо. Обаче са доста различни по тежест – 2, 3, 5 и 7 грама. Вие знаете това, знаете, че имате и една везна, мереща само равно и различно, Как с минимални усилия, т.е. с най-малък брой мерения ще откриете коя топка, колко тежи?  Обяснете и начина на мерене, не само броя на ходовете.  Peace
Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт