Фийл, снимките са ви страхотни -моля те кажи кой е фотографа и с какъв фотоапарат

Млечта, моето момченце е вече над 7.5 кг , друсането не е вече удачен вариант за преспиване .И аз имах проблеми с кръста и дясното рамо ,а първите 3 месеца заспивахме само друсайки и разнасяйки го из апартамента ...Има светлина в тунела ...вече заспива сам докато го кърмя , вечер и през деня , внимавам с оставянето му на креватчето и така

Клото , когато аз пуснах баткото на ясли на 2,5 год първите два месеца боледуваше , но след това и включително и сега в детската градина той не се е разболявал.Мисля и мънинкото да пусна на ясла ,но също в по-късна възраст 2-2,5 год заради контактите с децата .
Моят мъж е в къщи ,но дефакто не е ,защото почти не се виждаме .Предполагам как се чувстваш ,но поне знаеш за какво го прави .

С риск да засегна някого ,искам да попитам майките с две и повече дечица :Как мислите ,еднакво ли обичате двете си деца ?
Чувала съм майки да казват:"Обичам го/я от първия миг ,в който го/я видях"-Аз мисля,че това е валидно ,но за второ дете . В началото,когато си родител за първи път е само инстинкт и с времето обичта се засилва и ескалира все повече и повече .Сега имам чувството ,че обичам малкия повече от баткото на тази възраст....А мъжа ми непрекъснато ме упреква в това ...
Споделете моля ,какво мислите вие (приемам мнения и от родителки новобранци