Жената Козирог

• 51 317
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Преди мислех,че жените близнаци се дръжат много недостойно...докато не се запознах със свекърва ми.Тя промени много голяма част от отношението ми към близнаците.Не ги харесвам,но с майка близнак,дъщеря близнак и свекър и свекърва такива-все се научих да ги уважавам...и о,ужас...изслушвам. Wink

Сетихс е и още нещо-вие как сте в шофирането?Четох,че земните зодии сме добри шофьори и мисля,че аз съм доста по-добра от други с по-голям опит от моя.Може би,защото майчинството ми помага да съм и бая по-спокойна де...
Около мен,освен майка ми,няма други близнаци,слава богу  Simple Smile Никога не успявам да я изслушам,въпреки прословутото ни търпение.
За шофиране,още не съм се престрашила.Незнам защо толкова ме е страх да карам .А може и да съм добър шофьор ,наистина  ooooh!

# 106
...И за жените раци мога да кажа, че са уникални интригантки.
О-оооо, абсолютно права си, Клото! Такова чудо като тях нЕма Mr. Green
А за близнаците имам наблюдения, че са добряци, но горките толкова хвъркат, че направо ме изкарват извън контрол.

# 107
А за близнаците имам наблюдения, че са добряци, но горките толкова хвъркат, че направо ме изкарват извън контрол.
Абсолютно...

А вашите деца какви зодии са?

# 108
Синът ми е Рак,  Laughing а дъщеря ми везна.

# 109
Мойта маймунка също е козирог. Аз съм на 17ти, а тя на 18ти.

# 110
Мойта маймунка също е козирог. Аз съм на 17ти, а тя на 18ти.
Моят брат (всъщност той ми е полубрат) е на 16ти. Simple Smile

# 111
имам едно малко козле в къщи, по принцип много добре се разбирам с Козирозите, но ще прочета вие какви сте  Grinning

# 112
  • Варна
приемате ли още една коза в отбора Flutter
за протокола:
родена съм на 18 Януари  bowuu
мъжа ми е Везни...не знам как се навих , цял живот от тях бягам  Rolling Eyes
дъщерята е Стрелец - постоянно се борим двете за надмощие Mr. Green
сега ще видим синковеца дали ще си остане Раче или ще изчака за Лъв (и там ще пада борба Rolling Eyes )

напълно съм съгласна с тази статия http://boginqta.hit.bg/kozirog.html ,чак ме е срам  Mr. Green
като изключим оная част с мъжа и вибратора Sick това е брутално! чак толкова извратени не сме  Joy

# 113
Virginity ,готина статия наистина.Аз,обаче,съм малко по-романтична и не си падам по хапане и драскане.
А това с мъжа и вибратора съм го виждала в Трейнспотинг.Кой знае-ако мъжа ми се навие може да пробваме на старини. Joy Joy

А да-и не сипадам много по животински кожи.Вегетарианка съм.

# 114
Как съм изпуснала такава тема... newsm78
Да се присъединя към стадото рогати... Mr. Green
Казвам се Мюрвет, 27.12.
Мъжа ми е Дева, сина ми е Близнаци, а дъщерята с моя помощ Козирог... Mr. Green
Най-добрите ми приятелки са Дева, Овен и Телец...
Не понасям хора от зодиите: Близнаци, Стрелец и Водолей...

# 115
  • Варна
странно , аз пък се разбирам с водолей и близнаци а от мъже дева бягам надалеч  Crazy
е,все пак не можем всички да се сложим под общ знаменател   Mr. Green Peace

# 116
Пък аз срещаммного жени козирози женени за близнаци и то повечето от тях са многодетни. Wink
Пример са дори Сакскобурготски и Маргарита. Laughing

# 117
И моя мъж е близнаци, и бившето ми гадже беше близнаци. Аз мразя както жени, така и мъже везни....Не ги понасям.

# 118
  • Варна
то и аз ги мразех , че вкъщи брат ми и баба ми - кантари , направо ми беше писнало от тях!  #2gunfire
пък накрая взех че за такъв се омъжих   ooooh!  Joy не знам защо реших че ще е различен от тези вкъщи  Joy все още си ме дразнят везничките прилично  Wink

# 119
Мъжа ми е скорпион, сина ми - телец Laughing

Общи условия

Активация на акаунт