Скорпионките ..прекрасни...

• 55 954
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
И аз искам купон!  Grinning
Кажете какво да обсъдим.

# 586

Щом е за купона и аз съм на линия. Peace

М/у другото когато  се организира някои празник/купон/ винаги съм от към организаторите.

При вас така ли е? Дали е скорпионска черта или си е до човека? newsm78

# 587
На мен ми е част от работата.  Laughing

# 588
  • Бургас
Добър вечер !  Hug
Пийваше ми се биричка,ама няма в хладилника.Наздраве на останалите !

И аз съм сред от организаторите.
Докато бях ученичка ,после студентка все аз събирах пари за рожденника,ако ходехме заедно на рожден ден.
Или все запазвах места в дискотека и/или заведение. После ,все аз звънях ,да се разберем за час,място ,кой ще идва и кой не....  Sunglasses

# 589
Някой купон ли спомена?  Flutter Flutter

# 590
Много сме , силни сме  Mr. Green Mr. Green newsm18 newsm18 newsm18

# 591
Аз винаги организирах музиката на партита, сега съм по-благосклонна и оставям домакина да си пуска каквото иска. За щастие с приятелите ни слушаме общо взето едно и също с малки изключения. Никого не тормозя с Linkin Park и My Chemical Romance.  Muse, Alanis  и Coldplay харесваме всички и няма засегнати.

# 592
  • Сливен
Ауу, кво бързо накацахме Wink
пиенето и клюката..ии купона е на шест Laughing
И аз си падам организаторка Peace

# 593
Аз пък не обичам да се занимавам с организацията...по ме бива в критиката й Whistling
иначе мноо ясно...щом има пиячка и кльопачка всички са там Hug

# 594
Привет дами, гледам темата се е развихрила яко Simple Smile
Аз пак да се представя, 13.11. Абсолютен скорпион с всички плюсове и минуси.
Желязно 6то чувство, до сега не съм се бъркала. Ще взема да се пробвам в HR-а.
Сънувам си важните неща в живота преди да ми се случат.
Женена съм за скорпион 11.11. Всичките ми баби са скорпиони, помагат ми да се превъзпитам (къде с добри, къде с лошо примери). '

Да ви питам, надушвате ли други скорпионки? Аз като се запозная с някоя мацка и ми допадне от първия момент, на 4-тото изречение питам за зодията и обикновено се оказва скорпион.

Приятелки - 2 бр. близнаци, 1 рак, 1 скорпион. Това са, други няма. Тия са от ония, в 2 часа нощес им се обаждам и те питат да носим ли лопатите  Laughing.

Имам проблеми в общуването с жени дева, не с всички, но голяма част то тях, са твърде подредени и странни за скорпионската ми душица.
Категорично не харесвам мъже близнаци.

Напоследък живея в много лицемерна среда и ми се налага да лицемернича. Побърквам се. Даже си мисля, дали да не си кажа право куме в очи, кофти е само че ще прецакам половинката. Това ме спира вече 2г. Май няма да си кажа, но поне на вас да кажа.

Моят дом е моята крепост, не обичам много-много разни хора да идват. Каня само най-най-най близките.
НЕ обичам да домакинствам, но обичам да ми е чисто и подредено. И аз обичам да готвя,но не по задължение.

Като си дойда в СФ, много ми се ще да се повтори скорпи купона.
Отивам да спя, че шефката става в 6, и ще ми изпие сосеца утре Simple Smile

До скоро.

# 595
Не бих казала, че надушвам други скорпиони, но често се оказва, че по силата на някаква друга власт, те са около мен. Това лято в два самолета седнах точно до скорпионки - и не само, ами и в сходен етап от живота им. В такива "случайности" вярвам. Интуицията е даденост в нашия случай мисля, стига да й се доверяваме, на мен ми отне години и доста грешки, сега вече я слушам безпрекословно и карам напред с пълна газ, без страх. За домакинстването - твърдо не и аз. Готвенето - ако съм на кеф. Мъжете - падам си аз по въздухари, опитът ми е плачевен, но пак натам ме тегли. С Близнаци не се получи, за Везните не знам...  Rolling Eyes

# 596
  • Бургас
Добро утро.

# 597
  • Сливен
....
.......

И аз съм така..не че някой ми вярва, даже вече мислих, че съм се сдухала Rolling Eyes
Добро да е, утрото и денят ни Hug
Хайде на кафенцетоо, след снощния купон Whistling

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 09:30 от iva i moni

# 598
Добро утрооо! Hug
Добре се е е получил купона снощи, радвам се, че толкова прекрасници са се включили. Simple Smile Heart Eyes
iva i moni, благодаря за кафенцето и кроасанчетата!Точно на това съм в момента, любимите ми неща, ммммм! Peace
Хубава неделя, отново положителни емоции, усмивки и настроение!   bouquet

# 599
Привет дами, гледам темата се е развихрила яко Simple Smile
Желязно 6то чувство, до сега не съм се бъркала.

И аз съм така! Подсъзнанието ми вади неща, които съм регистрирала, но не съм вербализирала все още. И понеже се стремя да съм максимално рационална (нали живея с Дева 12 години  Grinning) сякаш съм започнала да саботирам интуицията си. А признавам, че това е грешка.

Не обичам да домакинствам, но не обичам и хаос, та го правя по задължение.
А как те разбирам за лицемерието...Влудява ме. Приятелката ми Скорпионка ми каза да започна да го наричам "дипломация" и живота ми ще стане по-лесен. Права излезе. Мъдрост му е майката, но нали сърце юнашко не трае...

Лек и усмихнат ден на всички! Hug
Ива и мони, мерси за закуската!

Общи условия

Активация на акаунт