Скорпионките ..прекрасни...

• 55 942
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро, скорпионки! Hug
Ама къде пак се покрихте всички?!Няма купон, няма хапка и пийка и ви няма, тъй лиии?? Stuck Out Tongue
Изпаднали сме на 2-ра страница, срамота! Sunglasses
Сервирам кафенцето и ви желая хубав и усмихнат ден!

# 601
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Мамче,благодаря за кафето .

Аз все още свиквам с мисълта да съм майка! А бе,то треперене нон стоп.Все ме връхлитат мисли,че ще се разболее дребното.
Ужаст ! И днес има хрема и аз съм супер притеснена. А ,пък е само хрема.  ooooh!
Оплаках се,благодаря за изслушването!

Хубав ден !

# 602
Добро да е   bouquet

На вас влияе ли ви времето. Ако навън е слънчево и топло аз съм в прекрасно настроение, вечно усмихната и позитивна.

Зимния сезон направо ме изсмуква. Мразя да е мрачно и студено  Crossing Arms

# 603
  • Сливен
Добро утро и от мен Simple Smile
Mam4е, мерси за кафенцето..и чашката е в любим цвят Heart Eyes
rummi_pl, как да не ми влияе ConfusedИскам да е лятоо Crazy
Sunny Sky, цял живот ще се притесняваш мила Wink уфф, ама, че те успокоих Hug Hug Hug
Много усмихнат ден ви желая Heart Eyes
http://www.vbox7.com/play:fd827c86&start=90
Подарявайте усмивки..от нашите неповторими, скорпионски Wink

# 604
Времето ми влияеше много преди, но се научих да го игнорирам. Вече ходя в дъжда без чадър, ръмежа дори не го броя за дъжд и до последно ходя боса.
И зимата ходя леко облечена. Олекна ми някакси, сякаш съм била под някаква тирания преди това.

Sunny sky, не се притеснявай за хремата. Пръскай Стеримар и ще мине.

# 605
Аз пък обичам есента, дори мрачното време...поне до скоро.
Напоследък така бързо дошлият студ ме подтиска...а всъщност не той е причината, само него обвинявам.
Става ли ви трудно, дори тежко в буквалиният смисъл на думата, когато на вашите плещи тегне отговорността да направите нещо важно и съдбоносно за вас и цялото семейство?
Предстои ни коренна промяна на живота, която до голяма степен зависи от мои резултати, та сякаш този товар ми идва в повече.
А уж сме силни...

# 606
Здравейте  Grinning
Мен пък всеки един сезон ми харесва,зареждам се позитивно....смисъл,че всеки сезон си има своите очарования.
Нали пролетно време,чакаме птиците,мирисът на падналият дъжд.Лятото веднага морето ни зове,плаж,пясък,студена бира.Есента да видиш нападалите листа от дърветата,да ги хванеш в шепа и да ги хвърлиш нагоре.Зимата да усетиш мириса на въздуха,когато наближи първият сняг...трескавато очакване на празниците.....
Изобщо...няма сезон в който да не намеря поне малко очарование...ей тези дребни неща ме зареждат.... Peace

Хайде сега в този студен дъждовен ден ви черпя с по един грог,пък който иска да си вземе по два пъти.... Joy

# 607
Ооооо, значи можело! Simple Smile
merydit, благодаря за грог-а, имам нужда, тия дни все ми е студено. Wine Glass
Sunny Sky, винаги ще те изслушаме и подкрепим."Оплаквай се" на воля ... Hug Стеримар-а е добро предложение. Peace

На вас влияе ли ви времето. Ако навън е слънчево и топло аз съм в прекрасно настроение, вечно усмихната и позитивна.
И на мен ми влияе .. донякъде.Но когато ми е слънце в душичката, никакво лошо време не може да го помрачи! Sunglasses
Предстои ни коренна промяна на живота, която до голяма степен зависи от мои резултати, та сякаш този товар ми идва в повече.
А уж сме силни...
Лейди ФиЛ, пожелавам ти много кураж, имаш пълната ми подкрепа! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 608
Здравейте !

Чета, че обсъждате сезоните.
Аз лично не харесвам зимата нищо, че съм родена тогава. Не издържам на студ и ми е сдухано, мразя да обличам много дрехи.

За домакинството съм на периоди зависи зад кое ухо ми е китката. Според настроението съм или всичко ще е изрядно или ще сме на сухари/на диета/.

Мойте приятелки ме наричат майка Тереза, защото коя какъв проблем има на мен го споделя, иска съвет/и почти винаги се оказва,че съм права със съвета/  и им олеква. Много добър слушател и психоаналитик съм/така казват те - дружките/.

При вас така ли е или нямате нерви да търпите оплаквания и психическо напрежение?

Лейди Фил, какво е това "уж сме силни"? Ние сме много силни и много борбени така, че главата горе и продължавай смело напред.  Peace
Успех и късмет от мен!

# 609
Скорпионите са признати за едни от най-стабилните приятели, по дифолт. Аз не правя изключение, отделен е въпросът какво получаваме в замяна и доколко отговаря на даденото от нас.

Лейди Фил, не, не се стряскам, много неща са ми се случили, много пъти съм тръгвала от дъното, започвала съм отначало. Вярвам, че напред ме чака само по-хубаво и вървя с вяра и усмивка.  Peace

# 610
Привет Hug
за сезоните, май обичам всички...всеки си има своя прелест Peace
за приятелите...какъв е смисъла да даваш съвети,които никой не слуша/поне при мен е така,защото това което казвам в 90% от случаите не се харесва/ и после съжаляват...
за силни...факт е,че винаги след всеки удар намирам сила да продължа напред и да не повтарям грешките Peace
иначе,не знам за вас, но аз съм доста критичен човек...щом видя или чуя нещо веднага разбирам какво не е наред и какво трябва да се направи,за да е почти идеално Thinking
също харесвам красивите и ясни неща и отношения, не обичам скрито покрито,както и грозотийте в живота...
а,вие ревниви ли сте? изпадате ли в състояния при които в нищо не виждате смисъл и сте готови да сложите край на всичко?
уфф,много писах и почти нищо смислено не казах, но настроението ми е в синхрон със времето Embarassed

# 611
  • Сливен

Хайде на по капучино Grinning
Мдам, аз се определям, като "кошче за душевни отпадъци" Laughing
Всичките ми дружки споделят, изсипват се..и им олеква..
При мен проблема е..че аз трудно(почти никога) не се разкривам, не споделям..факт е че аз нам всичко за тях, а те за мен само това, което аз желая да видят и знаят Rolling Eyes

# 612
Ммммм капучино.Благодаря, iva i moni ! Hug
Днес и тук е мрачно, студено и валежно.Но колко малко ни трябва понякога да се усмихнем и да започнем деня, заредени с положителна енергия.
Лек и усмихнат ден ви желая!

# 613
ОПлаквания търпим- всякакви. Безплатни съвети, психопрофили и анализи, определене съотношението полза- риск и т.н Laughing

...... отделен е въпросът какво получаваме в замяна и доколко отговаря на даденото от нас.
Ама недейте тъй да излагате зодията, де! КАкво е то туй- танту за кукуригу. Ние сме прекрасни, все пак Simple Smile
Лейди Hug
Мъчи ме ужасна есенна умора.

# 614
iva i moni права си за потайността, аз също никога не се разкривам пред другите и мисля, че точно това е още една хубава черта на скорпионките и никога не мрънкам.

Що се отнася до ревноста: не, не съм ревнива или по точно не го показвам.

Стиснати ли сте?
 Аз лично да, никога не харча излишни пари за глупости.

Имате ли от онзи фонд и "аз съм човек"?
 Винаги имам от скритите пари даже понякога намирам забутани, които дори не помня кога съм ги скрила.

Хайде оставям Ви да пишете, аз отивам да пийна от сутрешното кафе.
Весел дъждовен ден!

Общи условия

Активация на акаунт