Жената-Дева - 2

• 21 211
  • 455
  •   1
Отговори
# 210
Много сте изписали  Crazy
Отивам да чета   Grinning
 Hug

# 211
  • Belgium
Да не ви остави човек за няколко дни, колко сте изписали  Shocked Shocked

Ще трябва скоро нова тема да пускам май  Joy

Относно реализацията - бих казала, че за момента съм се реализирала (ех, че съм скромна  Flutter) - две висши образования, работя това, което харесвам, доволна съм от работата си и от колегите си също. Но усещам как скоро ще ми щукне да правя нещо различно - луда работа  Crazy

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 17:47 от Лу

# 212
  • София
Размислих се по въпроса за реализацията. Постигнала съм доста в мойта област, но първо не е мечтата ми, второ няма да мога да работя тази работа и да гледам детето си. Искам да се преквалифицирам, а не знам още какво ми се иска да работя. Като кандидатствах в университет ме бяха приели Актьорско майсторство и така съжалявам, че не записах ...  а тогава с гордост си мислех "По-добре инж."

# 213
  • София
Къде се изпокрихте всички Rolling Eyes

# 214
 Hug  Тука сме си. Малко релакс след работа. Детето спи. Мъжо замина за Сф.
Вие как релаксирате? Аз забелязвам, че напоследък не мога въобще да се отпусна и да си почина като хората. Нещо не ме свърта. А иначе обичам да релаксирам с чаша вино хоризонтирана на дивана пред ТВ.

# 215
Тя реализацията е нож с две остриета.
Да ви питам, можете ли да стоите на една работа докато се пенсионирате. Аз все повече се хващам, че изкарвам 5-6-7 год и после позвам да мисля че нови неща.

За протокола, на 08.09. съм. Ако искате ме включете.

Относно отношенията между хората, лично аз съм голям чешит. не понасям да ме лъжат, и да ми обещават без да изпълняват. Но пък обичам истинските хора, тези които не се крият зад лицемерни маски.

# 216
Нищо не отмива от мен стреса както водата. Обожавам да плувам в басейн и след това се чувствам като преродена. Когато се потопя във водата всичко изчезва. Прекрасно усещане! По настоящем, по обстоятелствени причини, релаксирам само под душа. Единственото място, където мога да намеря уединение. Ако разбира се, съм се сетила да заключа банята. В противен случай малчо и мъжо нахълтват и там. Голяма напаст са.

# 217
Добро утро, хубав ден ви желая.

# 218
И аз мисля, че за нас девите е жизнено необходимо да имаме своите мигове на уединение, иначе не можем да се заредим.
Рядко ми се случва да ходя на басейн, но там действително е най-пълният релакс. Друго, което ме зарежда и се старая да го правя често, са минутите на велоергометъра, за нас девите поддръжката е задължителна част от живота.

Относно реализацията: за съжаление аз никога не съм била сред най-амбициозните, имам магистратура, но ако сега бях на 18 г щях да уча не в област икономика, а психология. Много ме е яд, защото човек с моите дадености, ако беше по-упорит и не се сломяваше от дребните неща, сега можеше да е нещо много различно.
 Не знам вие как сте, но аз винаги страшно съм се влияели от хорското мнение, кой какво ще каже, какво мисли за мен. В същото време сме толкова проницателни, че винаги сме наясно какво хората мислят и говорят за нас.

# 219
добро утро  Grinning
аз лелаксирам като гледам хубав филм - всъщност много това да релаксирам ми е любимо занимание
естествено и аз обичам водата , да се излегна край басейн е удоволствие за мен

# 220
И аз много се влияя от хорското мнение. Макар че се правя, че не ми пука, много се засягам от коментари по мой адрес. Като че ли има значение какво мисли съседката, която се изживява като чалга-звезда, за моя външен вид  Sunglasses Девишка работа

# 221
Телевизор и  нещо за майсторене с  ръцете  е единият вариант, другият е среща с приятелки на по кафе или друго . С някои , които по не ги мързи обичаме и разходките сред природата.Лошото в момента е, че приятелките ми са далече и тук в София все още нямам такива . В смисъл не да нищим клюки, а ей така просто да си побъбрим за децата,мъжете, манджите, домакинството и нещата от живота. Cry

# 222
И аз, и аз!
После ще пиша, сега нямам време, ама съм в клуба. Crazy

# 223
Живея сама със синът си 10 месеца в годината Tired
Понякога имам неистова нужда от възрастни хора около мен.Споделих вече,че не съм от най - общителните на работното си място,а заради сложния ми нрав имам ограничен брой приятелки,с които ми е приятно . Та аз релаксирам когато се събера с вярни дружки на сладка клюка (обикновенно обсъждаме мъжовете -бивши ,настоящи, и бъдещи)
През делничните дни се пристрастявам към сериалите .Харесва ми да седна вечер пред ТВ-то и да се потопя в някакъв измислен свят за 45 мин.
Иначе много обичам разходки.Обичам и пътуванията.Обожавам да вървя пеша-лежерно и спокойно във свеж ден.Когато вървя или пътувам сама потъвам в разни мои си мисли( даже понякога се улавям,че си мрънкам нещо под носа Blush)
Имам и "хоби" когато ме сполети музата пиша ..разни неща...С  една приятелка си имаме блог.ако искате да прочетете
http://novatema.blogspot.com/   моите неща са в жълтиникаво Blush

# 224
привет и от мен  Hug
За релаксация имам няколко неща, малко странно, но много ме успокоява да си махам космите по краката с пинсетка  Crazy или пък да си почиствам лицето, също и да готвя, ама такааа, в смисъл да се развихря и да импровизирам. Друго - да си разхождам кучето, през уикендите ходим на разходки извън града, а по някога и на планина.
Също добре ми действа и шопинга - но държа да съм сама и да имам време да се шматкам колкото си искам. Също и да пием биричка с мойта приятелка и да си бъбрим. Виждаме се рядко и направо си е удоволствие като се видим - пада ми всичко насъбрано на плещите. нали казват, че хората по света ходят на психоаналитик, а тук в БГ си имаме приятелки  ooooh!
За хорското мнение....по скоро ме интересува, но не съм вманиячена. Ако на някой мнението му е лошо за мен ми е все тая, но искам да знам. В повечето случаи усещам хората какво мислят, дори без да ми го казват. Иначе имам свои стил на живот и той си е мой личен, ако на някой не му харесва, това не е мой проблем. Но все пак си е друго, като получавам комплименти - много добре ми действат на самочувствието  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт