Жената-Дева - 2

• 21 208
  • 455
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Ardea alba ,много интересни размишления,хареса ми това което прочетох!
Относно релакса,много обичам да се разхождам и да пътувам,но най-релаксиращото за мен е да се отпусна на пясъка и да гледам морето.

# 226
Имам и "хоби" когато ме сполети музата пиша ..разни неща...С  една приятелка си имаме блог.ако искате да прочетете
http://novatema.blogspot.com/   моите неща са в жълтиникаво Blush

Хубав Блог! Разплака ме и ме разсмя на финала! Поздрави!
И аз умирам за морето. Пролетта, преди да са дошли туристите, когато слънцето напича, обичам да ходя на плажа и да лежа на пясъка, да слушам гларусите и морето и да се топля под слънчевите лъчи. Много зареждащо е!

# 227
Герганче, рамечтах се.... една от най-големите ми мечти е да живея до морето. Надявам се, че ще се сбъдне, макар за момента да не правя нищо по въпроса.

# 228
Ей,момичета,мерси...за похвалата:)

И аз обичам морето,но някак си го предпочитам октомври,когато туристите са си отишли...Макар ,че рядко ми се е случвало да съм на крайбрежието есента,но все пак предпочитам.Аз и планината най -много я обичам есента.Когато целите масиви от дървета са боядисани в жълто,червено,кафяво,тук -таме зелено.Тогава има една особена мъгла,а  слънцето прозира през нея...Времето е хладно,но свежо и приятно.Мирише на пушек,особено в планинските селца.Ей тогава как обичам да се разхождам и да се любувам на природата.Аз по принцип си обожавам есента де.Тя ми е любимият сезон.Влезе ли септември,та чак до декември се чувствам щастлива,окрилена,усещам някакъв трепет.Знам ли май си правя асоциации от детството.Първият учебен ден.Предстоящите празници....шантава работа.
Пролетта също ми допада-Харесвам я,понеже всичко се пробужда,топло,приятно,весело,свежо е...
Обаче като се сетя,че идва лятото ме наляга страшна мъка.Хич,ама хич не издържам на жеги.Алергична съм към слънце,На плажа трябва да съм с тениска,че съм предразположена към разни гадни болести Sick...Има комари,гъсеници,мухи...Прашно,потно,тежко,задушно време е лятото.Единствено мога да дишам на балкана.Сред борова гора...Обаче от де време и пари три месеца да се заточа на планина.А на планината най-добре се релаксира,според мен....

# 229
Така като се замисля, и на мен любимия ми сезон е есента. И това най-вече заради цветовете на дърветата!
me4ekle4e, идвай тука на гости да релаксираме!

# 230
По някога си мисля,че любимият сезон зависи от това ,в кой период на годината е роден човек.
Тъй,като ние сме родени в края на лятото и началото на есента е логично да обичаме времето,когато озряват плодовете и пожълтяват листата.
 ДЕВИ,как препочитате да почивате?На хотел,на палатка/каравана,на бунгало ,или в квартира? В шумен ,модерен ,лъскав  морски/планински курорт  или на тихо  ,спокойно,китно крайбрежно/планинско селце с най-вкусната риба цаца/шкеме в околността?
Аз медудругото се падам по селсият туризъм.На море винаги сме ходели на палатка или на бунгала.
Сега препочитам удобството на непретенциозно хотелче или къща за гости,но в тих курортен градец.

# 231
аз предпочитам по спокойни местенца. Две лета вече ходим на палатка, но то е и по друга причина - имаме куче и трудно бихме намерили хотел и за него, пък и ще ни излезе много скъпо. От 2 години ходим на море в Гърция - в повечето случаи на палатка. Изкарваме си супер - едни от най релаксиращите дни....за последен път ходихме на море в БГ на къмпинг Арапя - да кажа, че въобще не ми хареса. Много мръсно, много претъпкано, аи ни обраха колата....Та за сега - само в Гърция.
Аз обожавам лятото - това е идеалното време за мен. Обожавам да е жега, обожавам да се пържа на плажа, да се разхождам по ефирни дрешки. Влияе ми много добре на тонуса и на сжалянето на килограми. Искаааам да е лято  Hug

# 232
Тази есен бяхме в един много хубав хотел в Чепеларе. Спа, басейн, сауна, хубава стая. Вкусна храна. Градчето - тихо и спокойно, нищо не се случва в него. Обиколихме някои забележителности наоколо. Пълна почивка!
На палатка съм ходила като тийнейджър, не съм вече за такива преживявания. Обичам конфорта и глезотийките.

# 233
  • Русе
Аз обожавам лятото - това е идеалното време за мен. Обожавам да е жега, обожавам да се пържа на плажа, да се разхождам по ефирни дрешки. Влияе ми много добре на тонуса и на сжалянето на килограми. Искаааам да е лято  Hug
това все едно аз съм го писала Grinning
В последно време обичам да ходя на по-луксозни курорти с разни удобства и глезотии,но искам на плажа  да ми е спокойно и непретъпкано. Ходила съм и на много по-тихи,спокойни и непретенциозни места и винаги съм изкарвала добре.

# 234
За миг се уплаших ,че са ни заключили Девешкото царство,а то само ни били преместили Laughing

# 235
Ехеее, къде ни пратиха Wink

# 236
явно сме много бъбриви  Crazy

# 237
И сегааа,наказани ли трябва да се чувстваме или поощрени Thinking

# 238
аз даже не наех, че има такъв подфорум  Rolling Eyes
на  палатка не съм била.
ако е почивка, предпочитам луксозен хотел.
ако е екскурзия, хотела е без голямо значение,но задължително всичко трябва да е много чисто.
септември е най-прекрасния месец и го обожавам  Heart Eyes

gergan4eto.d дай моля те инфо за хотела.

п.п. за свети валентин, нещо изненади за мъжете да сте мислили?

# 239
Дано приемате нови! По принцип не влизам в отчени, но след като преместиха една моя любима темичка тук, надникнах.

Общи условия

Активация на акаунт