ЯМБОЛ В ТРАУР! Поклон пред паметта на загиналите!

• 26 166
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Момичета извинявам се че нахлувам в темичката ви, но може ли да ми препоръчате добър педиатър в Ямбол.Чувам положителни мнения за д-р Белчева но не мога да открия нейни координати.Благодаря ви предварително!  bouquet

# 241
  • Пазарджик
Извинявайте,че нахлувам в темата ви!
Искам да изкажа най искренни съболезнования на семействата,които загубиха своите близки.
ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА ИМ ПАМЕТ Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
И бързо възтановяване на всички пострадали! Hug

# 242
IveLLina ,аз не съм я чувала,не зная. Simple Smile

@teya ,нищо не чух снощи.В колко часа беше тоя концерт?

Лилянче,вие сега сте долу,така ли?

Днес голям дъжд ме валя в центъра. Мъжо ми се скара дето не му се обадих да дойде с колата. LaughingИ страшни гръмотевици,ужас! #CrazyЧаках,чаках под едно дърво,ама нямах време че бързах за едно място и накрая "боса по асвалта" Joy JoyНаправо капех като се прибрах. Утре ако не се появя,да знаете че съм болна. ooooh!Вече съм схваната дори цялата и леко се чувствам зле,ама съм дебела глава,нека ми Mr. Green

# 243
То май пак се е намрачило и ще вали. Де да го знам тоя концерт снощи - май започна към 5:30 и до вечерта към 9-9:30 беше. Дано днес да няма Simple Smile
Иначе на Горан Брегович на центъра ли ще е знаете ли-като се сетя миналата година какъв ужас беше на големия концерт -едни цигани до мен се бяха накачили на едни високи пилони над фонтаните  и се люлееха като маймуни newsm78
Не че с тоя голям корем ще издържа да гледам нещо ама......

# 244
То май пак се е намрачило и ще вали. Де да го знам тоя концерт снощи - май започна към 5:30 и до вечерта към 9-9:30 беше. Дано днес да няма Simple Smile
Иначе на Горан Брегович на центъра ли ще е знаете ли-като се сетя миналата година какъв ужас беше на големия концерт -едни цигани до мен се бяха накачили на едни високи пилони над фонтаните  и се люлееха като маймуни newsm78
Не че с тоя голям корем ще издържа да гледам нещо ама......

То няма и как да има днес,в тоя дъжд... LaughingКога ще е тоя концерт,аз не съм чула?

Ти за кога си определена да раждаш? Wink
Аз познах. Много ми е зле и лежа.Добре че заваля,та малката не ме замъкна из детските площадки,че едва си стоя на краката. CrazyДано утре да съм по-добре!

# 245
а цТуга ве - аааааааааааааааа добАр ден, те ви го Вожда  bowuu у целия блясък на флората и фауната и прочее неща които не разбирам Simple Smile
тъййй, верно видяхме се в детската пълна лудница / демек дом / с Лиляна и Краси - е кажете ми се'а не е ли срам нашите лапета да са събират толко бръже - па ние една бира да не моем изпи - демек среща нали
на форума, а кажете кво става с вас , аз обещавам да влизам вече по редовно и ше организираме едно среща на Китайския / Краси знам знам - мразиш ме вече   bouquet / ма ми е домъчняло за прасешко в сос   chef
или айде - у ностоса да пердашим пици
или де вика един гларус - цици има по целия плаж - пици има само при нас  hahaha hahaha hahaha

# 246
а кажете кво става с вас , аз обещавам да влизам вече по редовно и ше организираме едно среща на Китайския / Краси знам знам - мразиш ме вече    bouquet / ма ми е домъчняло за прасешко в сос   chef
или айде - у ностоса да пердашим пици
или де вика един гларус - цици има по целия плаж - пици има само при нас  hahaha hahaha hahaha
Ооооооооооооо,кой се е появил! Whistling
Вожде,няма никви проблеми!Аз бира мога да пия и в Китайския. Mr. Green
Само кажете кога. Wink

# 247
Краси днес е концерта на брегович, но предполага че ще еголяма лудница.
Вчера един познат каза, че е видял Миро от Каризма на центъра и реших че може би снощи ще пее,  но не. Може да е дошъл на гости на Галка само Laughing
Пък моя термин е чаааааааааак август  Tired

# 248
Вчера един познат каза, че е видял Миро от Каризма на центъра и реших че може би снощи ще пее,  но не. Може да е дошъл на гости на Галка само Laughing
Вечерта ли?Мъжо ще е на работа,но аз ще отида.
А на Миро съм му голям фен аз. Laughing

# 249
Да от 8 вечерта е Rolling Eyes

# 250
# 251

Какво е термин ? и защо август  Joy
се'а сериозно, май и ние след малко ше ходим на Брегович да слушаме сръПска цугания  Joy
айде, кога ще правим среща - аз предлагам да е на Ностос на лятната градинка ... ммммм делишъсссссс май прешъсссссссс

# 252
Ааа, пял е Миро, пял е, за Новото време, но не на площада Wink

# 253
айде, кога ще правим среща - аз предлагам да е на Ностос на лятната градинка ... ммммм делишъсссссс май прешъсссссссс
Казвайте де.Нямам претенции,само да е скоро. Laughing
Иначе се радвам че предлагате Ностоса,не че нямаше да дойда и на Китайски,ама... Laughing

Ееееееееее,изтървала съм Миро,значи Mr. Green
А за Брегович,сега се прибираме с малката от детската площадка да хапнем и ще отиваме и ние.Тя колко ли ще издържи де!Пита ме кой е тоя,пуснах и три негови песни и вика "Не го харесвам как пее,но ми се ходи на концерта заради шоуто" Joy Joy
Айде стига съм писала,че ще закъснеем. Whistling

# 254
  • Монреал
Краси, ще чакаме отзиви. Ние се отказахме да ходим, като прочетохме, че цялата улица Преслав ще е затворена за коли, а пеш с децата не става. Пък и те няма да издържат и 5 мин. на едно място.
За среща сме навити като св. опашчици без значение къде.  Mr. Green Подозирам, че докато се организираме, ще ми махнат сливиците и ще се възстановя за хапка и пийка. Което ще рече след около 2 седмици долу горе.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт