Септември '09 - 6

• 12 371
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Аха, ок. Защото ми се стори, че успоредно се правят необходимите прегледи и изследвания и на двете места. Явно не съм разбрала  Simple Smile

# 136
 Здравейте и от мен. Hug Пишете ли пишете, не мога да ви насмогна, а само един ден съм пропуснала да посетя форума  Joy
 Моите шефове са много точни, а най-хубавото е, че шефката с която сме заедно по цял ден се оказа, че е също бременна, с 2 седмици по-малка от мен. Лелее, ей това ако не е късмет не знам. Все едно сме се наговорили.
 На мен взе по по-малко да ми се гади, при мен единственото нещо, което ме спасява е храната. Хапна ли ми минава, иначе не.  newsm64  261uu  261uu  261uu 
 Мами, подути ли са ви коремчетата? Аз имам чувството, че моя е някак изкуствено надут, а никога не съм имала корем. Да е живот и здраве със сигурност скоро няма да спадне  newsm44 newsm44 newsm68
 Хубав ден на всички ни  Laughing

# 137
И моят корем е надут Sad ама явно ще трябва да свиквам Laughing ако върви с това темпо....не знам....
А иначе колегите ми са разбрани, и аз си помислих, че ако изляза в майчинство, ще им спестя една заплата Simple Smile

# 138
Пивет и от мен! GrinningПрепоръчвам на всички,които чустват зарната си напрегнати да използват-GARMASTAN-страшно ми помага Praynig
Знае ли някоя от вас,какви иследвания се правят и какви не, когато си с близнаци?Питам понеже,докторката ми каза,че няма смисал от иследване за Даун,а да отида само на фетална морфология? newsm78

Ps.Относно гаденето-аз пия вода с лимон и ми помага! Wink

# 139
За сутрешно гадене- препечена филийка рано сутрин, преди всичко друго.

# 140
момичета,аз и спървата бременност и сега ходя с направление от ЛК, ГЕНЕКОЛОГА МИ Е СЪЩИЯТ ОТ ПЪРВАТА БРЕМЕННОСТ,НО ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗРАЖДА В БОЛНИЦАТА,С ПЪРВАТА БРЕМЕННОСТ ПЛАТИХ НА РЪКА НА ДОКТОР,А СЕГА ЩЕ ТРЯБВА ДА РЕША КАКВО ДА ПРАВЯ,ЩЕ ТРЯБВА И НА ЧАСТНО ДА ХОДЯ

# 141
  • Видин
Елисавета, защо и на частно? Аз си ходя само по ЗК и нямам проблеми и с първата бременност бях така. Както и при теб моя доктор не можеше да изражда в болницата и аз си отидох при този който е на смяна. Е при мен по-различното е че познавам почти всички лекари във Видин и те ме познават и може би и от това зависи отношението им.
Мимче, нямам представа какви изследвания, но не мисля че са по различни от едноплодова бремнност.
Айде сега и аз да питам. И със втората бременност ли се правят всички изследвания като с първата, по специално питам специално за венерическите болести Rolling Eyes, ама имам предвид всички възможни венерически болести!

# 142
  • София
Мимче ако под изследвания за Даун имаш предвид БХС - да и аз знам, че не се правят за близнаци защото дават завишени рискове. От друга страна са два плода и не се знае за кое от двете би се отнесло.

# 143
Момичета,

Мисли ли ли сте за замразяване на стволови клетки? Чета в нета, че от 2005 г. вече има такава възможност в България. Споделете мнение! Какви са цените ? Четох във форума, че някой са скептични, че проблема не бил дали ще замразиш, а после как ще ги размразят и дали ще помогнат. По БТВ даваха репортаж събота и неделя за семейства, които правят второ дете и вземат стволови клетки за да помогнат на първото си дете и това в България. По принцип пише, че стволовите клетки могат да помогнат и на родители и други членове от семейството. Знам, че определено е много ценно, но до каква степен в България се прави това успешно? Например ми е интересно дали могат от нашият град да транспортират толкова бързо клетките до София за да ги съхранят?
Моля ако някой има инфо да пише. Знам, че е рано, но си мисля, че е важно да имам позиция по въпроса.

# 144
  • София; Дружбето
Сънито и аз съм като теб. Аз ходя в Шейново, защото предишната ми гинеколожка, която работеше по ЗК се отказа и мина на частно само и ми е на супер неудобно место. След нея не намерих гинеколог, който да работи по ЗК и да си върши съвестно работата Rolling Eyes А като ида в Шейново знам че си плащам и хората си вършат работата. Ако някой ми препоръча свестен лекат близо до Дружба да свирка докато е време Mr. Green
Изследванията мисля, че са същите. То от едната до другата бременност не се знае майката кви ги е вършила Laughing Те и за яслата ми пускаха за васерман, какво да говорим за бременността.

# 145
Gala79, доколкото съм запозната (от ровичкане в нета) процедурата струва около 3000 лв. Пак доколкото знам, здравното заведение, където раждаш трябва да предлага услугата, т.е. не на всякъде могат да ти вземат клетки.

# 146
бебешоци,  и моето коремче е ...... ooooh!. Миналия път ми пролича в 6-ия, сега мисля, че до месец ще купувам специални дрехи.
На мен ми е много меланхолично, криво, всичко ме дразни, нищо не ми се прави, не знам какво ми се яде  Crossing Arms. Аз съм си при същия док, който е към ЗК. Винаги зависи от лекаря наистина. Като е човек е човек и нищо не може да го промени. Хубав ден на всички. Аз, ако имам сили, ще се замъкна под душа Laughing

# 147
Цвети, точно това имам предвид, няма значение частно или по здравна каса за мен, и то не защото ги печатам парите или нещо подобно - напротив, и при мен липсват Mr. Green, но просто зависи от лекаря. Сега като не съм намерила лекар по ЗК, какво да направя, ще си ходя където мога, в края на краищата става въпрос за нещо толкова важно.
И аз съм засега в Дружба, ама май няма да е така до след известно време  Laughing Въобще не ги знам тука лекарите, нямам представа.... Simple Smile

За стволовите клетки не знам...и аз го гледах това предаване....но просто не съм се интересувала достатъчно, иначе ми е интересен въпроса.

# 148
Gala79 Точно след предаванията събота и неделя и ние се запитахме за тези стволови клетки. На един познат на мъжа ми им се роди бебе миналата пролет и те замразяваха стволови клетки, само за справка те са от Пловдив. Ние ще се поинтересуваме и ще поговорим с тях при първа възможност. Като разбера нещо повече ще пиша.

# 149
Здравейте, момичета Hug
За съжаление ще напусна веселата ви компания Cry В петък направих спонтанен аборт. Оказа се, че плодният сак е празен и всичко приключи. Казаха ми, че най-вероятната причина е грипа, който изкарах още преди да разбера, че съм бременна.
Пожелавам ви леко бременеене и всички да гушнете здрави бебчета през септември Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт