Септември '09 - 6

• 12 357
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Току що си записах час за женска консултация в Токуда при доктор Илиев за 21 февруари - Дано не е много късно  нали ще съм в 8 седмица. Ако някой знае нещо повече за този доктор Д-р Данаил Илиев моля споделете
здравей.Този док.е от Шейново.Там минаваше на визитация в патологична бременност заедно с Велев(беше му дясна ръка).Много млад и симпатичен док.,всички ходят при него,защото е много красив.Много си разбира от работата.Недоволни от него не съм срещала още.Аз нямам лично впечатление,но лежах 2 пъти в Шейново и знам.
Няма да съжаляваш за избора си

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 11:27 от `Деси`

# 226
Много ама Много ти благодаря `Деси`  за това което ми написа - сега нали нямам много работа и само седя и рефрешвам форума за мнения. По горе казах че не ми се говори и ми е по лесно като си го пиша така че до 6,3 ще съм тук ако на някой ме се говори - насреща съм

# 227
  • Видин
Здравейте от нас Hug
Марти попринцип си спи добре, буди се по 1 път и то само като му кажа нещо и той заспива. Спи си в креватчето от както се е родил, освен когато е на гости при бабите си или сме на вилата. Дано и второто да е толкова добро.
За пола, ние Марти видяхме че е момче, когато бях към 20 г.с.
Е май това е за сега

# 228
Да направя запис, че да не ме забравите. При мен нищо интересно. Хубав ден на всички  bouquet...

# 229
 Аз само да напиша за капките за нос, Ксилометазолин и Коларгол мога да ти препоръчам elisaveta.Няма лентичка и незнам на колко сте годинки, но ако често има сополи може би трябва да направиш микробиологично изследване.
 Petyascorpion за Нео ринактива не съм много съгласна,че са безвредни, кортикостероиден е препарата, а нещо което не се дава на деца под 6 год. не бих препоръчала и на бременни.Но всеки си преценява сам.

# 230
  • София
Здравейте, момичета Hug.Да ви се оплача вчера лекарят ми ,ми даде направление за болница,защото кафявото течение не ми спира вече от седмица ThinkingА на всичкото отгоре почна и да ме боли ниско долу.Абе ужас.Може би ще трябва да отида newsm78
И исках да попитам,някой имал ли е такова течение през бременността? newsm51Благодаря предварително и лек ден на всички.

Здрасти slanceto.com !!!
Аз имах подобен проблем наскоро леко кафеникаво течение и болки,но не силни, ниско долу. Полежах в болницата 4 дни. Дадоха ми да пия утрогестан една седмица и 3 инжекции прегнил , по една всеки петък .Сега всичко е наред....Надявам се и при теб всичко да е ОК Hug.Не се притеснявай понякога се случвало. Докторката ми каза ,че не се вижда отлепване при мен и най-вероятно е от стреса,защото аз в сесия.  bouquet

# 231
nilata аз бях пристрастена към ксилометазолина и дори получих кървене от носа  заради него - и трябваше да си капвам през две минути от него - сигурно си права че неоринактива не е добър за малки деца , но тъй като моята лекарка ми каза че мога да си капвам по някога от тях и с тях не нужно да си изливам цялата опаковка за да усетя подобрение и знам  че ми помагат. Разбира се си права че всеки трябва сам да преценява

# 232
  • Габрово
Petyascorpion, дано си права и наистина помогнат тези капки, че положението е отчайващо. Аз и предната бременност бях така и капах доста продължително кортикостероидни капки, пък нищо му няма на детето. Моят доктор също е на мнение, че капките няма как да навредят на плода и ми каза да си взема каквито поискам.
Между впрочем вчера се правих на отворена и му развивах теории защо се колебая за БХС и той много се ядоса, че съм вярвала на интернет, а не на него и каза ако мисля винаги така да му противореча и да му нямам доверие по-добре да си търся друг доктор. В крайна сметка успя доста разпалено да ме убеди, че това е важно изследване и щяло да бъде добре ако ЗК го поема и така всички да са длъжни да го правят.

Май много съм лесна за манипулиране  Blush

# 233
Здравейте Simple Smile
Весела, съжалявам Hug
Мене ме докопа вирус Sad Във вторник вечерта като ми стана зле, изкарах кошмарна нощ - повръщане и разстройство. Първо реших, че е от бременността, защото и температурата ми не е много висока - 37,10. В сряда успях с триста зора с мъжа ми да се завлека до лекарката и тя каза, че е вирус Sad Откъде съм го хванала като около мене няма болни?! Сигурно е от гадния транспорт, с който пътувам до работа и обратно...Поне бебчето беше добре, видях го. Днес съм малко по-добре, но пак ми е лошо и ще лягам. Дано нищо не му стане на малкото от тоя вирус Praynig
Поздрави на всички.

# 234
Здравейте, върнах се от доктора,все още не сме на антибиотици,само червено леко гърло,сироп и капки за нос,ако до понеделник сме все така ,пак на доктор и изследвания ще му направят,че докито се съмнява да не е от сливиците,че синът ми е с леко болни сливици и не се наканих да видим дали са за вадене ,нещо ме е страх,а и тази зима не ми е правил ангини, слава богу,синът ми е на почти 5 год.сега ще поработя малко

# 235
  • където има любов
Valkata 78ние вкъщи много успешно лекуваме хрема с прополис.Мъжа ми става много зле,от хрема,направо го събаря на легло.
така ,че правя следното:5 капки клеева тинктура,продава се в аптеките,разтворена в 10 мл.физиологичен разтвор.капеш на 2-3 часа по 2 капки в ноздра.На следващия ден си пушка.Безвредно е!

# 236
Привет и от мен,приспах малкия и сега мога да се включа и аз Simple Smile
Добре дошли на новите мами! Hug
Petya аз съшто ходя в Токуда,при Ефтимова-мн съм доволна! Peace,а за Илиев съм чувала само хубави нешта!
Valkata браво за пишлето JoyТолкова рано!!!
Eden знам само,че сиропа на Hipp е хранителна добавка.
Ps:Знаете ли каде правят фетална морфология,колко струва и колко по рано трябва да си запишеш час,че съм чувала,че било лудница по тия кабинети?!!! newsm78

# 237
защо като поставих линийката за възраст ми изчезна линийката за бременност,помогнете ми моля ви

# 238
  • София
Valkata 78 Честито ти и от мен момченце !!!
Супер, много готино ,че няма да ти е срамежливко щом толкова рано се е показал...

# 239
  • София
Здравейте, мамчета!

Аз чак преди малко се довлякох до офиса, голямо търчане беше по болници. От сутринта съм се заредила при моята лекарка, ходих преди това да давам кръв и урина. Голямо чакане беше.
После пък ме гледаха на какви ли не ехографи, вагинален, коремен, пълна програма. И влагалищен секрет ми взеха, че имам някакво течение, а понеже си имам и раничка, и цитонамазка ми правиха.
Иначе моят бебешор за 2 седмици е порастнал страшно много Heart Eyes Предният път изоставаше с пет дни, а сега се оказа, че ги е наваксал, а е и 6 дни напред Rolling Eyes Много беше смешно, мериха му всякакви костички, гледаха му нослето, а накрая като се опита лекарката да му измери гънката на врата беше голяма криеница. То само си играе и се преобръща, ама не се обръща с гръб, голямо дебнене го дебнахме. Ходих после на пожар и до Майчин дом да дам кръв за БХС, че нали трябва същия ден да е. Абе голямо точене на кръв беше.

Добре дошли на новите мами и честото на Валката за "пъпната връв" Wink

Общи условия

Активация на акаунт