Септември '09 - 6

• 12 375
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
  • До хладилника, който обичам
весела, много съжалявам.
Надявам се всичко да се оправи и в близко бъдеще да имаш положителен тест и хубава бременност.

# 151
Niya , първото ми раждане е секцио,и второто ще бъде,ако отида без доктор да раждам никой няма да ми обърне внимание,при първото, личният гинеколог ме прати с документи за секцио и аз имах близка акушерка и тя говори с доктора там и му платих на ръка,сега я няма акушерката,незнам,едно секцио е около 500 лв,иначе ще отида във Варна ,че ми е близо и ще си платя за да съм спокойна че ще ми обърнат внимание и на бебето също.Всъщност незнам,уж има още време, а хоп живот и здраве ще мине бързо.Тръгвам си момичета,свърших работа,спокойна вечер на всички

# 152
  • Испания и Стара Загора
vesela_ps много съжалявам за това,което ти се е случило.Силно те Hug и ти пожелавам скоро да се похвалиш с нова бременност. Praynig
Аз от 2-3 дни не см писала,само ви чета.Утре съм на консултация при АГ,а в понеделник съм на ехограф.
Лека вечер на всички.Утре пак ще пиша. Hug

# 153
  • София; Дружбето
Весела, много съжалявам Sad Надявам се скоро да се похвалиш отново с две чертички
При мен гаденето се завърна въпреки Дегана. Като хлебарките съм, свиквам след няколко приема към препарата Crazy

# 154
Весела, много съжалявам  Hug

На мен онази седмица ми казаха,че имам раничка на шийката на матката-бях отишла на частен преглед за диагностициране на бременността и доктора ме пита дали ще имам нещо против да ме прегледа. Казах не и ей на.На ЖК още не съм записана, чакат да стане 12 седмица и тогава. Много ми е притеснено, цитонамазка още не съм правила. Последната правих май-юни месец, явно след това се е появила. Сега само това ми е в главата  Tired

# 155
Здравейте и от мен!!!

Весела, много съжалявам, но не се отчайвай. Скоро пак ще се похвалиш с две чертички и с една хубава  и лека бременност.

Моята лекарка работи и на частно и по ЗК. Аз си ходя по ЗК и съм много доволна. Вика ми "детенце".  Blush
Но пък ми харесва като се обръща към мене така. Много е внимателна. Не са ми правили цитонамазка и секрет, ама на 18.02 като отида ще я питам и за ФМ ще я питам. Тя ще ми каже де предполагам.

Що се отнася до стволовите клетки. Според мен е хубаво да се замразят такива, защото човек никога не знае какво го очаква. Особено ако в семейството има някаква фамилна обремененост като моята анемия например.
Аз лично смятам да говоря с хематоложката си и да я питам да ли ще стане или не.

Чао за сега!!!
 Hug Hug Hug

# 156
Здравейте на всички мами!

Досега нямах проблеми с гадене, камоли с повръщане, но от скоро започна да ми се гади от някои миризми..... За запичането мам мнооого изпитан метод - грейпфрути. Действат до 30 мин след приемане:) Аз също съм 3 килограма отгоре, да же се радвам че мога да си ям каквото си искам. От моята лекарка по ЗК съм страшно доволна, но не е във Варна и нямам възможност да ходя често при нея... за това трябва да си намеря някоя тук... Някой ако може да ми предложи ще съм ви страшно благодарна!!!! 

Лека вечер на всички мами!!!

# 157
Здравейте на всички мами!

Досега нямах проблеми с гадене, камоли с повръщане, но от скоро започна да ми се гади от някои миризми..... За запичането имам мнооого изпитан метод - грейпфрути. Действат до 30 мин след приемане:) Аз също съм 3 килограма отгоре, даже се радвам че мога да си ям каквото си искам. От моята лекарка по ЗК съм страшно доволна, но не е във Варна и нямам възможност да ходя често при нея... за това трябва да си намеря някоя тук... Някой ако може да ми предложи ще съм ви страшно благодарна!!!! 

Лека вечер на всички мами!!!

Бебешондел, аз съм от Варна и ходя при Петинка Цветкова. Много е внимателна и всичко винаги обяснява. Лично аз съм много доволна. Работи по ЗК. Ако желаеш мога да ти дам телефони и работно време с адреси. Само кажи дали искаш. Може даже да се срещнем лично, ако желаеш и да отидем двете. За мен няма да е проблем. Ако искаш пиши ми.

Лека вечер на всички!!!

Hug Hug Hug

# 158
Здравейте на всички!
vesela_ps много съжалявам за случилото дано всичко с теб е наред и мине естествено без лекарска намеса Hug Hug

Някой намери ли актуалните цени за извличане и съхраняване на стволови клетки? Преди време когато се рових усилено за това бяха м/у 3000 и 4000 за 20 години съхранение но сега не мога да намеря цени newsm78 ако някой намери моля да пусне линк  bouquet мерси

Намерих си цени вече се плащало за всяка година Money Money
ето http://www.1agb.com/news.php?id=13

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 21:48 от ladysunny

# 159
vesela_ps много съжалявам и те  Hug
  На мен  все още не ми се гади, нямам никакви оплаквания, чак си е за притеснение, но има време.
 Стана въпрос за работодателите, моите не знам как ще реагират, от едно майчинство направо на друго.Колежката, която ме замества ме чакаше с нетърпение това лято да се върна на работа и ще е супер разочарована  Tired.
 Доктора,при който исках да си направя ФМ пък не искал да я прави преди 20г.с., а исках 12 г.с., ама ще го принудя някак си, че в областта май няма друг  Thinking
 За стволовите клетки съм си мислела ама много пара се иска, иначе имам познати които са оставили за съхранение.
 Тези дни чета за тази диагноза "кухо яйце" и се оказа, че много често се случва.При първата ми бременност въобще не бях и чувала за такова нещо  Shocked, дори маята най -добра приятелка вчера направи аборт по същата причина, а пък така се радвахме,че ще раждаме в един и същи месец, а то какво стана.
 Хайде да не ви натоварвам с тези неща, пожелавам на всички ни една прекрасна бременност и здрави дечица на есен.

# 160
 vesela_ps ,наистина съчувствам за ситуацията.Голяма прегръдка от мен Hug
Момичета,в тия дни нещо не се чувствам много в кондиция-нещо ме товари едно такова странно настроение,даже не е за споделяне BlushЧета ви обаче редовно Peace
Пожелавам лека вечер на всички.

# 161
Весела много съжелявам и аз! Hug Важното е да има вярата и куража и отново ще стане чудото!
Момичета да ви се оплача, прихванах от дъщеря си, защото беше болна цяла седмица и ми се отключи синузитът, двама доктора ми казаха, че трябва да пия антибиотик, много се притеснявам, някоя от вас пила ли е антибиотик в толкова малко седмици, нали все пак първите три месеца е най -важно да не пиеш лекарства. Много съм притеснена, моля дайте ми съвет, защото пък синузитът не е шега работа, утре ще ходя при още един лекар - хомеопат и ще видим какво ще стане! Стискайте палци! Лека нощ! Hug

# 162
toni84, какъв антибиотик ти изписаха? Една моя позната докторка, на която изцяло вярвам ми каза, че има антибиотици, които могат да се пият по време на бременност.. В това тя беше 1000% сигурна.

# 163
  • София
Добро утро и от мен!

vesela_ps, съжалявам мила за това, което ти се е случило Hug Пожелавам ти скоро пак да си в редиците на бременните момичета!

Atrakcia, недей да се притесляваш за раничката предварително, само се натоварваш Hug Ще наравиш цитонамазка, ще ти кажат хората дали има нещо притеснително. Аз самата имам раничка от 4 години поне, всички досега са ми казвали да изчакам да родя и тогава да я третирам. Е, скоро и това ще стане, надявам се Laughing Така че не бързай да се панираш, може и да не е сериозно положението.

toni84, и аз знам, че може някои антибиотици да се пият, но все пак имайте малко вяра в горките ни доктори, не са толкова безотговорни, че да ни изписват нещо, което ни е противопоказано Wink

За стволовите клетки, често накано, изобщо не съм се интересувала Embarassed Не знам нищо по въпроса, а само, че е скъпо и че май не ги съхраняват в България.

# 164
Добро утро,момичета!!!

Моите инжекции са нещо като антибиотик ама не съвсем. Има специални антибиотици за бременни мисля, но не са от най евтините.
Електра, напротив в България също има центрове където могат да се съхраняват стволови клетки. Ако не се лъжа само в София има такъв, но може и в други градове да има.
Процедурата наистина е скъпа, но мисля че си заслужава. Ако така можеш да спасиш един човешки живот.

Аз ще тичам че съм на фризьор и козметик.
Чао и лек и усмихнат ден на всички мамчета!!!
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт