Септември '09 - 6

• 12 358
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
здравейте и от мен,днес ми е дълъг ден,почти не съм мигнала,малкият цяла нощ подсмърча и кашля,то не беше хрема,то не беше чудо,спре за седмица и пак сополив,какво ли не слагахме в това носле не спира и не спира,заведох го при баба му,че започна и да кашли,сега към 10 ще излизам от работа да го водя на лекар,а пък аз за изненада за сега съм без гадене,дано да ми минава вече.и аз сякаш искам да ми кажат пола на бебче,но в 8 г.с едва ли ,красив ден на всички и ако някой знае нещо ефикасно за сополки нека пише

# 211
  • София
Валката ти ме разби бе момиче Rolling Eyes?! Как видяхте пола толкова рано? Бравос!! Аз също вчера бях на 3Д ама доктора каза , че е раничко за пола.Едното бебе така се въртеше, доктора го гони 5 минути , и  накрая ми го снимаха в гръб Laughing И при мен търси нухална гънка - каза, че е по-дебела отколкото трябва, ама е все още рано и ще видим на 25.02 Аз не се психясвам и смятам че всяко нещо с времето си. Дано всичко е наред!
Днес и аз съм хремава и с болки в гърлото и си останах в къщи. Парацетамол дали е подходящо лекарство??
Бу на всички ли им тече коластра в тези седмици или може и по - късно? Аз почвам да се притеснявам newsm78 На мен не ми тече нищо
Добре дошли на новите мами

# 212
  • До хладилника, който обичам
На някои не им тече коластра изобщо, до самия край на бременността.
Това няма отношение, тя си е в гърдите.
Индивидуални особености, както на някои linea negra е по-изявена, а при други почти липсва.

# 213
  • София
Бу благодаря! Явно аз съм от тези без коластра и без linea negra
A за гаденето открих лек - подсолен айрян

# 214
  • Габрово
И аз прекарах кошмарна нощ и ту малката се будеше, ту аз. Тази хрема направо ще ме довърши и вече така привикнах с капките, че  не ми и действат.
Иначе вие не се надъхвайте да видите пола още в 11 г. с. защото наистина е рано и даже преди мен пациентката беше със същият като моят термин и попитаха за пола, но доктора не видя нищо.
Нашто момченце просто е по-надарено и размята безсрамно паламарката отсега Joy

bubara, купи си нещо по-ефективно за настинката, тоя парацетамол май помага при температура, но за гърло и хрема едва ли. Аз си смуча от вчера стрепсилс, а тантум верде е пълен боклук и ме е яд, че го купих.
Лекувайте се момичета, има подходящи медикаменти, защото аз преди години да слушам бабичките, че бременната не трябвало да пие л-ва и се борих с една настинка само с чайове и накрая отидох да раждам с пневмония и имаше сума последствия.

# 215
Добро утро и от мен - пожелавам ви много хубав и спокоен ден.

Мерси  Atrakcia  за съвета тъкмо се чудех как да го направя с тези лентички и ти ми прочете мисълта newsm78

# 216
valkata78  купи си нео-ринактив - капки за нос много са добри, аз също се бях пристрастила към сумати капки - хсилометазолин и други такива - а пък тези които ти казвам са безвредни / питах за тях моята гинеколожка

# 217
  • София
Валката май имаш право за Парацетамола! Аз нямам температура.Ще взема да се завлека до аптеката.. За сега съм си завряла две скилидки чесън  в носа Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 09:54 от bubara

# 218
Добро утро!

Валка, радвам се, че сте видяли пола на бебчо. Много е вълнуващо.

mam_ma, и ние имаме подобни разговори с малката.  Laughing И някак й е много трудно да проумее, че бебето ще бъде в корема ми доста дълго време и постоянно пита кога ще излиза. Онзи ден му дрънча с една бебешка дрънкалка, защото бебето плачело.  Joy

еlisaveta, каквото и да те посъветваме за сополките, най-добре ще каже лекаря. Добре, че днес ще го водиш, за да види какво е положението. Иначе аз най-много съм доволна от Коларгол, с тях най-бързо е минавала хремата при малката, но всичко е много индивидуално. Дано малкия оздравее по-бързо, че да можеш и ти да си починеш и да се наспиш като хората.

valkata78, bubara, най-добре отивайте и вие на лекар. Не се оставяйте, защото може да стане сериозно. Бързо оздравяване и на вас.

И ние вкъщи напоследък имаме проблем нощно време. Малката уж свикна да спи на леглото си, което е до дивана, на който спим с мъжа ми, но последните нощи направо не мога да я накарам да си легне в него. Започва да се пазари с нас, уж да легне за малко да ни погушка, после пак да легне, за да се стопли при нас, абе ужас. Цяла нощ ни разиграва. Снощи накрая отказа да си легне в леглото, защото не й се е спяло и мъжът ми я гушна при нас и тя така си заспа. По едно време към полунощ стана да я пренесе в нейното легло. Направо незнам как ще се оправим с това дете.

# 219
  • София
Здравейте, момичета Hug.Да ви се оплача вчера лекарят ми ,ми даде направление за болница,защото кафявото течение не ми спира вече от седмица ThinkingА на всичкото отгоре почна и да ме боли ниско долу.Абе ужас.Може би ще трябва да отида newsm78
И исках да попитам,някой имал ли е такова течение през бременността? newsm51Благодаря предварително и лек ден на всички.

# 220
  • София
Забравих да се похваля ,че вчера чухме сърчицето Laughing

# 221
  • София
Момичета добро утро! Hug

Валката страхотна новина, радвам се за вас  bouquet
Петя успех в работата дано излезат свестни шефовете ти. Аз да си призная имах доста проблеми с работата си, когато ми изтече и второто майчинство и бях решила да се връщам, но тогава се срещнах с една ужасна нова директорка, която беше решила да ми направи живота ад затова, че ще взимам болнични за децата и т.н., но в крайна сметка прецених, че семейството ми е по-важно и напуснах през януари сега работя от вкъщи от време на време когато девойките са добре, е няма да спечеля купища пари, но това не е най-важното поне имам време за децата и мъжа.
Момичета да се оплача вчера ми откриха някаква уроинфекция, сега чакам потвърждение на резултатите утре и ако се наложи от събота ще съм на антибиотик, а съм едва в 9г.с. много е рано и предишна бременност съм пила антибиотик, но в 15-16г.с много съм притеснена.
На всичкото отгоре вчера без да искам изпуснах една ампула с прегнил и се счупи, направо ми се скъса сърцето, дано ми стигнат наличните, вече и в Гърция почти ги няма, а и няма кой да ми донесе.

Слънце и аз имах такова кафяво течение, но като започнах приема на дуфастон и прегнил спря.

Поздрави и успешен ден  bouquet

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 10:44 от villi

# 222
мерси villi дано шефа да ме разбере иначе и аз имам някакво течение от самата ми бременност но не е кафяво, и питах моята лекарка дали трябва да се лекувам но тя ми каза че по добре да ги оставим така и да не пия някакви неща и че всичко ми е наред.  Относно гаденето  - ами не е постоянно и не е толкова силно , само нямам апетит и ми се спи постоянно и някак не ми се говори. Вечер като се прибера от работа само ми се иска да си се изкъпя и да си се мушна под завивките и да си заспя - не ми се говори, нито ми се яде  за лош късмет на мъжът ми който иска да си говорим и да си разказваме на кой как му е минал деня  Tired

# 223
Току що си записах час за женска консултация в Токуда при доктор Илиев за 21 февруари - Дано не е много късно  нали ще съм в 8 седмица. Ако някой знае нещо повече за този доктор Д-р Данаил Илиев моля споделете

# 224
Добро утро и от мен. Аз пък тази нощ спах спокойно, за разлика от последните няколко.
Вече не мога да закопчавам панталоните си, но парадокса е, че само шкембето ми е адски подуто
иначе краката и дупето ми са си слаби. Май коремът ми е от проблемите с храносмилането, а не
от бебо. newsm78
Нека в душите ви е слънчево на пук на мрачното и студено време!

Общи условия

Активация на акаунт