Контакт с мъртви хора?

• 134 244
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Реалността е само илюзия, но много настоятелна илюзия. Думите не са мои, а на Айнщайн. Не познавам човек с капацитет да спори с него.

# 61
lei@ e prava. :bowuu:Ve4e otdelil se ot materialnata sfera duhit nyama vrizka sis nasiya svyat.A za posesteniyata- pri nas idvat demoni...Lijat 4e sa duhovete na lyubimnite ni...İ pri baba VANGA bese taka...Ne sa ya posestavali duhove na po4inali a demoni...tova go znayat osobeno tezi koito izpovyadvat islama.Obyasneno e staratelno 4e sled kato si otides ot tozi svyat ve4e prinadlejis na drug i nyamas nikakva vrizka s tozi zemniya...İ ne vyarvayte na takiva fantasmagorii...  bouquet

# 62
виждам,че съм от малцинството в темата,което не вярва в демони.Какви са тези демони,откъде решихте,че същестуват. newsm78

# 63
  • ул. "Мечтание"
Аз също не вярвам в демони.

# 64
Holden.C, бива да се придържаш към темата не мислиш ли Wink
А това, си го преписал от един филм "Духът на времето", който по принцип отрича всички религии като начин за манипулиране на хората. Но в крайна сметка от всичко което говорят сами не разбират как потвърждават написаното в Библията... Laughing

# 65
един говори с мъртви, втори с извънземни, трети си говори сам, четвърти звездите му го говорят...

аз пък вярвам че нашата реалност е един огромен MMORPG сървър и ние сме героите

# 66
  • Sofia
един говори с мъртви, втори с извънземни, трети си говори сам, четвърти звездите му го говорят...

Joy
Темата става много интересна Hug
И аз не мога да разбера как се разбира кой е демон и кой е дух

# 67

Joy
Темата става много интересна Hug
И аз не мога да разбера как се разбира кой е демон и кой е дух

Това могат едни специализирани доктори да ни го обяснят.

# 68
Аз не искам да опитвам, защото гледах един филм, в който се изясняваше, че никога не можем да сме сигурни с кого точно говорим.
Мен лично смъртта много ме плаши и по-добре да не знам нищо.

# 69
За момент си представи че този изверг е твое дете кърмила си го радвала си му се и тн. и в един момент разбираш че същото това детенце е този убиец какво ще направиш ще го изтезаваш изма4ваш  пребиеш до смърт или ще си кажеш нещо се е слу4или с него за да го направи .Нека не забравяме че за да извършиш убийство със сигурност имаш здравословен психологи4ен процес,и най голямото наказание за тези хора е да оздравеят и реално да осъзнават какво са извършили. ако ние ги убием с какво тогава сме по разли4ни от убийците.Това не означава че такива болни хора трябва да ги оставен на свобода и да си правят каквото искат ,те трябва да батат изолирани и под строго наблюдение .защото кои сме ние за да решаваме кои ще жив и кои не .

# 70
a za demonite..az vyarvam poneje sim musulmanka..Taka pise i v nasata kniga V KORANA...S mnogo primeri.İma go i v bibliyata..Tova znayat vsi4ki koito se interesuvat ot religiya ili sa religiozni...Vsi4ki  vyarvame v boga...zna4i tryabva da vyarvame i v demonite...V musulmanskata rekigiya im vikat DJİN...İ tova ss sistestva koito pomagat ili vredyat na horata...

# 71
За момент си представи че този изверг е твое дете кърмила си го радвала си му се и тн. и в един момент разбираш че същото това детенце е този убиец какво ще направиш ще го изтезаваш изма4ваш  пребиеш до смърт или ще си кажеш нещо се е слу4или с него за да го направи .Нека не забравяме че за да извършиш убийство със сигурност имаш здравословен психологи4ен процес,и най голямото наказание за тези хора е да оздравеят и реално да осъзнават какво са извършили. ако ние ги убием с какво тогава сме по разли4ни от убийците.Това не означава че такива болни хора трябва да ги оставен на свобода и да си правят каквото искат ,те трябва да батат изолирани и под строго наблюдение .защото кои сме ние за да решаваме кои ще жив и кои не .
Това каква връзка има с темата?
Искам също да кажа ,че момичето ,което се е свързало с баба си едва ли се е свързало с демон-
на демона надали биха му били нужни старите дрехи на бабата и любимите й ястия.
Аз вярвам ,че починалите ни близки са си отишли от нас само физически.

# 72
Мисля че така наричаните  от вас ДЕМОНИ са всъщност онези психологични заболявания като шизофрения  раздвояване на личността и други такива в различна фаза на развитие,има много литература по темата които се интересува може да прочете подробно.

# 73
Извиниавам се тове в оговор на: Според твоята теза как ли би постъпил един баща ако синът му е онзи изверг дето си закла децата и може да убие и други хора, дали няма да разреши да бъде наказан...
Малко четеш Библията както дявола, евангелието. Липсва ти дефиниция на основни понятия и си правиш свободни съчинения на свободна тема... Ей така лаф да става...
Защото Божията любов е толкова голяма и Той я показа като даде синът си за нас.
Ти би ли дал своето дете да изтърпи присъдата на изверга...
И тогава ми говори за праведността на Бога!

# 74
с гости не споря!
особено с баннати потребители които се прераждат през месец два в някой гост!
Хайде да спрем спама, а?

Общи условия

Активация на акаунт