Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 26 юни 2004, 16:36 ч.

Картофено пюре. Защо?

  • 16 438
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 6 029
Цитат на: petty
Най-лесно, да ви кажа, става с полуфабрикатите...  Wink Нито мачкаш, става за няколко минути, пухкаво е, не можеш да се "изложиш" и да искаш... когато правя картофено пюре, винаги го правя с полуфабрикат.


да ама никога не става на вкус като истинското... има си вкус на... фалшиво...

# 16
  • Мнения: 3 205
И аз харесвам естественото пюре... Яла съм изкуствено, но не е същото.
Иначе правя карт. пюре с прясно мляко (повечко) и краве масло (мъъъъничко). И не се слепва, нито става на бучки. Млякото трябва да е горещо, картофите също се мачкат с "картофомачкачката"  Laughing  горещи. А ако не се слага мляко, картофите се варят обелени със сол и вместо мляко - слагате водичката от варенето в обилно количество, защото пюрето поема много влага. Така като изстине става много хубаво и вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт