рецепта с чесън за прочистване?

• 211 805
  • 516
  •   1
Отговори
# 165
По 25 капки само веднъж на ден. Не помня, дали е задължително сутрин.

# 166
Здравейте, мисля да я пробвам тази рецепта,Това,което искам да ви попитам е, какъв точно е спирта? Защото си взех един от аптеката, но пише за външна употреба, но установих,че за вътрешна няма, освен хранителния спирт. Попитах една лекарка, и тя каза,че няма нищо да ми стане от този за външна употреба. Моля някой,който е ползвал рецептата да сподели.

# 167
От утре я почвам! В голяма чуденка съм  и аз - след 10 дена  по 25 капки на ден или по три пъти по 25 капки #Crazy

# 168
Доколкото аз четох в нета, по 25 капки, 3 пъти! Simple Smile Успех!

# 169
Здравейте, много се утаяват капките, прецеждате ли ги или ги разклащате, за да стане еднородна течността?

# 170
Аз явно съм най-безхаберната тук. Докато са се киснали, изобщо не съм ги и поглеждала. После ратръсквам буркана и готово. Момичета, не се вдълбавайте толкова в детайлите.

# 171
Утре трябва да ги почна, разклащам ги да се размеси и си капя.

# 172
Успех!

# 173
  • O.A.E./ Пазарджик
Пият се по 25 капки пак 3 пъти на ден. Вижте първата страница на темата.
При мен положителни резултати даде за стопяване на шипове. На петите имах толкова големи, че започнах да куцам. Сега нямам проблеми. Много по-бързо свалих и излишните килограми след първа бременност. Това са явните резултати.

# 174
При вас кога почнаха да дават резултат капките? Аз ги пия от 7 дни и за сега невиждам нищо да се случва по-особено- нито се чувствам по-различно,нито съм свалила дори и 1 кг. Sad

# 175
рексииии  Grinning Grinning Grinning - обмяна на веществата  Embarassed На организма са му необходими месеци, за да се събуди, ако е дрямал дългичко  Laughing

# 176
И при мен се получи един пръст гъста бяла течност отдолу а отгоре два пръста зеленикава прозрачна течност!
Днес ми е трети ден -и на мъж ми ама той я кара -когато се сетил!
Разликата е при мен че ходя два пъти по голяма нужда -а преди по един път на два дни!

# 177
  • София по рождение
Вижте какво намерих в нета! Още една рецепта за изчистване на организма и нормализеране на обмяната.
Въпросът ми е, след като и тя се прави през минимум 5 години, дали между различните рецепти може да се изчака по-малко от 5 години???
Според мен би трябвало, независимо коя от двете се ползва, да се изчака това време.
Чудно ми е коя от двете рецепти е по-ефикасна? Някой пробвал ли е тази?
Пускам пейст от един здравен сайт, но го намерих на доста места.

Тибетска рецепта за младост
Рецептата е намерена в тибетски манастир, написана на глинена плочка през VI век преди новата ера.

Вземат се по 100 гр. – лайка, жълт кантарион, имортела, брезови пъпки.

Смесват се. Вечер се взема 1 ч.л. от сместа и се залива с 250 мл. вряла вода.

Престоява 20 мин., прецежда се, но не през метална цедка!

Подслажда се с 1ч.л. мед и се изпива, след което не се яде и не се пие.

Тази процедура се прави преди лягане.

Сутринта всичко се прави отново, като чаят се изпива 15 минути преди закуска.

Процедурата се изпълнява ежедневно, докато сместа от билките свърши.

Лечението се повтаря след 5 години.

# 178
 Направих си рецептата, пих я, както пише, а резултат не последва.
Главоболието си ми продължава и всичките останали болежки.
Може да ви помогне, само ако искате да разкарате някой от вас .С тоя мирис ще отблъсне всеки натрапник  Joy Joy Joy.

# 179
Привет на всички!
Да се отчета и аз, пия билето от 6 дни и за сега резултата е, килограм надолу, чувствам се някак по-леко и подуването на корема почти го няма - имам колит от както се помня. След 3-тя ден почнах да посещавам тоалетната по 3 пъти  Embarassed. Доста съм обнадеждена и чакам с нетърпение да видя как ще се развия нещата по-нататък.
Относно мириса след приема му, за сега не мириша. (поне така твърди половинката  Grinning) Ще видя като започна с по 25 к. Но смятам, че прясното мляко леко тушира мириса, а и след това, като хапнеш съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт