рецепта с чесън за прочистване?

• 210 670
  • 515
  •   1
Отговори
# 315
Аз така и неразбрах точно как се пият с утайка или не. Нямаше единно мнение по въпроса. Пробвах и двата варианта и не намерих разлика.

# 316
  • Априлци
И на мен ми се получи утайка, но не я пипам.  Взимам от горната част на бурканчето - където капките са бистри и капя в млякото.

# 317
  • София
Аз пък супер старателно всеки път разбърквам и тогава взимам с капкомера  Peace
Не знам защо така реших - мислех си всъщност, че утайката е чесъна, който е важен в случая, а отгоре е излязал предимно спирта.
Може и да греша  Shocked

# 318
Аз си я разбърквам преди да отброя капките и понеже моята дъщеря е всеки път до мен за да гледа какво правя, като ме види с капкомера и почва "8,9,8,9,4,8,9,4,13" и аз всеки път бъркам в сметките  Crazy Ама така ще е Simple Smile

# 319
  • Априлци
http://2.bp.blogspot.com/_C_LG_SLrcBM/S4pvuETt5mI/AAAAAAAAM54/6q … cqs/s1600-h/6.JPG

ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ С ЧЕСТИТА БАБА МАРТА----ВИЖТЕ ВРЪЗКАТА ПО ГОРЕ......................

# 320
Здравейте момичета, да се включа и аз Grinning Аз днес ще си направя отварата и след 13 дни почвам. Междувременно мисля да направя един 5 дневен курс със сиропа Мадалбал на Гарабитов. Мислите ли че ще ми дойде в повечко. Някой правил ли и и двете почти последователно?

здравей,не искам да ти влия на решението за сиропа Мадалбал на Гарабитов,но аз преди една година гладувах 10 дни с този сироп и го спазвах стриктно хубавото е че свалих с него 9кг,за 10 дни но с днешна дата съм 14 кг отгоре без да съм променила начина на хранене.Ти решаваш.но моят извод е че толкова бързо свалени килограми ,няма начин да се задържат за дълго
Желая ти УСПЕХ

# 321
момичета от 3 дена пия капките, нямам кой знае какъв апетит, дори вчера отказах блокче шоколад, нещо което рядко се случва, да не кажа никога... но друго ме притеснява, от както започнах чесновите капки спя адски неспокойно, имам усещането, че хем спя, хем съм будна, обикновено спя доста дълбоко, обичам да си поспивам и през деня с малкия юнак и най-странното е, че се будя сутрин с 1 час по-рано от преди и се чувствам бодра... има ли и други с този проблем

# 322
sonaq85, няколко страници по-назад писах, че имам подобни проблеми с неспокоен сън  и по-ранно събуждане. Поне главоболието от първите дни премина. Сега пък откакто минах на 3х25 имам чувство, че апетита ми се увеличи. Пия капките защото имам здравословен проблем и много се надявам да ми помогнат.

# 323
mama Maca, консултирала ли се с медицинско лице по въпроса и колко време вече продължава това безсъние?!...не съм сигурна, че ще издържа много дълго така..... интересно, че майка  ми също започна капките заедно с мен, тя няма промяна в съня, но днес спомена, че е усетила пробождания в задната част на главата

# 324
привет, момичета и аз от днес започнах да пия чудотворните капки. Днес ми е първи ден, ще докладвам ако има някаква промяна  Peace

Успех на всички   bouquet

# 325
здравейте,имам следния проблем,живея в норвегия и тук няма спирт имам водка 42градуса доста под 95 както пише в рецептата изчетох сумати форуми и никъде не намерих подобно за по слаб спиртен разтвор,дали ще има резултат мойта отвара newsm78,вече я забърках че нямах търпение Rolling Eyesтака де имам килца за сваляне а и за прочистване ако не действа вълшебно върху килцата Laughing

# 326
  • София
Моя приятелка ми сподели за тази рецепта и двамата с мъжа ми се навихме да я почваме. Единственото ми чудене е как ще се отрази на моето пораснало кърмаче. На 1,6 г. е, но сега му никнат кучешките зъбки и по цял ден и нощ цока.  newsm78

# 327
Моя приятелка ми сподели за тази рецепта и двамата с мъжа ми се навихме да я почваме. Единственото ми чудене е как ще се отрази на моето пораснало кърмаче. На 1,6 г. е, но сега му никнат кучешките зъбки и по цял ден и нощ цока.  newsm78

Почти на 100% съм сигурна, че тази рецепта не се прилага при деца!

# 328
  • София
zaiko , явно не съм се изразила точно - чуденето ми е свързано с това, че все още кърмя и то доста активно и се притеснявам да не би в кърмата да се отделят част от токсините, които организмът ми ще чисти.

# 329
Мирка,прегледай в първите страници на темата някъде бях срещнала коментари на кърмещи майки.Ако не се лъжа мисля,че нямаше проблем да се кърми,НО за всеки случай се порови малко.

Общи условия

Активация на акаунт