Кой разбира - тук се спира ... Чехия - 10.та тема

• 15 434
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • Чехия
Честити ходещи крачета на Критинка  newsm68 newsm68 newsm68
От толкова глупости забравих най-важното

# 121
здравейте,

май само аз пропуснах да честитя ходещите крачета на Кристито Embarassed, да са бързи и да я водят надалеч  bouquet

И аз съм на мнение, че небива да бъде насилвано детето да проходи, проговори или каквото и да е. Мъжа ми все казваше "не бързай, после цял живот има да ходи" JoyА като знам в БГ каква надпревара е да ти проходи детето рано Stop
Ванеса проходи на 13м, до тогава все се придвижваше хваната, не даваше много ние да я държим, все имаше собствено мнение къде да ходи.После в един център видя момичетата как тичаха с балоните и не се спря, много й се учудихме Shocked и при нас стана от раз, както при Риша.

Марта, недей да скромничиш, по това дето обясняваш Кристинка си е направо проходила,а щом й е било и смешно, просот супер Peace

Момичета, получих емейл, че от 9 до 15ти Март в ИКЕА ще имат акция "чистене на гардеробите", а дрехите ще бъдат разпределяни за дарения. Наскоро си говорехме за тази възможност, аз мисля да се възползвам.

Приключвам,че имам Лост и Частна Практика да гледам. Вие какви сериали следите?

До скоро  bouquet

# 122
О-хо, аз съм по сериалите. Лост ми е любим, също Грей'с анатоми и Хаус. Харесвах и Бягство от затвора, но 4 сезон не ми хареса.

В една детска книжка пишеше как майките с трепет очакват децата им да проходят и проговорят, а в следващите 10 години ги карат да си затварят устата и да седат мирно. Mr. Green

Утре ще ходим за маслини и халва в Лидл- йей! Трейси, а пробвала ли си течността в буркана на маслините как е? Една бременна приятелка ме научи да я пия, а аз за благодарност я светнах за сока от киселите краставички. Sunglasses

# 123
Добро, утро, момичета, сега ставам, обичам съботите, защото си лягам много късно и ме оставят да спя до късно, тати става с Кристи  Hug, но за съжаление, после идва неделя, когато той спи колкото си иска, а аз ставам  Laughing.

Благодарим на всички за милите гратулации  Hug...май наистина ще се прохожда, защото Кристето от ден на ден все повече се престрашава и отпуска сама, и наистина, много и е смешно  Laughing

След малко отиваме на разходка, а след това ще ходим на детски кът в Аркадите тук. Бяхме за първи път миналата седмица, на Кристина страшно и хареса, голяма игра падна  Simple Smile

За сериалите: и аз следях Лост, отначало гълтахме по 3-4 дила наведнъж, но вече ми писна, как само се замотава и престанах да го гледам, но Михал много го следи и сега Simple Smile
Аз съм голям фен на Gilmore Girls, но за съжаление всичките съм ги изгледала  Crossing Arms, много са ми любими, препоръчвам ги, ако не сте ги гледали!

Приятен ден, мили мами.

# 124
Хипноза и на мен ми е лЮбимият.Гледах го по ПРИМА или НОВА.Не си спомням вече.Но пуснаха само 1,2 и 4 част.3 част я прескочиха.Много се ядосах. #2gunfire
Къде се намира детският  кът където ходите? Thinking

# 125
Ходим ето тук:

http://www.arkadypankrac.cz/cz/noviny_centra

На две крачки ни е, та като ходихме да напазаруваме, минахме и през къта Simple Smile Естествено, ние сме там с нея, защото тя е малка, аз съм доволна, щото и на мен ми е интересно да си играем там заедно, имат хубави играчки Simple Smile))

# 126
  • Чехия
Момичета,някой да знае как се правят ветерници или еклери.Ние семейно сме луднали по тях в последно време и все тичам да ги купувам.
Лека вечер

# 127
Честита Баба Марта на малки и големи, да са ви червени бузките!!!

# 128
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,

да сме ЗДРАВИ, БЕЛИ и ЧЕРВЕНИ, винаги ЗАСМЕНИ  love001 newsm51  love001

Ние както миналата , така и тая година получихме 30 мартенички Crazy

Ванеска ще раздаде на всички деца Grinning, имаме и много красиви с дърворезба, ръчна изработка, с Коли, Спайдермени, Н2О, Winx.....
Днес, ще празнуваме и втория празник  Заговезни, и ще имами гости, така че почвам с вкусотийките за довечира  chef

От мен целукки,  Весел празник  bouquet     

# 129
# 130
БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ ЗАСМЕНИ!!!
МНОГО ЗДРАВЕ И САМО УСМИВКИ!

# 131
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Да сте бели и червени, весели, засмяни цялата година!

# 132

# 133
честита баба марта и от мен. Да сте бели и червени, здрави и засмени.
Ние бяхме в Харахов за уикенда и беше супер. Само ми беше кофти, че не мога да карам ски, ама айде - другия път.
Сока от маслините не съм го пробвала - но ще го опитам довечера  Laughing
Дано сте си починали всички, защото новата седмица е вече тук  Shocked. Сега ще чакам пак с нетърпение събота и неделя  Laughing
Относно сериалите, аз гледах Призън брейк, How I met your mother, Desperate housewives. Но вече повечето съм ги изгледала, а и напоследък няма много време за сериалчета  Cry
Лек ден на всички.

# 134
Може да е със закъснение,но  е от сърце-честита Баба Марта на всички мамчета и дечица.  love001

Общи условия

Активация на акаунт