Кой разбира - тук се спира ... Чехия - 10.та тема

• 15 431
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ,ВЕСЕЛИ,ЗАСМЕНИ!

Честити ходещи крачета и на малката Криси! newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 Скоро мама и тати няма да могат да я стигнат Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 136
ехоо, къде се скрихте, липсвате

за сериалите - у дома гледаме Призън брейк, Анатомията на Грей, Лост и Частна практика. Сега последно се зарибихме с Излъжи ме, препоръчвам го с 2 ръце Peace
http://www.fox.com/lietome/

Ради, за еклерите и ветрениците немога да помогна, защото никога не съм правила, и ние ги обичаме Blush, но по това, което съм чела е много пипкава работа, важното е да не се отваря печката докато печеш за да не спаднат и след напълването с крем да престоят 24ч за да поеме(лично ние не бихме издържали толкова ooooh!)

Ели, ти се беше запалила по пленките дето се перат, опита ли с тях или си с обичайните?

Приятен ден на всички  bouquet

# 137
  • Чехия
Миленче,това ми стига-щом е пипкаво не го ща.Аз от пипкави работи бягам  Mr. Green
В момента в Кауфланд продават мини ветерници-в събота купих 4 кутии те са по 20 бр.вътре и ве4е нямаме.Утре ще ходя пак да купя.Страхотни са

# 138
Ирина, нали ти беше мед.сестра?Моля те да ми помогнеш с AB/EBV-EBNA Elisa.Kакво означава това?Ако някой друг знае моля да ми отговори. newsm78
Мами,в Прага има ли специализиран магазин за риба?

# 139
Лунен камък, не съм мед.сестра. Аз съм химик по образование, а работя в областта по опазване на околната среда и по конкретно определяне на органични замърсители. Не знам до колко мога да ти помагна, Elisa е вида тест, който се използа за доказване на наличие на антигени на разни болести.  EBV е съкращение на Epstein-Barr-Virus, а EBNA е Epstein-Barr nuclear antigen - виж http://en.wikipedia.org/wiki/Epstein-Barr_virus и http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81_%D0% … D0%91%D0%B0%D1%80

Дано съм ти помогнала поне малко

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 17:52 от irina_nik

# 140
 ЧБМGrinning

Ирина, точно твоето мнение ми трябва!
До преди час се ровех из нет-а за да разбера дали съставките на Ловелла са наистина щадящи и нищо не разбрах.
С какъв бебешки прах переш? Добра ли е Ловела според теб? Мерси предварително. Hug

# 141
Ирина,много ти благодаря за бързия отговор. newsm74

# 142
Здравейте маминки, Hug

Ммммммм за ветрениците,  и ние много ги папаме, Раде има ги много от отдавна в Кауфланд Grinning,в момента са намалени почти на половина, ето кой ги е изкупил и за нас нямаше Joy, много, много са вкуснички  chef

За Ловелата, приятелката ми пере само с нея от 1 ден на детето до сега , и е доволна, аз лично съм на Ариелче, от омекотителите само Ленор син,жълт  и черен.

Момичета, наближава и нашият празник, измислихте ли какво ще споменете,  уж случайно, Wink Joy : пред мъжлетата?

От мен толкоз, за днес  bouquet

# 143
  • Чехия
Аз не съм доволна от Ловелла-Рая като се роди го купувах-до като е на млеко и не се цапаше добре,но като започнаха преснидавки се върнах на стария добър Ариел  Peace

# 144
Ползвала съм Ловела и с двете деца, но чак сега ми хрумна да го проверявам обстойно ( нямам си друга работа ooooh!).
Вярно е, че не пере петна, може би защото не е така агресивен. И аз пусках дрешки с петна от сокчета и пюрета в Ариел, след това пак в Ловела да не им стане нещо на малчуганите.

На мен ми се ражда вече, тежи ми корема и на разходки не ми се ходи вече...

# 145
ох, Дез, сигурно с нетърпение очакваш момента... почивай си и си поспивай повече за да събереш сили за раждането Laughing

Аз също не харесвам Ловелата, даже и миризмата не ми допада. Пера с Персил Сенситив и съм доволна, едва ли праха за пране може да навреди толкова много на децата ни, като пуснеме и допълнително изплакване+омекотител - ми то не остава нищо по дрехите Mr. Green

# 146
Desi, spored men naj-podhodjasht e Mio Care - ne sydyrzha enzimi!!!, koeto e mnogo vazhno, vjarvam, che e podhodjasht i za nezhnata bebeshka kozha i pone pri novorodenoto si struva da se kupi i polzva, dokato se adaptira syvsem, pyk ako chovek ima vyzmozhnost, i po-natatyk. I, neshto ne po-malko vazhno - tozi e EKO, koeto odobrjavame  Peace Peace, taka che glasuvam s dve ryce za nego.

http://www.rajmaminek.cz/detske-plenky/bambino-mio-praci-prasek-mio-care/

I..estestveno, spored men, nikakvy omekotiteli za bebeshkite dreshki, omekotitelite sa ad (priznavam, che gi polzvam za nashte drehi  newsm34 ), da ne govorim, che sa edin ot prichinitelite na alergii Wink

No tova e moeto mnenie Simple Smile

# 147
Ау, холки, простете, чак сега осъзнах, че пиша на латиница  Blush

# 148
Здрасти банда
и аз перях с Ловела от начало ... ама според мен не е нищо особенно - персил и ариел...

Не съм ползвала многократни пленки  Blush на теория е друго...

Хора
чудя се как е джоджан на цз????

Ветърники една позната редовно прави - има кутия на др. Еткер, тя твърди че много лесно... обаче аз само си оставам с яденето у тях  Grinning
Как може толкова ветърники да ядете и да сте толкова слабички  ooooh! Mr. Green аз ще се търкалям след седмица ветърнику  Mr. Green

# 149
Ели,и аз накрая мсе отказах от многократните пленки, след като видях една 3-часова презентация на може би всички видове, които могат да се намерят в Чехия Simple Smile Иначе се бях навила, но като видях как изглежда ве скутечности, отказах се, та сега весело замърсявам околната среда с милиони пелени, ама какво да се прави  Simple Smile

Но, този прах за пране МИО КЕЪР не е само зе еднократни пленки, Ели, той е и за дрешки и вярвам, че е много по-качествен, нискоалергичен и екологичен от всички останали  Peace
Аз самата вече също не пера с него, но мисля, че за малки бебенца е наистина най-добрият избор. Ако се продаваше свободно по магазините, щях по-често да го купувам, но за съжаление не е така, но пък човек може да ди го поръча  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт