Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за kmínovou polévku в чешката кухня?
Какви са били преживяванията на участниците във форума в болницата с техните деца?
Какви са мненията за чешката кухня и какви ястия се обсъждат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за kmínovou polévku в чешката кухня?
-
Какви са били преживяванията на участниците във форума в болницата с техните деца?
-
Какви са мненията за чешката кухня и какви ястия се обсъждат?
-
Как реагират децата ви на педиатрите?
-
Какво представлява кубичното ястие?
, нямаше смисъл, аз бях с болки цяла нощ на отделени шестинедели, с една маминка и бебето и. Михал дойде чак на сутринта, беше с мен през цялото време. Звучи малко хаотично, но не е така зле, просто много зависи от съседката по стая, в повечето случаи се рабирате. Ние нямахме проблем, бяхме се разбрали. Таткото може да е с теб във ваната (не точно в нея, но до теб
), може да ходи с теб по коридора и т.н., но нямате лично пространство, нямате специален бокс като в Подоли и другите, това е минус за мен! Аз понеже бях много вързана на монитор

български Юнак, най-вече на приказки
Дано, дано
. А синия ленор, който обожавам е най-големия ми враг в момента. Ужас, дано скоро минава всичко това.

Май по - добре да не спя 
и да вадим по-свободните дрехи.