*~104 арабски гълъбици сплитат червено-бели мартеници~*

• 20 222
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  Добро утро и от мен! И ние се излюпихме Laughing

....
Делта, не са красиви тези неща, какви са тези вржаески снимки от ранни зори, има хора със слабо сърце тука Wink Много "слабо" сърце да знаеш Wink...

Joy Joy Joy
Наде - правилно, нечовешко!И аз пак с едни цели и стремежи да отслабна... Аман вече ,към никаква диета не мога да се придържам , затова сега просто се ограничавам в количествата и гледам горе- долу да е разделно...Искаме и двамата с мъжа ми да отслабнем за лятото , че мисълта за бански ме плаши Mr. Green

Вили- браво за твоето постижение! Стискам палци и за останалите вражески килограми!

Иманче  Hug Hug Hug Ти какво направи с диетата?

Латеа- засрамих се , наистина Blush Grinning  Hug Hug Hug

Либра и ние с малкия правим едни маратони с анимационни тия дни , но сме на Baby Ainstain...повтаря всичко- голямо шоу е имам си папагалче в къщи Heart Eyes

Наде,мерси мила- ще видим... може да се възползвам от предложението ти Embarassed Hug

Да ви се похваля сега- преди 2 седмици една от най-близките ми приятелки, с която дойдохме заедно в Бахрейн ,но вече си е в БГ беше поканена от БНТ и по- точно едно предаване по сателитния канал- "Часът на зрителите" за да направят предаване за Бахрейн.
Предаването се прави с хора , които са живели извън БГ , но са решили да се върнат, плюс Скайп видео  връзка с приятели , които все още живеят в съответната страна и така се представя страната с техните разкази и впечатления.
 Аз и 2 други жени трябваше да сме на Скайп , но при мен така се стекоха нещата , че не можах да се включа , но както и да е - предаването е станало супер , излъчили са го на 27- ми март и сега чакам да го качат в Интернет да го видя и аз... ще дам линк , когато намеря. А аз бях художествения оформител- набавих всички снимки , които са показали и по думите на няколко човека , които са го гледали , са останали много впечатлени bowuu

Лек ден за сега!

# 271
  • Varna
Момичетаааа Hug
кЪт пущам закуската вече ще давам някакъв знак май newsm78, че то  истина, че нямам срама и пущам такива вражи снимки newsm12
Срамота, жИна на възраст а праЙ за бой newsm78

# 272
И още нещо   cook cook dancing

# 273
честита Баба Марта и от мен  с малко закъснение,ама явно ми е навик,по празниците да няма нет Wink

дина много е сладък Дани на аватара Heart Eyes

някой попита за Мария-запо4нала е работа в швейцария,така,4е ни напусна.

# 274
  • Varna
Dtti Hug
аз питах за Марийчето. Но някой ми каза, че за Испания се стягала.
Дано да има късмет момичето там!

# 275
Хоп ето ме и мен. Вчера като ме стегна един зъбобол и снощи си хортувах с ТВ-то до 5 часа сутринта, после поспах до 8 и айде на зъболекар. Оказа се че нерв умрял в зъба и затова съм цялата подута като тиква. Въобще не трябваше да се заричам май че на зъбар скоро няма да стъпя. Имам вече снимки от партито на Крис за рождения ден, някой да ми прати новата парола да кача в албумчето. Дина браво добре си се представила, нямам търпение да гледам предаването  Peace Отивам сега да топля вода че като за капак и бойлера се развали и чак утре ще идват да го оправят, но важното е че сме живи здрави, другото са бели кахъри. Много лека и спокойна вечер на всички   bouquet

# 276
Привет и бърз запис и от мен, преди да сте открили новата тема.

Честита Баба Марта на всички  - да донесе здраве и усмивки, а също така да изпрати по някой щъркел в домовете на желаещите  Praynig

Прощавам на всички, простете и на мен! Peace

Ние бяхме в Гърция - там пролетта вече е дошла - цъфнали дръвчета, зелена тревичка..прекрасно. Времето беше слънчево и усмихнато.  Grinning

Гледам доста сте пописали!
Дина, разбрах аз задочно,че си добре, но не знаех, че си се отдала на продуцентскат дейност. Извинено е отсъствието ти при това положение  Hug
Мелани, на летището в Солун за 20-тина дни платихме 95-97 евро, така че излиза по-евтино от обикновен паркинг, но не е евтино, де  Naughty
Другарче, -10кг са си отлично постижение. Продължавай напред!
Дала,по диагонал видях, че нещо си се косила - не си струва, мила! Не си хаби нервите!  bouquet
Наде, още ли си край барбекюто  newsm78
На всички   bouquet Hug

# 277
здравейте и от мен
аз от 26 до 01 бях на гости на една дружка във пловдив и за мой късмет компа и изгорял вечерта преди да отида
Simple Smile
а вчера моя мъж имаше рожден ден и вечерта излязохме само двамата да хапнем (ако така може да се нарече плюскането което направих)
Наде и аз чух за този канал за който си споменала FIESTA -30 мин упражнения 30 мин готварство
с една дума яж и спортувай Simple Smile
за сега толкова от мен мисля да лягам че котето още е в къщи и продължава да ни тормози нощно време просто вече се моля "майка му" да си идва и да си го взима
на всички много целувки и лека вечер

# 278
добро утро мили дами
много спите
 Coffee
това е което мога да предложа сравнение с другите кафета който се сервират тук това направо се губи Simple Smile
 bg
честит празник на всички

# 279
  • Varna

ДобрЮутруууууууууууууууууууууу Hug
Браво Сани Wink страхотно кафенце Hug
Те момите и без това тука недоволстват от обилни закуски така, че не се коси, че твоето кафенце и толкова скромничко Wink

# 280
Добро утро,
 Честит ви  национален празник!
 Айде по едно чайче за закуска 

# 281
Dina ще чакаме и ние за линка да го видим. Ти сигурно имаш предвид 27 февруари?
Много харесвам такива предавания. И това на Карбовски за Емигрантите всяка събота и него го гледам с интерес. И Травел ТВ гледам и все съм някъде по пътищата Wink
Кое е това Марийче?
Олди аз или съм по пътищата с Травел ТВ или съм из кухните по "Фиеста" - из другото време рабооотя и давам радост на крайно нуждаещите се Simple Smile
Спокойно ли беше из Гръцко? Да не си се върнала с некой армаган? Wink
Сани с какво изненада половинката си, освен със сметката от "плюскането" Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Белбейче как си девойчето ми? Мама ще идва ли за събитието при теб или ще разчиташ на татювата рода?
Честит празник на всички, и дано през следващите 131 години нещата бъдат по-весели Simple Smile

# 282
bg Честит Национален Празник! bg

Добро утро! bouquet
Слагам закуската, днес само плодове!  Mr. Green

Аз си умирам за такава закуска  Heart Eyes, за жалост само на хотел ми се отдава възможност да ям подобно меню. В нас е малко вероятно да има повече от 2 вида плод (никой не яде освен мен), а и едва ли бих си направила труда, само заради себе си.  Tired
Белбейче, как си? Мерси за чая! Расте ли корема?  Grinning
Сани, мерси за кафенцето.   bouquet Важното е, че е от сърце. Wink
Спорти, завидях неблагородно, че сте били в Гърция последните дни.  Peace От есента не съм мърдала никъде и вече...  Crazy Да знаеш, че всеки ден си мисля за теб с добро, покрай възглавничката ми.  Heart Eyes
Дина, ще кажеш непременно да гледаме.   bouquet
Биби, неприятни неща, особено зъболекаря, Confused но както си написала - бели кахъри! Минават и заминават, само дано стане бързо.  Peace
Делтичкаааа,   bouquet
Наде, Мария е едно момиче, дето щяхме да го правим сирийска булка... ама не знам развитието по-натам.
И момичета, пишете повече.  Naughty Само дебна да пусна новата тема.  Mr. Green Така си намирам все повод да вися пред компютъра.  Tired Моля ви, мислете за моето образование!  Mr. Green  hahaha Joy

# 283
  • Varna
Латейкич Hug
я веднагически да сядаш да учииииииш hit

# 284
  • Варна
Привет момичета кокичета   bouquet
Латеа ако знаеш аз откога завиждам за Гърция  newsm53 супер закуска си приготвила, ако може и да изчистиш портокалите  Embarassed и да сядаш да учиш  Naughty  Hug вземи си повечко шоколади, което ме подсеща - Дуа, с колко от онези обувки разполагаш Mr. Green
При нас нищо особено, Анто се адаптира много добре на яслата, нали е общителен /като баща си Crazy/  Аз от утре съм на работа  Confused малко ми е странно, но то е нормално  Crazy Няма да имам много време да чета  форума  Flutter
Лека работа на работещите  Hug на останалите лек ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт