Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са новите видове климатици, които се монтират ниско на стената, подобни на конвекторните радиатори?
Какво е хкаруб и как се използва?
Каква е целта на подовите климатици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са новите видове климатици, които се монтират ниско на стената, подобни на конвекторните радиатори?
Новите видове климатици, които се монтират ниско на стената и приличат на конвекторни радиатори, са подови климатици. Те имат вътрешно тяло, което е поставено близо до пода и е прикрепено към стената. Тези климатици могат да бъдат инверторни или неинверторни и се предлагат в различни марки като Mitsubishi, Daikin, Samsung, Toyotomi и други. Изборът на подходящия тип климатик зависи от дизайна, вида и размерите на помещението.
-
Какво е хкаруб и как се използва?
-
Каква е целта на подовите климатици?
-
Какво е смокиня и какви са характеристиките на нейните плодове?
-
Какво е хабибти и как се използва?
.
Iasno,che pri po-vyzrastnite... ;-)Ama tova ne prechi i az da poiskam proshka , ako sym zasegnala niakogo.
Utre vecher poemam kym Sofia i v sriada otnovo sym na linia.Dotogava

Съжалявам за проблемите с баща ти.. Понякога се случва така, че не младите, а възрастните би трябвало да искат прошка..
Много "слабо" сърце да знаеш
с Мони днес ще правим маратон на филми на Дисни - Пепеляшка,Спящата красавица,Красавицата и звярът,Снежанка - откога се канех да ги изтегля за да си ги припомня ето че му дойде времето.

Аз само една съм пуснала. Не остана вече нищо за пране. Ама хвърлих око на килимите. Изобщо като имам да уча в мен кипи необуздан трудов ентусиазъм.