МАМИ ОКТОМВРИЙКИ, МАЖАТ ВКУСНИ ПЕЧЕНИ ФИЛИЙКИ - 5

• 14 927
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета! Не пиша много често, поради липса на време покрай изпитите и работата, но ви следя постоянно. Добре дошли на новите бремелинки  Hug стискам палци на всички да си видят сърчицето в най-скоро време.

# 226

Ауууууу захапахте наболяла тема. Ние си правим въщия секс като преди без да се ограничваме. Мислех си, че няма опасност колкото и да е бурен!

На мен ми забрани доки защото имам един спонтанен в следствие секс  Embarassed Бременноста ми с щерката бяхме толкова уплашени, че дори не се сетихме за секс  ooooh! Сега мислим, ама пак не смеем  Crazy

Стилисима, много ли беше бурен???  newsm78

Ако кажа на мъжа ми няма секс....... не знам   Joy

# 227
  • Пловдив
Аз никак нямам желание за подобни работи, пък гледам мъжу взе да се понамръщва  Tired
И аз съм така. И реакцията на мъжу е подобна. Ама като ми е гадно, какво да правя - да повръщам върху него ли. Та проявява търпение (засега)

# 228
от както разбрахме, че съм бременна правихме само веднъж и то не беше хич бурно - май ще го откажем, че страх лозе пази

# 229
Леле, на мен явно хормоните ми нещо са полудели  Embarassed Embarassed.

Не знам за мъжо, ама аз съм като обезумяла  Mr. Green Mr. Green Хем ми се повръща, ама и от секса не се отказвам.  Embarassed

Ама и мен ме е шубе. Като бях бременна със сина ми ми бяха забранили, поради частично отлепване на плацента, но беше доста късно и синковеца много ниско се бил захванал, та за това така се е получило.

# 230
Ами не да се хваля ама ние не знаем лекичко и нежничко  Embarassed Ми такива сме си бурни и спонтанни ама и с щерката и сега като чели от страх и двамата сме се удървили и не мислим за секс  Thinking  Не знам, ама поне до края на 3-ти месец ще сме кротки пък после може и да се учим да сме по-спокойни в тези изживявания .... ако ще искаме секс  Laughing

# 231
  • София
Аз знам, че ако няма мед. показания може спокойно да си правите секс.
С щерка ми изобщо не сме го мислили, ама сега нещо не сме редовни  Embarassed. Като ми мине прегледа в петък, ако всичко е наред няма да се притесняваме.

# 232
  • Sofia
Цитат
Аз знам, че ако няма мед. показания може спокойно да си правите секс.
Peace Софи и на мен ми казаха същото.Аз така се бях ошашкала!  Crazy Един път бяхме с наши приятели и мацката е бременна в 4 месец,няма проблеми и т.н. и вика-"Ми той моя е на сухо вече 4 месеца!". Аз изобщо не се бях сещала да питам и като се притесних,а мойто слънце опули едни очи и ме изгледа едно укорно  Shocked Веднага се обадих на докито и наистина няма проблем.Е,истината е ,че и аз не съм от най-желаещите в момента,явно е от хормоните.... newsm78

# 233
ние с бъдещия батко сме правили, не кой знае колко редовен, но все пак и до сравнително късно.Сега като ми е лошо и не ми се мисли даже за секс, а и съпругът ми не повдига въпроса, кротува си.Предполагам, че като поотмине лошото-ще дойде и мерака.А мъжете трябва да се съобразяват все пак.
моята лекарка ми поиска първо нормално направление , за да мога по-често да ходя в началото, понеже ако взема направо за ЖК по каса се полагат 3 видеозона и тя явано така си ги кара.Но аз ще ходя и при лекаря, който ще ме изражда в Плевен

# 234
  • благоевград
Здр моми4ета гледам за секса сте се раздумали  Laughing
Ние си правим но по рядко и много нежно сиреч веднъж в седмицата  Embarassed
Аз желание нямам но за да не страда мажо пускам от време на време. Ина4е ако не ви минава мерака карайте ,,устно и писмено ,, Laughing пак става

# 235
Здравейте момичета.
Аз не съм писало но така стана,че със малчо се наложи да лежим в болницата 10 дни бяхме със пневмония.Вчера ни изписаха и днес аз бях на лекар и ние си имаме вече сърчице бебе се развива добре за сега.
от както разбрах,че съм бремена много по рядко ми се иска да правим секс.Мъжа ми за сега си кротува да видим до кога.

# 236
Здравейте на всички щастливи мами
Честити сарчица, на тези, които ги чуха (ние нашето се надяваме да го чуем в петък)
Парва бременност ми е и вси4ко ми е много странно и страшно и интересно, да не говорим, че все още не мога да повярвам.
успех на вси4ки мами

# 237
И ние сме със сърчице Simple Smile
Честито и на другите видели.
За секса като сте се радумали ние сме си екстра. Не сме супер хищни, но не сме се и отказали. По малко си е но редовно и е много интересно- не толкова бурно но някак много по-дълбок като изживяване.

# 238
Ние сме малко като styllisima , някак си не можем толкова нежно и затова сега си кротуваме, докато направя поне три месеца, да не стане някоя беля. тъй като отвреме на време ме наболва корема.
Има си и други начини, така че мъжовете да са спокойни  Twisted Evil
Аз днес трябваше да ходя да се записвам за ж.к. ама ме домързя, и го отложих за сряда.
Да ви кажа чакам с нетърпение феталната, за да видя бебчето по-хубаво Simple Smile
А минами гаденето и ми дойде страшен апетит, вчера минахем покрай китайският и аз както карах една седмица на печени филии, си поръчах една порция спагети и си ги изядох, даже не ми стана тежко  Embarassed
Е заспах след това в 9 часа, ама то след толкова ядене. Даже и детето не дойде да ме ръчка и ме остави да спя.

# 239
Момичета включвам се при вас. Вчера видях тестчео с две чертички  newsm68. Много се радвам но и доста се страхувам. Хиляди въпроси ми се въртят из главицата. Та присъединевам се към вашата дружина. По няколко калкулатора термина ми се пада на 31. октомври

Общи условия

Активация на акаунт