какво правите вечер?

• 5 345
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
Стандартно след 20 часа ( студените месеци ) 20.30-21.00 часа ( топлите ) сме навън. Обикновено на заведение, много рядко на кафе, до към 22 часа зимата ( след полунощ лятото ). Петък и събота до малките часове.
Изключително рядко сме си вкъщи. Когато се случи гледаме телевизия примерно, което за мен е уникална скука.

Тази зима леко съм се пенсионирала и прескачам по някой друг ден за излизане. Половинката обаче няма празно.

п.п. И заедно излизаме и поотделно с приятели. Понякога започваме вечерта общо, довършваме я всеки с приятелите / приятелките си.
Точна статистика, разбира се не мога да дам.

# 31
  Никой не спомена да излиза поотделно с приятели. Явно в семейството това не върви.

Грешиш, аз съм го споменала.
. Ако излизаме сме тримата, или единия остава с детето, когато другия излиза с приятели на по питие.

# 32
  • Пловдив
п.п. И заедно излизаме и поотделно с приятели. Понякога започваме вечерта общо, довършваме я всеки с приятелите / приятелките си.
Точна статистика, разбира се не мога да дам.

Ето това е интересно. Само приятелите/приятелките да не са в обратен ред  Mr. Green

# 33
Никой не спомена да излиза поотделно с приятели. Явно в семейството това не върви.

Как пък да не върви. Само един период съм имала, който не съм излизала с приятелки ( тази зима ) и то защото манастира се разпадна.
Поправих грешката и пак сме на линия.

# 34
  • град-държава
Цитат

Зависи от настройката на самите хора,примерно аз съм малко по затворен тип човек и нямам тази потребност,за мен е важно да работя всичко останало минава на заден план,всичко,което имам да кажа и споделя не бих могла да го направя с външен човек...не съм спряла мъжът си,но от изборът му на мен ми е пределно ясно,че същото се отнася и за него... Peace

# 35
Ами и ние ,като повечето...Почти винаги сме тримата на масата със щерката.Дълги разговори с нея за у-щето, школата,танците, хора(пеенето й) и приятелите.После всеки си минава по реда пред компа.
Навън сме заедно пак с приятели.
Иначе лятото(само да ми дойде) сме всяка вечер навън Peace

# 36
Зимните вечери сме вкъщи като повечето от вас,но лятото сме навън.

# 37
Ето това е интересно. Само приятелите/приятелките да не са в обратен ред  Mr. Green

Лошо няма. Виж, ако има  последствия от това ще пусна тема в ДиС и ще доставя удоволствие на някои потребителки, които поддържат обратната теория, че трябва да се излиза само семейно.

# 38
Вечеряме вкъщи или навън , през седмицата след вечеря пред телевизора , а петък и събота излизаме  Peace

А Когато на мен не ми се излиза , мъжо драсва навън с приятели  Peace

# 39
Сестро, няма смисъл да пускаш тема. Вчера стана ясно, че който излиза сам без половинката си, бързо се превръща в алкохолизиран, импотентен психар и бие жена си като куче.

# 40
Сестро, няма смисъл да пускаш тема. Вчера стана ясно, че който излиза сам без половинката си, бързо се превръща в алкохолизиран, импотентен психар и бие жена си като куче.

И задължително при всяко излизане изневерява, защото жените си ги носят на коляното.
Избира си някоя и боц, боц...

# 41
В делничните това е единственото време за контакт детето, много ми липсва, заради пустата градина ...
Зимата сме вкъщи, оправяме каквото има колкото може по-бързо и сядаме да разпускаме с нещо за пиене Laughing

Лятото на бира пред блока, но взех да слизам рядко, че кучетата стават все повече и повече  Tired

За някои е скука - за нас най-хубавото време от денонощието Simple Smile

# 42
  • София
Някое питие, вечеря, евентуално гости, после таткото приспива детето, ако не е много късно може да погледаме филм,  после обикновено той си ляга пръв, а аз оставам на компютъра да поровя на спокойствие, и си лягам и аз. Не заспивам без да прочета няколко страници. Обикновено това става между 1 и 2ч. Петък и събота задължително имаме гости или ние отиваме, или излизаме някъде. Понякога се случва и през седмицата да излезем - заедно или аз сама. Той почти не излиза сам, ако не е свързано с работа.

# 43
Зимата съм пред компа,лятото на двора ,в беседката ,рядко се качваме преди 11 часа.Тази година рядко излизаме ,или пък ни гостуват.До миналата не можех да си затворя входната врата ,от гости

# 44
както дойде,,
напоследък на мен ми е трудно излизането през седмицата ,поради ангажименти с децата-уроци ,контрол и тн
имам си 7-мокласник и първолак- #Crazy
позанемарила съм се в това отношение Thinking с една дума
мъж ми си излиза и през седмицата
уикендите   излизаме както дойде--с приятели ,самостоятелно

ако сме си в къщи--вечеряме,децата по леглата към 21-22 ч
филмче ,винце 
секс--сутрин Wink

Общи условия

Активация на акаунт