Септемврийската дружина вече наброяваме стотина

• 13 984
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Trinity, радвам се, че съм те развеселила Simple Smile

Arllina, и аз се събуждам цялата вир вода, а в спалнята ни не държим прекалено топло. Идеята ти за книга не е лоша:)

Айде момичета, аз ще си лягам вече. Дано тази вечер да сънувам нещо хубаво  Praynig

# 226
  • София; Дружбето
Дубрутру Simple Smile
Аз с предишната бременност умирах от жега и ходех на 19 градуса в кущи по къс ръкав и къси гащи. Сега пък обратното - в стаята е 25 градуса, а аз умирам от студ Crazy
Като говоорите за сънища и аз днес сънувах. Сънувах едно прекрасно момиченце, около 4 месечно, което м исе водеше дъщеря. А дано Praynig Mr. Green

# 227
Добро утро и от мен!

tsveta, и на мен все ми е топло, но то по принцип съм си така от край време. Идеалната температура, на която аз вирея е 19 градуса... На работата редовно спирам моя радиатор, защото не издържам от жега и не мога да работя, докато колежката ми се е навлякла с хиляди неща отгоре. Може би защото по принцип си имам  "термокостюм"  Simple Smile Съпругът ми горкия и той много зиморничав и все е с шапка на главата  Simple Smile

По отношение на сънищата, за разлика от теб цвета, моите бяха пак пълни небивалици. Как да си поръчам някой хубав, стойностен сън ?   Thinking По принцип се казва, че майката докато е бременна детето й може да й се присъни. В повечето случаи това става от 4-ти месец нататък, когато се твърди, че на детето му се дава душа. Това са хипотетично- философски размисли.
Та нищо чудно да си сънувала вашата бъдеща дъщеричка Simple Smile

# 228
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
аз нещо не можах да спя тази нощ.От вчера сутринта ме боли главата и през нощта реших,че вече ще пия един Парацетамол.Но после Алекс се събуди  и заспа чак към 6ч.И сега с нетърпение чакам да стане кафето.
Инче и аз на моменти сънувам лоши неща,но са рядко. Peace
После пак ще пиша.Тук вали и днес ще се задържа в къщи и ще имам повече време за писане. Wink

# 229
  • Габрово
Добро утро!
Вече да не съм чула някой да се оплаква, че е качил някви си 2-3 кила, защото аз съм вече +6  #Crazy
Аз си го обяснявам с това, че през целият си съзнателен живот все съм се ограничавала с яденето за да не напълнея, а бременноста е един благодатен период за мен, понеже мога да си хапвам от всичко и по много без да имам кой знае какви угризения. Явно някакъв механизъм се задейства и организмът гледа да си навакса с всичките "забранени" му доскоро храни.

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 11:53 от valkata78

# 230
  • където има любов
 StopИ аз не можах да спя!!!И то от хъркането на мъжа-беше ужасна вечер.Събудих се към 2,ходих до тоалетна и после нъц.Направо #2gunfireТа се зачудих някой пробвал ли е лепенките за нос,които рекламират против хъркане.Уж не се случва често,ама да се презастраховам

# 231
  • София; Дружбето
Aз ги гледах тези лепенки в аптеката, ама една опаковка 10 бр - 27 лв Shocked Предпочитам да ми хърка.
Горска китка, а дано е дъщерята, че много сладко лапе беше Blush
Относно килата, аз не мога да му хвана още краищата. Бях 45, свалих до 42, сега съм 44, но не ще започна да качвам, че все повече ми се яде сладко и тестено

# 232
  • Габрово
Ама ти Цвета голям си егоист, помисли малко и за мъжът ти и вземи му роди едно мъжко, че иначе съвсем ще перколяса с толкова женски у вас  Mr. Green
А за тези лепенки аз много се съмнявам да помагат, просто не виждам как, изглеждат ми много елементарни поне визуално  Rolling Eyes

# 233
  • София; Дружбето
Ама ти Цвета голям си егоист, помисли малко и за мъжът ти и вземи му роди едно мъжко, че иначе съвсем ще перколяса с толкова женски у вас  Mr. Green
 Peace
Егоист до безобразие, ама той си ме знае Wink

# 234
Анита, много мразя да се коментира теглото на жена, а на бременна, моля ви се  #Crazy. Чудя се кой умник изобщо ги е измислил тези 10 кила или пък супреското 12.5  ooooh!, със сигурност са хора, които не са бременели. Не казвам, че трябва да почнем да се търакляме от дебелина, а просто че при съвсем нормално ядене, при бременност се пълнее, самото тяло така иска, за да се застрахова в случай на авария Naughty.
Валката, кекса е страхотен  Peace, пробвах го с недоверие, защото кексовете по принцип не ми стават, но явно този е измислен точно за хора като мен и е супер, много малко продукти, много бързо става, а резултатът е добър!
Някой каза нещо за каланетика за бременни  newsm78, аз се интересувам от упражнения, които мога да правя в къщи.
Слънчев ден на всички   bouquet

# 235
аз също съм решила днес да го спретна този кекс. След малко ще ходим с мъжа ми на пазар и ще купим продукти.. Тъкмо ще се поразтъпча малко, че не мога нещо да стоя на едно място. После ще имаме санитарен полуден. Прахосмукачката е за съпруга ми.  Laughing

Що се отнася до тези лепенки против хъркане.. мисля, че са голяма измислица. Проблема с хъркането в повечето случаи не идва от недобре "отворен" нос, а от гърлото.

# 236
Добро утро от мен  Grinning. Или то добър ден вече.
За килограмите аз още слизам надолу, ама затова пък преди бременността качвах стремително нагоре и има накъде да се сваля. От друга страна пък не мога да се насладя на кексовете, които вие си правите  Sad, мдааа...
Аз снощи тръгнах зле, вечерта и сутринта каквото ям и  Sick, обаче мъжът ми ми намери слабото място и успя да ме стабилизира, заведе ме в един магазин за бебешки стоки (9+), та си начесох крастата и се назяпах. Умирам от желание да гледам колички, легла, играчки и да правя планове какво ще купувам. Размечтах се как малкото ни апартаментче ще е зарито с вещи на бебето  Blush. Също така много усилено чета и мисля за имена. Сигурно избързвам много , но просто това е от малкото неща, които ми правят удоволствие.
Желая ви прекрасен ден   bouquet

# 237
  • където има любов
О ,ние проблема с името сме го решили още като разбрах че съм бременна .За момче имаме вариант още от преди 4 години,а за момиче -избрахме го от първия път.И с Алекс беше така-той предложи на мен ми хареса и така си я кръстихме.Сега аз предложих,той-одобри.
Относно килограмите-аз напълнях малко още преди да забременея,защото спрях цигарите.Нормалното ми тегло е 50 кг.Преди да забременея бях52,сега съм 53!

# 238
  • София; Дружбето
Да се похваля, купих си много готини 7/8 дънки от продавалника. Сега чакам да дойдат за проба още 2 чивта и ако и те ми станат ще си реша всички проблеми newsm44
Отивам да правя медовика, че ми се прияде повече от кекса. Стискайте палци да се получи

# 239
  • където има любов
 newsm78Цвета,а какво е медовика?

Общи условия

Активация на акаунт