Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 69 439
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Ние също можем да се включим с превод, но по- късно ще пиша на какво се спираме.

# 256
Още нещо да попитам, ако може - шарката е съпроводена с висока температура - около 39, но ледени крака и ръце - това активна фаза на конфликта ли означава? Трябва ли да ги затоплям, за да помогна?

Знаех си, че е коментирано това със студените крака и високата температура, но досега не беше ми се случвало такова нещо. Намерих го в началото на темата. Кръвта се съсредоточава на важните места, температурата трябва още да се вдигне, краката може да се топят в топла вода - така ли е?

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 21:00 от tini-mini

# 257
tini-mini, аз лично не бих топила краката в топла вода, по-скоро дебели вълнени чорапи и на топло под юргана.

# 258
  • У дома
Извинявам се, ако въпросът ми се повтаря, но не успях всичко да изчета...  На какво може да се дължи продължителна, силна болка в началото на гръбначния стълб - областта на опашката, ниско в кръста,та чак в яйчниците? Напоследък и целите ми крака са изтръпнали и започнах да се плаша на моменти. Аз лично не намирам обяснение за себе си.
Благодаря на всички предварително.

# 259
Цитат
В яслата на дъщеря ми от януари до сега непрекъснато има болни от варицела деца. Днес сутринта и моето се опъпчи подобаващо.
Иска да попитам, ако не е вярно това със заразяването, за какъв конфликт става дума?
От януари е варицелата,а детето ти чак сега го е *хванало*,което говори,4е сега е разрешило конфликта. Peace

Цитат
Какви конфликти имаме за решаване при проблемен скалп на главата и по-специално - при пърхот ?
Пьрхута принадлежи кьм третият слой,4ервен цвят,ектодерма.Конфликти на раздяла.
Пьрхута може да е от смьртта на близьк 4овек,раздяла и сьбиране постоянно...Идва и си отива някой.

Цитат
Още нещо да попитам, ако може - шарката е съпроводена с висока температура - около 39, но ледени крака и ръце - това активна фаза на конфликта ли означава? Трябва ли да ги затоплям, за да помогна?
Когато Т е 39 е 4есто епилепт.криза,която всьщност е активиране на конфликта за деня или за 4асове и заедно с това се появяват симптомите на активната фаза.След Т 39 и студени рьце,трябва да има спад,бьрзо затопляне на крайниците ,добьр апетит и добро спане.Затопляне е добре да се прави,когато организма го иска,т.е. ако детето го тресе и му е студено.Ако му е топло и не тьрпи да е завито е по добре да се охлажда.Ние даваме на децата да ядат сладолед,да пият студено и понякога кока кола за по леко преминаване на фазата.

Цитат
На какво може да се дължи продължителна, силна болка в началото на гръбначния стълб - областта на опашката, ниско в кръста,та чак в яйчниците
На конфликт може би....но може и да е нещо механи4но.Такива вьпроси не могат да имат отговор. Peace

# 260
Все не мога да си обясня комбинацията от симптомите при настинка, "грип". Хрема, болки в гърлото (или една от сливиците), схванатост, болки в мускулите. Всичките поотделно ги знам, но не ми се връзват в картина.

# 261
Когато Т е 39 е 4есто епилепт.криза,която всьщност е активиране на конфликта за деня или за 4асове и заедно с това се появяват симптомите на активната фаза.След Т 39 и студени рьце,трябва да има спад,бьрзо затопляне на крайниците ,добьр апетит и добро спане.Затопляне е добре да се прави,когато организма го иска,т.е. ако детето го тресе и му е студено.Ако му е топло и не тьрпи да е завито е по добре да се охлажда.Ние даваме на децата да ядат сладолед,да пият студено и понякога кока кола за по леко преминаване на фазата.

На мен не ми се връзва винаги, май...  Confused
Детето ми имаше тия дни повръщане с разстройство и Т около 39 градуса и нагоре.
Питах, рових, но не стигнах до основата на проблема - знам че нещо е предизвикало реакцията да не може да се преглътне. Също - че конфликта е решен (с тази висока Т)
Детето твърди, че не помни да е имало някакви потрисащи събития в предходния ден (появата на всички симптоми беше в много ранните часове на деня).
След този период Т падна до фебрилна (37.1 - 37.2), но пак почна да повръща, което доведе до обезводняване..
За мен странното е, че спря първо да повръща за 2 дни, в този период имаше разстройство (зеленикаво и воднисто, но само веднъж) с миришещи газове.

Ако не се бяхме се обърнали към хомеопата, пак щеше да има нужда от преливане на глюкоза...
Това не ни се случвало (след хомеопатичното лечение) от години, а малката реагираше така на всички болести - повръщане, без разстройство, и висока Т.
Много пъти е преливана, и лежала в болница като много малка заради това.. Sad

# 262
Бихте ли ми обяснили по-подробно за нощното изпотяване?Знам,че това е обикновено в лечебната фаза,но винаги ли е така?Знам също,че един от симптомите,по които лекарите съдят за туберкулоза е въпросното нощно изпотяване.Ще ми е интересно да споделите повече Praynig

# 263
Момичета и аз ще се включа в превода ,но няма да успея за през уикенда .
Аз ще взема тази LEUKEMIA TESTIMONIAL и тази Chemotherapy - Treatment without Effect
Става ли ?

Става, разбира се!

Преводите не са спешни - кой когато има време и желание...

Аз превеждам  в момента OVARY SBS и двете истории.

# 264
   Преводът за рак на матката е готов, само трябва да го дооформя и ти го връчвам, nenaatoa.

# 265
Анна, чудесна новина! Grinning
Предвид ширналата се кампания за ваксиниране срещу рак на маточната шийка и заплахите, че от това умират по 2 българки на ден, ще е много полезно хората да разберат всъщност откъде идва проблема и как да се справят с него, а най-добре изабщо да си променят възприятията спрямо някои ситуации...

Готова съм да подкрепя финансово създаването и поддържането на сайта; имайте ме предвид  Sunglasses

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 16:52 от Meg!

# 266
Един вьпрос за дарения.Виждал сьм 4есто тук вьв форума,4е се сьбират пари 4рез смс на телефон.
Вьзможно ли е това да се направи за Др.Хамер,като парите ще отидат за превод на трудовете му на бг език и евент. за пе4атане на пове4е екземпляри...
Благодаря  bouquet

# 267
Крис, мисля че преводи по сметка, направена за целта, е по-добре.
Телефонните компании взимат много голяма сума от даренията, а и трябва сериозно да се рекламира в медиите, което са си пак средства от събраните..

# 268
Нямах представа как става,само попитах...
Обикновено се намират много хора,които да *жертват* 50 стотинки за смс,отколкото да даряват пове4е пари на сметка.
Така си мисля поне... Thinking

# 269
  • на плажа
 Крис, много е сложно да се вземат документи за СМСномер и дарителска сметка, а това не е животоспасяващ случай или пък игра. Не става.

Общи условия

Активация на акаунт